Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Artui ti spaske nevoje per Ndihmen time ke agjensia ja ku e ke gjet vete ti ... :thumbsup: [/qb]
mos i ngatrro gjojnat ti ere,e shef ti ca e kemi njoni tjetrin ti apo jo?

Guest

shi tedi osh bo eksperti modh shum /pf/images/graemlins/laugh.gif kshu mkon thon /pf/images/graemlins/laugh.gif rri aman me qafsh tedo se ti spo gjen dot per vete /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

o kalamaja ho me ca boni ju /pf/images/graemlins/laugh.gif

o turi ne dolcettina na lcute long prej goje sa te omel qi jeni mi amon sheqer shqer fareee /pf/images/graemlins/laugh.gif

shifnaaa /pf/images/graemlins/wink.gif

dolcettina

Primus registratum

dy llafe per lalin time una ktu... tatsi sa e pas mesazin, /pf/images/graemlins/smile.gif bukul bukul xan xannn oce oce lalin una... ika tastina... ele bofsi sa me shum qejf kalamona... pol ne vecanti lali im du te jete sa me mire, se esht artist!!

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]shi tedi osh bo eksperti modh shum /pf/images/graemlins/laugh.gif kshu mkon thon /pf/images/graemlins/laugh.gif rri aman me qafsh tedo se ti spo gjen dot per vete /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

o kalamaja ho me ca boni ju /pf/images/graemlins/laugh.gif

o turi ne dolcettina na lcute long prej goje sa te omel qi jeni mi amon sheqer shqer fareee /pf/images/graemlins/laugh.gif

shifnaaa /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
avash mi ti se do na moresh nsysh

dolcettina

Primus registratum

Proto te keqen teta .. syte te lumshin, thuje nga nji marshalla nga mbrapa se.. e ke parasyshe vete ti mo.. te gjoja omel+bukur shko kollaj syni keq!

Guest

Fillimisht postuar nga dolcettina:
[qb]Proto te keqen teta .. syte te lumshin, thuje nga nji marshalla nga mbrapa se.. e ke parasyshe vete ti mo.. te gjoja omel+bukur shko kollaj syni keq![/qb]
na se po e kruj /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

A te tha zogu prape per emailin se muu me thote qe te ka sjell 1 email. po s'ta ka sjell do ja shkul puplat fare masnej...
per omelsinen time ky postimi

Guest

Fillimisht postuar nga Artui:
[qb]
[qb]shi tedi osh bo eksperti modh shum kshu mkon thon /pf/images/graemlins/laugh.gif rri aman me qafsh tedo se ti spo gjen dot per vete
o kalamaja ho me ca boni ju

shifnaaa /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
avash mi ti se do na moresh nsysh[/qb]
une tju marr ne msysh /pf/images/graemlins/laugh.gif e pse
:confused: une jom si shpirt :rolleyes:

dolcettina

Primus registratum

sa e lexova lali ... te puc folt se je artist bote, je nje shpilt nje zemel qe s ka klahasim, e bon errupsup zogun ele ma soli me vlap /pf/images/graemlins/smile.gif ika tastina se e huma autobusin /pf/images/graemlins/smile.gif te puc foltttttttttttttttttt

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga dolcettina:
[qb]sa e lexova lali ... te puc folt se je artist bote, je nje shpilt nje zemel qe s ka klahasim, e bon errupsup zogun ele ma soli me vlap /pf/images/graemlins/smile.gif ika tastina se e huma autobusin /pf/images/graemlins/smile.gif te puc foltttttttttttttttttt[/qb]
Ik zemra edhe mirupafshim o goca me e omel ne bote...,Pacim pacim edhe do me marri malli sum per ty,Kiss kiss kiss kiss 1milion puthje per ty se je sum sum e mire aq e mire sa s'thuhet sa nuk di me i gjet llafet

TEDI

Valoris scriptorum

Proto Ke agjencia kom vone nje lajmerim Me pare Populli pastaj per vete ...

Guest

[qb]Proto Ke agjencia kom vone nje lajmerim Me pare Populli pastaj per vete ...[/qb]
ty do te jap teta paperinen una /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

turi ke harru me shkrujt pergjigjen lal /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

[qb]
[qb]Proto Ke agjencia kom vone nje lajmerim Me pare Populli pastaj per vete ...[/qb]
ty do te jap teta paperinen una /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Goce s'je e zonja as te permendesh nickun tim. Ne se je pa cipe dhe je vetem per sherr e shamate. Huqmu qafe se s'e ta thyej fare.
Mos rri andej ketej gjasme se kush je, s'te njoh s'me njeh . Ca leshin do?
Rri moj goce rehat e shih punen tende?
Te kam folur ndonje here?
Te kam prish ndonje pune?
Njihemi jo. Ndaj mundohu te rrish ne cepin tend.

Ps: Tedi mos me edito mesazhin se mbase keshtu merr vesh kjo!
Edhe mos u mundo te me rreplikosh , se s'me intereson fare. Flmnd e mos u puthshim kurre.

assassino26

Primus registratum

Ktu munsisht nuk lejohen sherret,se ne tironsit nuk para bejem sherre....
Nigjove ti Prote te kam xhan e di ti mo zemer te kam po mos rri tu i ngacmu njerzit mi zemra se muk te durojne te gjithe apo jo...
Nejse ti kupto vete se je goce e zgjut po vallai ta kam thon edhe here tjeter me bo llafe me Tean,Dacin po shtoj ktu edhe Paperinen tani eshte gjynof se jan njerez te shkelqyer...
Me vjen keq te bej kshu muhabetesh po eshte turp te besh llafe ktu ne forum aq me teper te kjo tema e tironsave qe perfaqson vetem paqe edhe dashuri.Ndalohen rreptesisht sherret do i lutesha Tedit ti editonte te gjitha postimet qe kan ne brendi te tyre ngacmime apo ku di un sherre e kshu gjojnash...Ju du fort te gjitheve edhe nuk du me ju pa duke u zi.
Pleaseeeeeee

Guest

Proto NUk Lejohen Ofendimet e thashe dhe dje ... Nese do te grindesh me kedo ketu foli ne Pm thuaj cfare te duash ...

Guest

ok lali /pf/images/graemlins/wink.gif

tashi a tju tregoj nje histrri per te qeshur una juve se si shume jua merzita jeten /pf/images/graemlins/laugh.gif

isha sot ne autobuz dhe takova nje goce shqipo qe kisha ca kohe pa e pare e me tha kjo mua o tha me thane qe je fejuar etj etj
kush me i thashe UNE ? e tha keshtu me thane i thashe nooooooooooooooo wayyyyyyyy
cjan keto i thashe kush i tha ...
o me tha me fal mos e kam degjuar gabim etj etj e filloj te justifikohej kjo motra ... kshu kshu me nje fjale morali i historise eshte qe
kush shan ka share veten e vete /pf/images/graemlins/laugh.gif eh jete e posher cti besh budallai te shan budalla dhe k... te shan k... hihi sa e keqe qe jam /pf/images/graemlins/laugh.gif

turi e pe ca kisha shkru atje ke erosi shko shife cik shko mjaft u bere si serjoz se ste shkon fare megjithse ti e di qe fajin se kisha une budallait ja hapa rrugen /pf/images/graemlins/wink.gif e bera dhe xhaxhi tedin e lumtur besoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

cys /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

Guest

tedi ke hequr fjaline me te bukur /pf/images/graemlins/wink.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

O Proto e qeleb muhabetin fare lal...
Mos me thuj qe do me u zi edhe me mu tashi...,Kjo eshte shenje qe do jesh me ato...
(krujta icik zonin) me falni per shprehjen