Re: Klubi i tironsave

Guest
Re: Re: Klubi i tironsave

Kondre ke ide ti... :shrug: mua spo me kujtohet gje.. :tipsy:

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Kondre ke ide ti... :shrug: mua spo me kujtohet gje.. :tipsy: [/qb]
Hiiiiiiiiiii! Bobo ça ka thon tashi ylli /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Peshko mylle dyqonin sone ene hik e futi nja dy shishe t'mira :tipsy:

Yllo :kiss: :kiss: :kiss: , më kënoqe

assassino26

Primus registratum

Konre,une dyqanin se myll hic.Ti sqaro idete ne trurin tend ne rradhe te pare :angel: ME duket se peshku i lodh ka me shume ngjashmeri me peshkun e lodh qe une sdu ta zej ne goje /pf/images/graemlins/laugh.gif se me akuzon masnej qe marr peshqit neper goje /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une per vete jam i shlodh fare.Ja do marr1 vallezim me fantazine tani.1 tango te shpejte edhe pastaj te te mesojme ty si kercehet lambada :rockband:
Ik flej gjume po deshe se une me fantazine do rrime shume vone sonte :wave:

Kondrapedali

Kondrapedali

Peshko ke fillu me m'ngatarru emrin prej lodhjes mër dajë (...). Për punën e kërcimit ekte do më m'sojshe ti mu?
ja_gang_pics_sml_sliced_r5_c2.jpg
apo kte
lambpost2.jpg
.

Ta thsh i her hik e futi nja dy shishe sone se ka shku von shum. :tipsy:

Guest

images

Po mbaroj njehere akulloren..se kam mar shume .. /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Kondre!
Nryshe eshte ta mesosh me revista edhe nryshe kur te me shofish mua edhe Fantazine...Duro ta maroje akulloren ylli edhe meso :smash:

Kondrapedali

Kondrapedali

Kujdes ëre se mos mytesh me filispanjën. Po ti hec si peshk mër daj (...) si do me kërcy ti.
Megjithate, un ty s'ta kom frykën, daç kërce daç mos kërce vetëm se po lodhmi shum m'duket se duhet t'pranoj Ylli. :rockband:
Ti hume i her, tashti boje dhomin sa i peshkaqen nuk vle mo :tipsy:

assassino26

Primus registratum

Kondre,une e pranoj qe notoj si peshke,por gjithashtu duhet edhe ta pranoj qe kercej sikur kam dal nga shkolla ruse e baletit /pf/images/graemlins/wink.gif
Me keto fakte besoj se ylli do me pranoje 1 kercim nderi.Ajo e di se kush jam une ne te kercyer :angel:
Ti ca ke mer daje...Une per ty po munphem qe te msosh edhe ti.Mso edhe kshu ylli sdo kete nevoje te nxjerre mallin qe ka per mua se pikerisht me mua.Mund ta nxjerre mallin per mua duke kercyer me ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ej o Peshko, m'duket se ylli ja ka fut gjumit. Prit sa ta shof içik :tipsy: .
Po mir po ti ato deduksionet si i nxjerr apo futja kot sa me thon na i gjo. Ku m'ke pa ti mu se si kërcej?! Ku e di ti se unë du me kërcy i her?! E kush ta ka mush menien se me dash me kërcy do kërcej si puna tate (veç po qe Naploni mo). /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Mos u boni merak hic... :shrug:
Si fillim, po ju jap te njejtat shance...po kercej nga nje tanz, me secilin...pastaj kush kerce me bukur fito.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb] Mos u boni merak hic... :shrug:
Si fillim, po ju jap te njejtat shance...po kercej nga nje tanz, me secilin...pastaj kush kerce me bukur fito.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Të vje keq ty yllo sikur unë mos ta shfrytëzoj ate shancin tim? :shrug: Jo për gjo po s'e di se çar duhet me fitu :angel: .
Po u sqarova bo vaki pranoj me qef /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb]
[qb] Mos u boni merak hic... :shrug:
Si fillim, po ju jap te njejtat shance...po kercej nga nje tanz, me secilin...pastaj kush kerce me bukur fito.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Të vje keq ty yllo sikur unë mos ta shfrytëzoj ate shancin tim? :shrug: Jo për gjo po s'e di se çar duhet me fitu :angel: .
Po u sqarova bo vaki pranoj me qef /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
frika frika :lol:

Guest

Ca fito asgje.. pse ca deshe ti ...me djeg shamin e beqarit eee.. :wink: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb] Ca fito asgje.. pse ca deshe ti ...me djeg shamin e beqarit eee.. :wink: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
A mund të ma dedikoni këtë kërcim, ju lutem?

sleepbeauty.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

une jam tifozi peshkut
e kam fiksim qe ai kercen tamam si ata ruset /pf/images/graemlins/laugh.gif
PESHKO kerce bej qef se qeras une /pf/images/graemlins/wink.gif

[qb] Eh femra e "shkrete" e "shtypur" dhe "delikate" e diteve te sotme... :goofy: /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sa mire qe nuk e pi birren...
Peshko un nje akullore do desha...dhe me verte te rri femer ne kuptimin e plote te fjales.. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/smile.gif miremengjes klubi ,edhe ty fantazi ,qe fakti se i ndjek komentet e mia ,me ben te dyshoj se i vlereson.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Megjithate... as une nuk e pij birren ne reale ,por ketu ne af,(tek thashethemi ) ,me shijon jashte mase /pf/images/graemlins/wink.gif
Peshko rrofsh se me kenaqe :kiss: ,e bera ate xhaxhin e etiketes me fol me vete... :devil:

Guest

Mirdita..
Ju pershendes....
Sa per dijeni...nuk ndjek gjithmone vetem pergjigjet me vlere..
Para ca kohesh ndiqja dhe pergjigjet e Bukuroshes..jo per gje po me ngrinin moralin ,po te me kish rene.. /pf/images/graemlins/laugh.gif (megjithese nuk e pergjithesoj si rast..)ne shume raste lexoj me kenaqesi ca postime..
Pastaj vete Forumi kete Stil ka ..lexojme..pergjigjemi me nje fjale i percjellim stafeten njeri tjetrit.. /pf/images/graemlins/smile.gif

disku

UNI

C'qe gjith ajo njale qe majshe ne dore mre?
Po bjere mer se e qero.....kondrapedali... hjde kondre se un po sjell dominot edhe rakin ...bojm nji 4-tershe ..

Kondrapedali

Kondrapedali

Jo ër dajë se s'merrem me njalat e t'tjerve un :eek: ! Po qe se do po t'bi 'çik fruta deti pazari
marketmarinara.jpg
. Kshu s'përzimi me njalat a peshqit e t'tjerve.

O Uni, po i katri kush osht me?

disku

UNI

Morrim na njonen per te 4-tert si thu ti? :wub:
Ho iher cin femer te klubit thu ti morrim?