Re: Klubi i tironsave

LEA

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga DAC:
[QB]
Fillimisht postuar nga LEA22:
[QB]mirmengjes!

thashe se isha une e fundit qe ikja dhe e para qe vija por jo, paska dhe te dalldisur te tjere. /pf/images/graemlins/laugh.gif

dac i keq, kisha kohe pa ta vizazhin. nga bohesh ti mer?

JA KU JOM JA
----------------------------

e mire, ik tani se shume nejte. /pf/images/graemlins/laugh.gif

DAC

Primus registratum

E po tashi nuk iki mo un jo po hec ti, mir se erdhe i her ,,,,,si te shkoj shkolla sot...a gjujte naj cik sot.......hahahahh

LEA

Primus registratum

shkollen e qava sot o dac. dy ore bona. e pashe i here ate presorin e biznesit tu lujt qepallat ene i thashe qe jom smun. ik te keqen presori, tha e mu shero shpejt.
ti ate tironcen tate si e ke i here?

ps. ca tgjuj une mer. kto ditet e fundit, jom bo une gjahu. je mo rehat kshu. pastaj

ti je daci keq me paterica
qe rri tu kap macen nga cica.

e harrove ket ti?

disku

UNI

o daco mos me thuj qe je po i njejti dac qe esht edhe te lagjia tjeter..... :thumbsup:
i lea te fash un ty qe ske me shku ne shkoll po fillove tu u nref si gjel edhe thoje qe do shkoj....
masanej cdo te lagjia jon ti ???ti sje tironce /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

LEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga unicorn:
[qb]o daco mos me thuj qe je po i njejti dac qe esht edhe te lagjia tjeter..... :thumbsup:
i lea te fash un ty qe ske me shku ne shkoll po fillove tu u nref si gjel edhe thoje qe do shkoj....
masanej cdo te lagjia jon ti ???ti sje tironce /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
jom bile nja dy vjet me shume tironce se ty une.

ps. te thashe qe jom me nerva sot po mylle ate sqepin se ti thy turite. :smash:

DAC

Primus registratum

ai jom ai,,,,i lagjes anej ..po kom qen kenej ma perpara dhe kalova anej ,,po tashi u ktheva pwerseri ne baz.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

DAC

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]pse re ne kete ke bo :eek: tradhetar :smash: :smash: [/qb]
Ca kom bo mi .....jooooooooo po nuk esht ka ato DACI...po ajo e ka llafin se kom qen per i vizit...e i kom pi i kafe ke dyqoni...pranej ....hahahahahha

assassino26

Primus registratum

Pershenetje tironsa te dashur.Si ju kom i here.Kom qef te modh qe te pershenes sot Lea-n qe shkrun ka i brime e gjermanise te klubi i jone edhe pse jo ti fus i te puthme te fuqishme qe te mos e mori veten per i jave rresht.
O Tea si je ti lal edhe ty i puthje qe ta bej faqen grope ta bej...
Ka i puthje te gjitha gocave te klubit.

Albushe e lexova historine tende te tema qe ishte hapur per faqen e turpit.Me vjen shum keq lal...,te kam xhan mu mbushen syte me lot. /pf/images/graemlins/frown.gif

Neser o tironsa ka parade ne Tirane...A do jete bukur thua?Ja ta shofim neser se kshu me pergatitje na moren shpirtin.Shifmi prape se une verdalle jam.

I

insane

Guest

miredita
/me eshte i zene do verdallosem me pas

TEA

Forumium maestatis

iiiiiiiiii erdhi sassoja /pf/images/graemlins/smile.gif smack smack
o tulo ky daci o tradhetar mos i jep me konfidencat tek ky , gje ne tjeter krah te djatht /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma Tironca si u ngryset Juve . Ate Assassen ka e kom une qe eshte zhduk fare . :smash:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]iiiiiiiiii erdhi sassoja /pf/images/graemlins/smile.gif smack smack
o tulo ky daci o tradhetar mos i jep me konfidencat tek ky , gje ne tjeter krah te djatht /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
O Tea smack smack ene prej meje...
Sa kohe kam qe te kam dale borxhit qe Daci ta dredh eshte tradhtar e shku tradhtarit,po ty ste mushet menja.
Nejse se ja tregojme ne atija

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Mroma Tironca si u ngryset Juve . Ate Assassen ka e kom une qe eshte zhduk fare . :smash: [/qb]
O Tedo nji me ku jam ne sherbim te popllit...Ti ka ke hum fare?
Mduket se ke ra ndashni :smash: :smash:

LEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Artui:
[qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Mroma Tironca si u ngryset Juve . Ate Assassen ka e kom une qe eshte zhduk fare . :smash: [/qb]
O Tedo nji me ku jam ne sherbim te popllit...Ti ka ke hum fare?
Mduket se ke ra ndashni :smash: :smash: [/qb]
e hongri ne trimi. /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Qe e ka honer e ka honer po nga kush e ka honger spo e morim vesh neve...
E njigjo e Tedo si jan hap th&th per ty...Hec e maji tashi.Ore ai ustai ka bo mungesa ktu si i bohet?Mos ka ra ne dashni edhe ai???????????

Blendi

Primus registratum

mromja juj. A e dini ju qy ka i her me kap nji merzitje per tironen qy m'bo me kerku raki me tepri?
S'ke as me cin qa hallet se ju jeni shum t'lumtur t'gjith dhe nuk bo me ju a prish bezdine. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Apo ka ndodh na nji moskeqkuptim n'ket mes?

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb]mromja juj. A e dini ju qy ka i her me kap nji merzitje per tironen qy m'bo me kerku raki me tepri?
S'ke as me cin qa hallet se ju jeni shum t'lumtur t'gjith dhe nuk bo me ju a prish bezdine. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Apo ka ndodh na nji moskeqkuptim n'ket mes?[/qb]
Ti paske pi pa ardh mire me qe thu mos keni kleqkuptim.Ik se ty ste japim raki se e ke pijen me sherr.... :smash: :smash:

assassino26

Primus registratum

Noten e mire edhe prej mej o tironsa te dashur.Po ja fus edhe une 1 gjumi tashi se majaft nejtem.PO erdhi Emanuela me zgjoni se e pi i kafe me ate gocen.PO nuk erdhi s'ka gjo kur te vijne gocat vetem 1 te puthme te me japin edhe nuk du gjo tjeter.
NAten e mire edhe shifna neser ne mjes qy me 7 te mjesit....biles ca neser shifna sot ne mjes.