Re: Klubi i tironsave

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Re: Klubi i tironsave

Ato jane dhe ska te tjera por ne kemi marre masa te mira dhe perdorim uje San Pelegrini . Kush ka nai gjo interestorante me na thon ...

Blendi

Primus registratum

Mirmjes!
Pse s'ma keni pru nji Red Bull ne Vodka!!! :eek: :mad:

Nji dolli mengjesore per qytetin numer 1 ne bote (per shpirtin tim tironen qe per muve ia 10 edhe NYC).

dolcettina

Primus registratum

Kush ma ka nxef lali Turin mu i her ta marr vesh une se kam me ardh e me ja shkul floket aty ku te jete, oh ktu, c u bo ktu u liru ktu... nejse mona... te pelsendet motla jote ty me Turi ele sa here te dus, ele te puc folt te te dyja facet, ele oce oce xan xan ele .. ksu! /pf/images/graemlins/tongue.gif jo po ta marrin vesh "komshijt" ! Po ai Durrsaku deshte me fol ai kshu? si shume komente paska per kryeqytetin, ne fakt ska faj se Durresin e ka te civilizum mo, ashtu thote ene Vathja me Lokun... kurse Usta-Qima qeka bote m'vete.. e paska kap meraku me fotografite... hajt mo gjithesekush ka tekat e veta... pol pap nuk est asihel si lali Turi, t'hypi nolt e t'bjeri posht si lali Turi s'bohet se eshte si shpilt ai est si zemel, est shume shume i mil... est si bota si qieli si universi, ja ksu, jo po ta dini! /pf/images/graemlins/smile.gif ika ika... tao tao kalamoqa ele mos boni zhurme ka thone babi! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Blendi

Primus registratum

Amon mi dolcettina po nuk rri dot te kjo tema lali jot se me ka zhurit malli mi. per ato rruget ku i bona gjunjet lesh, te ramet ka muri, ka pema komshiut, te dalmet ne xhiro, te dalmet "nga liqeni" /pf/images/graemlins/wink.gif etj etj etj qe na fal Tirona jon e bukur.

Une per vete perfaqsoj 21 Dhjetorin dhe cepin djathtas te universitetit, Lokalin e piset Vellezrit Frashri (mbrapa ish Egzagonit) dhe Corner te cepi intitutit perball me refleksionin.

Njashtu. hera funit qe kam barit n'tiron Shkurt 1997 /pf/images/graemlins/frown.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Blendo o ala heret mer me mjes VOdka Redbull. NUk jena n Plazh qe na duhet te rrime per qejf... Megjithate Kalo nga klubi im se po t jap i gastare...

Alba Shehi

Primus registratum

Gjes,gjes /pf/images/graemlins/laugh.gif ! Si po ia kaloni ? Une e bona gati kafen,kush do, t'qisi doren me filxhanin gati! Avash se eshte e nxehte(e mos pini shume se do beheni sic u bera une dje nga kafeina :smash: :rockband: .

lorena

Primus registratum

nji ku e pruna kaptinen ene una,,, i cik me vones po hec mooo... me mire von se kurr apo jo...
c'thote noigjo t're grupi ktu a ka dale noi koppie e re apo hic..

DAC

Primus registratum

Po si ja kalut grupi mire naj te re kemi mir e ka LORI se ne kena bo mungesa,,,,,,

TEA

Forumium maestatis

mirmromaaaaaaaa TIRONSA

uffffffff marova me ne fun /pf/images/graemlins/smile.gif o DACO mire se erdhe ne identitet /pf/images/graemlins/tongue.gif ca kohe bon anej nga ty se ketu ka shtrydh b*** shejtoni :smash: :smash: :smash: :smash:

Guest

Fillimisht postuar nga Artui:
[qb]
Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]
mos ma ver re se jam tu bo shaka serjoze /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
E mor vesh qe je tu fol seriozisht po ika tashi se me flehet e kisha bo ne men me fjet heret po ti ta mer shpirtin...
Uroj qe tja moresh shpirtin edhe ne krevat cunave si ma more mu ne karrike,nejse mo noten edhe see you[/qb]
turi si shuem thelle po hyn ne punet e mija personale ti :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Lshoje Lshoje se asaj ja gjejme Dermanin ... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
tedo mos fol kot se me i grusht turinti une tya ta boj turinin si patellxhan /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
PRoto Harron ti je e kom hunden icik te modhe . NUk te Mjafto i grusht ...[/qb]
o tedo ai qeke hunderr ti mre i hunderri /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Durrs@ku:<br />[qb]Bashkohet uji i pijshëm me kanalet e ujërave të zeza, nga Brryli te Vasil Shantoja

Plasin tubat e Lanës, fekalet ndotin Tiranën

Ec atyyyy Kryeqyteti yne i dashur /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
eee cuno ku ke pa kshu ti te vish ke sofra tiranase ene te shash tiranen :mad: mos ma shaj turin se e kam si shpirt /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga lori81:
[qb]nji ku e pruna kaptinen ene una,,, i cik me vones po hec mooo... me mire von se kurr apo jo...
c'thote noigjo t're grupi ktu a ka dale noi koppie e re apo hic..[/qb]
turi dhe dolcetina me duket se se shpejti do ja bejne bum bum bum i want you in my rrum /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]mirmromaaaaaaaa TIRONSA

uffffffff marova me ne fun /pf/images/graemlins/smile.gif o DACO mire se erdhe ne identitet /pf/images/graemlins/tongue.gif ca kohe bon anej nga ty se ketu ka shtrydh b*** shejtoni :smash: :smash: :smash: :smash: [/qb]
Luj prej venit e hikim e pijme i kafe ..... /pf/images/graemlins/smile.gif

Lene Dacin t'foli me Proton..... /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Durrs@ku:<br />[qb]Bashkohet uji i pijshëm me kanalet e ujërave të zeza, nga Brryli te Vasil Shantoja

Plasin tubat e Lanës, fekalet ndotin Tiranën

Ec atyyyy Kryeqyteti yne i dashur /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
do boj nje kerkes kenj nga poshte e ishalla e miratojn anej nga larte me e furnizu durrsin nga TIRONA /pf/images/graemlins/smile.gif

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb]

uffffffff marova me ne fun /pf/images/graemlins/smile.gif o DACO mire se erdhe ne ca kohe bon anej nga ty se ketu ka shtrydh b*** shejtoni :smash: :smash: :smash: :smash: [/qb]

mire mi mire se po vi . kom pi 5 kafe sote me qen esull mi luibra ... mos kjo e 6 do ndikoj ne sisetemin tim emucional e se mos agitoem /pf/images/graemlins/laugh.gif
PS: NA SHKOI JETA LUFT

Guest

Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb]

uffffffff marova me ne fun /pf/images/graemlins/smile.gif o DACO mire se erdhe ne identitet /pf/images/graemlins/tongue.gif ca kohe bon anej nga ty se ketu ka shtrydh b*** shejton :smash: [/qb]

Lene Dacin t'foli me Proton..... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
daci e ka te veten mos ja qaj shum hallin ti
/pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

he mer daci fol se nuk besojn kto /pf/images/graemlins/laugh.gif

DAC

Primus registratum

uffffffff marova me ne fun /pf/images/graemlins/smile.gif o DACO mire se erdhe ne identitet /pf/images/graemlins/tongue.gif ca kohe bon anej nga ty se ketu ka shtrydh b*** shejtoni :smash: :smash: :smash: :smash: [/qb]
Knej kan fillu tu ju tha kto dy ditet e funit ,,,
ca ke bo mo lal mir...ke hum edhe ti..ma keq se un ....