Po mi PROTO se e din kto po ho,,,se bojn kot ,,Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]he mer daci fol se nuk besojn kto /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po ti vec bo kerkesen mi goc ......Fillimisht postuar nga lori81:
[qb]hajdeeee Turi me dolcettinen eee iiiii
u paska bo i bum knej nga tironsat ee mire mire
po una kur do bej bum se spo pellcas akoma
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
si gjithmone shume mire daco /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga DAC:
[qb]Po mi PROTO se e din kto po ho,,,se bojn kot ,,Fillimisht postuar nga Proto:
si ja ke kalu i her mir ....[/qb]
hajt se ta tregoj une tyFillimisht postuar nga DAC:
[qb]Po mi PROTO se e din kto po ho,,,se bojn kot ,,Fillimisht postuar nga Proto:
si ja ke kalu i her mir ....[/qb]
Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb]Lejeni ket muhabet i herna po do na boni i pun te bukur.
Juve qy jeni hala n'tiron na shkruni icik titujt e kongeve me ne mod aty qe ti vjedhim ka interneti se k'tu ke ne lujn mrroklla tjera neper radio.
o blendi o lal,,, te paska shku ne menje me bo hajeng lalo... ti keno Lori dal vivo LIVE ty konget ce do internetin ti...kur te dush ti.. vec hap gojen e fol /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ec te lutem...[/qb]
hihi i hypn nervat tejes ca ke mi lulushe do me rraf dacin e y apo ske dhe fuqi ti ai i shkreti osh bo copashFillimisht postuar nga TEA:
[qb]hajt se ta tregoj une tyFillimisht postuar nga DAC:
si ja ke kalu i her mir ....[/qb]ne vask do flesh ne pa jastik :smash: :smash: :smash: [/qb]
O TURO po me pyt kunota jote se ca je tu bo ca ti hteem un tashi,,.,,,,se me e rrejt se rrej dot ca ti them,,,,,,,,se UN nuk rrej zakonisht,,,,Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]turi dhe dolcetina me duket se se shpejti do ja bejne bum bum bum i want you in my rrum /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga lori81:
[qb]nji ku e pruna kaptinen ene una,,, i cik me vones po hec mooo... me mire von se kurr apo jo...
c'thote noigjo t're grupi ktu a ka dale noi koppie e re apo hic..[/qb]
mire te bohet te thash /pf/images/graemlins/smile.gif vete e ke fain qe nuk dole mrom /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga lori81:
per zotin ke shuem te drejte hahahahaFillimisht postuar nga lori81:
amon mi goce se njele si parazit larte e poshte AF . masanej kush je ti segretarja e puneve te mromshme te AFFillimisht postuar nga Proto:
[qb]hihi i hypn nervat tejes ca ke mi lulushe do me rraf dacin e y apo ske dhe fuqi ti ai i shkreti osh bo copashFillimisht postuar nga TEA:
si ja ke kalu i her mir ....[/qb]ne vask do flesh ne pa jastik :smash: :smash: :smash: [/qb]
se mos permendesh emrin tim kur te pysi ajo seeeeFillimisht postuar nga DAC:
[qb]O TURO po me pyt kunota jote se ca je tu bo ca ti hteem un tashi,,.,,,,se me e rrejt se rrej dot ca ti them,,,,,,,,se UN nuk rrej zakonisht,,,,[/qb]Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]turi dhe dolcetina me duket se se shpejti do ja bejne bum bum bum i want you in my rrum /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga lori81:
[qb]nji ku e pruna kaptinen ene una,,, i cik me vones po hec mooo... me mire von se kurr apo jo...
c'thote noigjo t're grupi ktu a ka dale noi koppie e re apo hic..[/qb]
jo une jam politikanjaFillimisht postuar nga TEA:
[qb]amon mi goce se njele si parazit larte e poshte AF . masanej kush je ti segretarja e puneve te mromshme te AF[/qb]Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]hihi i hypn nervat tejes ca ke mi lulushe do me rraf dacin e y apo ske dhe fuqi ti ai i shkreti osh bo copashFillimisht postuar nga TEA:
SHIFE KJO PO MOS JA THUJ MI GOC. EDHE SEKRETET TONA DO ME QIT TI TASHI NE FORUME.....Fillimisht postuar nga TEA:
Po ca thu mi LOR po shoqnia kto gjona ka nuk ka brina....ta gje lali jot si vetja .....ime kuptohetFillimisht postuar nga lori81:
[qb]shyqyr o daco shyqyr vetem ti u kujtove per muve,,,po do ma gjesh nji t'mire se ashtu e du una nji simpatik miree /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
se mos permendesh emrin tim kur te pysi ajo seeeeFillimisht postuar nga DAC:
[qb],,,,[/qb]