Diavolessa
Valoris scriptorum
Re: Re: Klubi i tironsave
Do pyes mamin nje here

Do pyes mamin nje here

Sasso kjo ishte pergjigja e asaj perralles qe e din vete /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga paperina:
[qb]Do pyes mamin nje here![]()
[/qb]
Ca prralle mi?Fillimisht postuar nga paperina:
[qb]Sasso kjo ishte pergjigja e asaj perralles qe e din vete /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga paperina:
[qb]Do pyes mamin nje here![]()
[/qb]
Ps: Mire se erdha /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Ti e di qe un i kam prrallat tipo Borbardha e honri ujkun edhe ai i shkreti njeli pa honer se i ishin prish dhemallat se kishte honger ushqim te skadum italianFillimisht postuar nga paperina:
[qb]Me ca ja nisimMe Borebardhen qe e hengri ujku?
/pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]![]()
Nuk bam gja maj :smash: :smash:Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]o njerez ca je tu bo .....[/qb]
mire maj mire se nuk thash gjo una /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga paperina:
[qb]Nuk bam gja maj :smash: :smash: [/qb]Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]o njerez ca je tu bo .....[/qb]
Shiko se i du barishtet te cilesise se pare. /pf/images/graemlins/wink.gif Ti boj gati barishten une po e dredh masanej! /pf/images/graemlins/tongue.gif Per ta pi e bojm me radhe(kush te doje te bashkohet) dhe masanej ia nisim konges e t'qeshmes /pf/images/graemlins/laugh.gif :rockband:Fillimisht postuar nga usta_Qima:
[qb]ene un te perqafoj fort albushe ene mos i merr per keq ato qe shkruj ktu.me ket rast ec ta dredhim nga i cinare nga ato me barishte mrenaFillimisht postuar nga Albushe:
[qb]Mjes o tironca te dashur. Ju perqafoj fort se ju kam xhan Ene mos m'shani mu pijanece se m'keni lon vetem e prandaj desha me pi /pf/images/graemlins/frown.gif . Hajt shifena [/qb]
[/qb]![]()
Ca naten mo xemel, se o mengjes. Ka knu gjelli u bene 4 ore /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga ASSASSINO:
[qb]Naten e mire te gjitheve tashi edhe kiss ne vecaneri per gocat qe jan yje te gjitha.Kiss kiss Tea,Rea,proto,Albushe etj etjIka tashi edhe der te marten qe vi un mos mushni shum faqe se si kontrolloj dot te gjita.Bye bye all[/qb]