Re: Klubi i tironsave

Alba Shehi

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

C'kena o tironca. S'paska njeri tani. Jom tu ik pra ene do shifena neser. Du me nigju ca lajme te reja per Tiranen. Kush ka le ti shkruaje. S'e kam plotesuar normen e informacioneve per kete jave keshtu qe me ndihmoni. Hajt naten pra ! /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps.informacionet te levrojne rreth botes socialo-kulturore,shkollore,artistike,politike,kriminale, propagandistike... huh s'paskan te sosur temat!
help.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Cruel_Intentions

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb]mromja juj. A e dini ju qy ka i her me kap nji merzitje per tironen qy m'bo me kerku raki me tepri?
S'ke as me cin qa hallet se ju jeni shum t'lumtur t'gjith dhe nuk bo me ju a prish bezdine. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Apo ka ndodh na nji moskeqkuptim n'ket mes?[/qb]
kush te ka merzit ty , ta rraf un o blendi!!!!

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Cruel_Intentions:
[qb]
[qb]mromja juj. A e dini ju qy ka i her me kap nji merzitje per tironen qy m'bo me kerku raki me tepri?
S'ke as me cin qa hallet se ju jeni shum t'lumtur t'gjith dhe nuk bo me ju a prish bezdine. /pf/images/graemlins/laugh.gif
kush te ka merzit ty , ta rraf un o blendi!!!![/qb]
O Cruelo e kam merzit une kte Blendin...Si i bohet si ke me me rraf?Amon mos gjuj fort
help.gif
help.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Albushe:
[qb]C'kena o tironca. S'paska njeri tani. Jom tu ik pra ene do shifena neser. Du me nigju ca lajme te reja per Tiranen. Kush ka le ti shkruaje. S'e kam plotesuar normen e informacioneve per kete jave keshtu qe me ndihmoni. Hajt naten pra ! /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps.informacionet te levrojne rreth botes socialo-kulturore,shkollore,artistike,politike,kriminale, propagandistike... huh s'paskan te sosur temat!
help.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
O Albushe rrapatushe,Si te kam ty yllo...Mirardhsh sot kur te vish se un po iki tashi.Lajme rreth Tiranes shkurtimisht,Sot ka parade si ne kohen e Dulles.Nuk e di si do dali po jan bo shume pergatitje.Eshte me rastin e dites se ushtrise se Ismail Qemalit.Koha eshte karakteristike kohe me nder e dhjer tiranse(vjeshte)Po bohet 1 jave qe bi shi pika pika nga pak shume pak.Se di a ju kam thone qe eshte hap 1 pub i ri afer RovenesQuhet Black Stone,se besoj se ju kam thone se eshte hap tashi shpejt fare.Kan hap edhe i pub te stadiumi Dinamo 3 musketieret kshu quhet e ka hap Redon makashi,Elton Deda edhe Aleksander Gjoka.Ai greku Alkeas a si e ka ai eshte duke bere koncert ne Tirane te pallati i kongreseve dje ishte nata e 2.
Te univeriteti kan ardh italionet me lodrat e tyre.kan bo 1 si tip Luna park,sic e ben vjet nqs e mban mend.|Moisiu presidenti deklaroi qe ka qene 3 hjere duke vrare veten por se ka bere.(i kishin maru fisheket)Ca te them tjeter un ty ja shkurtimisht se per me gjate zgjatemi here tjeter.

Tashi po e myll ktu duke rezervu 1 puthje speciale per dolcettinen time qe me ka marre malli shume,por qe me ka humbur.Puthje per te gjitha gocat edhe pershendetje per cunat.
Ti permen i here emrat e gocave qe kam qef me puth.
TEA,LEA22,Albushe,Rea,Cruel Intentions,Dolcettinen e thashe me lart,Lori 81,Blue,Kush eshte tjeter se me qeka tkurr truni fare...,nejse te gjitha me i llaf po kto me siper i puth ka 2-3 here edhe me shume.
Mirupafshim tashi se e zgjata shume po e di qe do me marri malli pranej.I thone 2 dite pa ju pa fare /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Mjesi Tironca Si u gdhite Juve . Hajt ka po vini me pi nai caffe ...

LEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Mjesi Tironca Si u gdhite Juve . Hajt ka po vini me pi nai caffe ...[/qb]
tcuq. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

lea :smash:

disku

UNI

si slam thashethem pa bo ne tironcit vetem klubi jon ka 70 faqe asnji tjeter... /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:
o tedo vendos o vlla a je nga frasheri apo nga tirnona???
lea qeka prap me nerva spo e ngacmoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

dolcettina

Primus registratum

milmenxes.... u ktheva una.. e di ce ju kiste mal mali shum shum... e di, mos u turrni te gjf pel i hel... pol doni me e dit??? as nuk me intelestolo fale asicik asixo.. lendesi ka ce lali im Arturi nuk me ka halu, ele me kiste pelsendetul mu... se e kam shume shume xhan, pol me ka mal mali shum shum mu pel ate se u bo xif kjo kohe e xate qe s'jemi nixu mo fale! /pf/images/graemlins/frown.gif laliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Cruel_Intentions

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Artui:
[qb]
Fillimisht postuar nga Cruel_Intentions:
[qb]
kush te ka merzit ty , ta rraf un o blendi!!!![/qb]
O Cruelo e kam merzit une kte Blendin...Si i bohet si ke me me rraf?Amon mos gjuj fort
help.gif
help.gif
[/qb]
ste rraf vet jo...te coj ca stampista te ta rrjepin lekuren e te te pjekin ne hell /pf/images/graemlins/laugh.gif

Alba Shehi

Primus registratum

Ah Artui me kenaqi sot mor amon. Gjithe keto informacione :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif . Si shpirt e kam!

Pupu sa mbrapa kisha met me lajmet. E shikon c'te ben kurbeti moreeeeeeeee! /pf/images/graemlins/frown.gif Mua qe gjasme s'me shpetonte gje andej,tani rri e degjoj dhe thjesht marr me mend apo iamgjinoj gjerat e reja qe me thone apo lexoj. Ca me bo! :mad:

Ju puth fort fort e ktej rrotull mund te jem.

ps.Kam fjet sot sa jam damllosur. :sleep: Me duken shkronjat dyshe dyshe.
help.gif

I

insane

Guest

hi all
/me vazhdon te jete i zene
sa shume qe shkruni mer dreqa
albushi baccini goce /pf/images/graemlins/smile.gif

Alba Shehi

Primus registratum

Iken e vje si rrufe dhe ti insane. :smash: Te puc fort fort.

ps.Si eshte koha andej nga ju? Ftohte?
help.gif
Ketu po nxore gishtin nga dritarja te ngrin. /pf/images/graemlins/laugh.gif

I

insane

Guest

ehhh sdoja ta hapja fare ate bisede.
sot ne mengjes kisha klase qe ne 8:30
rruges per ne shkolle me ngrine veshet
nuk i ndjeja me.
kur u futa ne nje nga godinat kontrollova nese i kisha apo jo. ( kush e di mund te me kishin rene dhe si ndjeja)

eshte husme ftohe -10 - -15 grade celsius
naten ben akoma me keq /pf/images/graemlins/frown.gif
shume shume ftohte...

Emanuela

Forumium praecox

Miresejugjej!

SI jeni gurupi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif
Nuk e di por une sa here qe kam ftohte vij ketu dhe me ngroh menjehere.Ben shume ngrohte, edhe ambjenti eshte shume i mire. /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:

Emanuela

Forumium praecox

Ah skeni faj ju jo :mad:

E di une qe doni kafen ju, prandaj nuk e nxirrni koken.hehehehehehe.
Prisni se po ju a sjell. /pf/images/graemlins/wink.gif

Emanuela

Forumium praecox

Ta ben motra jote ty, qe te mos pish kafe ne asnje lokal.Pervecse nga dora ime. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:

Alba Shehi

Primus registratum

Manu ma qit i kafe ene mu se qekam per jete note sot. Mos harro ,te mesme e me qumesht!
Ah ti je goce per koke te goces moj! Muahhhhhh! E ke hak i t'puthme! /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

MireMengjesi Tironca . Gezuar Bajramin dhe ja kalofshi sa me mire ...