Re: Klubi i tironsave

Guest
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga Artui:
[qb]O Proto e qeleb muhabetin fare lal...
Mos me thuj qe do me u zi edhe me mu tashi...,Kjo eshte shenje qe do jesh me ato...
(krujta icik zonin) me falni per shprehjen[/qb]
ja foli ky i mencuri i parise /pf/images/graemlins/blush.gif

po cte duhet ty me lali se me ca jam une te pelqeu historija ty njehere se sme the /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

historia ishte shum e bukur..,subjekti ishte pak avanarshist i marre nga jeta e shkurter e personazheve te panjohur ne rrethinat e qytezes pa emer qe rreken dita dites te kuptojne domethenien e ngjarjeve subrealiste te koshences menefregiste qe me thon te drejten mire ishte si subjekt se nuk jepte lidhje per zgjidhje...

Na trego nai histori si eshte rralla te stacioni i trenit kur vje treni peqin-golem

Guest

[qb]historia ishte shum e bukur..,subjekti ishte pak avanarshist i marre nga jeta e shkurter e personazheve te panjohur ne rrethinat e qytezes pa emer qe rreken dita dites te kuptojne domethenien e ngjarjeve subrealiste te koshences menefregiste qe me thon te drejten mire ishte si subjekt se nuk jepte lidhje per zgjidhje...

Na trego nai histori si eshte rralla te stacioni i trenit kur vje treni peqin-golem[/qb]
dmth te paska pelqyer /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

JENI SHUEM TE MIRE JU DUA SHUEM SI SHPIRT JENI JU KAM FIKSIIIIIIIM SIDOMOS TEDIN QE ME EDITON SHKRIMET E PUTH FOOOOOOOOOOORT /pf/images/graemlins/wink.gif

EDHE TY TURI TE PUTH SE JE SI RRUSH CIK GENJESHTAR PO SKA GJE SE JAM DHE VETE /pf/images/graemlins/laugh.gif

muahhhhhhhhhhhhhhh ju adhuroj /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]
[qb]historia ishte shum e bukur..,subjekti ishte pak avanarshist i marre nga jeta e shkurter e personazheve te panjohur ne rrethinat e qytezes pa emer qe rreken dita dites te kuptojne domethenien e ngjarjeve subrealiste te koshences menefregiste qe me thon te drejten mire ishte si subjekt se nuk jepte lidhje per zgjidhje...

Na trego nai histori si eshte rralla te stacioni i trenit kur vje treni peqin-golem[/qb]
dmth te paska pelqyer /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

JENI SHUEM TE MIRE JU DUA SHUEM SI SHPIRT JENI JU KAM FIKSIIIIIIIM SIDOMOS TEDIN QE ME EDITON SHKRIMET E PUTH FOOOOOOOOOOORT /pf/images/graemlins/wink.gif

EDHE TY TURI TE PUTH SE JE SI RRUSH CIK GENJESHTAR PO SKA GJE SE JAM DHE VETE /pf/images/graemlins/laugh.gif

muahhhhhhhhhhhhhhh ju adhuroj /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Rrofsh e vlersoj shum puthjen tate po dil pak anej ka msn se kom nja 2 llafe me ty

usta_Qima

Primus registratum

.......kush shan ka share veten e vete eh jete e posher cti besh budallai te shan budalla dhe k... te shan k... hihi sa e keqe qe jam .....ti e di qe fajin se kisha une budallait ja hapa rrugen e bera dhe xhaxhi tedin e lumtur besoj

--------------------------------

Nejse pak a shum mesa kuptova thelbi i tregimit qe bone ti ishte kjo :

killer_rabbit.jpg

Ps;Artui & Dolcettina,boll me preliminaret futuni ne tem tashi. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Usta dhe ti qetesohu lal...

assassino26

Primus registratum

Ti shif punet e tua Ustajoo se un me Omelsinen teme kena mardhenie te tjera po ty vec aty te rrika menja

usta_Qima

Primus registratum

[qb]Ti shif punet e tua Ustajoo se un me Omelsinen teme kena mardhenie te tjera po ty vec aty te rrika menja[/qb]
uuuuuuuuuu m'raft pika,nuk e disha qe ishit fis.
/pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

O Ustajo noten plako edhe duku i here neser duku.

O Teaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa o TEAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ka je mi se na thave syte...

Alba Shehi

Primus registratum

Bobo,pata durimin dhe i lexova marrjet dhe dheniet tek keto dy faqe ne Klubin e Tironsave. Me vjen keq qe eshte bere si dhome chati ku shkruhet mesa kuptoj une per kunja personale a ku e di une cfare. Mundesisht qetesohuni(dhe sidomos ky personazhi Proto,qe ka hyre tani,qe eshte nuk merret vesh cfare eshte e qe po ben si shume rremuja). Nejse,Tironen si e kom iher? /pf/images/graemlins/laugh.gif Hajt ju puth fort e mos u zini! BYe! /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

O Albushe rrofsh mi zemra se ke thon fjale me men...Tashi Tironen e ke xhom fare edhe te ben te fala.Mirupau edhe befsh gjumin e omel...

Noten edhe ty insano edhe duku ka i here duku se mire e bo.

mostro

Putraku

Tironsa te omel,si ju kina?si qekeni sontee!!!te gjithe ne forme per me bo dy pare mutabet!
shifna... /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]Tironsa te omel,si ju kina?si qekeni sontee!!!te gjithe ne forme per me bo dy pare mutabet!
shifna... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Noten edhe ty Putrarko se sot jom bo si bicim dezhurni qe ju percjell te gjitheve...
Jom tu nejt se po pres Tean se kisha ik tashi me qen...

mostro

Putraku

po mer lal!kush po ta prish tyja!vetem si muslumon i mire qe je,veji fre gojes se shko zhaku lum manej!ihihihi /pf/images/graemlins/laugh.gif
shtrengoji fort ato celsa,ene mos te ik nonjoni pa pagu,se kjo eshte ene motoja!!!

I

insane

Guest

akoma ketu jam une
i urova naten atyre qe iken
albush, shpresoj te te shoh per nja 1 jave.. ( apo pak me shume...)

mostro

Putraku

O insane,amon mer amon cer cuni qe qeke!!!si te kishin rrethu ene ato bjondet e aziatiket,apapapapaaaa ti po qe do na bosh te gjithve ktuja me nga nji dashnore.rrofsh.
/pf/images/graemlins/laugh.gif cer tironsi mer amon....

I

insane

Guest

mendojme per te miren e qytetit ( dhe te lagjes... /pf/images/graemlins/smile.gif ) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif