Re: Klubi i tironsave

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga California_Babe:
[qb] si me ka shpetu kjo tem mu mer, she she we have a club. damn good. [/qb]
Ja ku eshte dhe mrieseerdhe ...

assassino26

Primus registratum

Tedo boji goces i pajate makarona per ti uru mirseardhjen.
Moira,mos e nrro emrin se duhet me nrru edhe burrin masnej.Puthje te fuqishme gjithe gocave :kiss:

disku

UNI

Sju dave femrave mer qoftexhi i je bo si bajga mas kpucve /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ca bohet knej iher keni fillu me majt miting mgja mu.
Tedo a ja fut i shpulle peshkut ti vijne ment po pati /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pershnetje tfuqishme nga ny-ja :wave:

mostro

Putraku

UEE sa kohe kisha pa shkrujt te kjo temaaa!!ene ku?te tema qe kom me shume per zemer(pas asaj me foto porrnografike)..
Pershenetje te gjith tironsve te mire te urte qe pijne e pijne dhe vetem pijne,me tava dheu ne speca te mushem :wave:
Cfare po behet ndonje e bukur ne tiron te dashun vellazen?na informoni pak ju lutem se po me djeg i shkreti mall :wave:

assassino26

Primus registratum

Piutre morracakun edhe Un 1 brithymin desha me in qeras sot me birra der ne agim.Po qe se me nderojne me ardhjen e tyre te hapin gojen e te folin se gjithcka e kane te paguar prej meje....Amon mer amon sa bujar qe jam.Ecni cuna mos kini turp.Oferta qendron der ne fund te ksaj jave.Po qe se nuk vini ma kin borxh.Une te qerasmen e bej ne Tirane edhe e kerkoj ne Tirane.Kalo rralla ime e keni rrallen ju masnej.

Putre,lene mos e pyt Tironen.Se di pse po kam pershtypjen sikur me vje era para 97.....Ishalla qofsha gabuar.Mos pysni ho per ho,po rrini urte anej ka jeni edhe na bleni antipluma /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb] Piutre morracakun edhe Un 1 brithymin desha me in qeras sot me birra der ne agim.Po qe se me nderojne me ardhjen e tyre te hapin gojen e te folin se gjithcka e kane te paguar prej meje....Amon mer amon sa bujar qe jam.Ecni cuna mos kini turp.Oferta qendron der ne fund te ksaj jave.Po qe se nuk vini ma kin borxh.Une te qerasmen e bej ne Tirane edhe e kerkoj ne Tirane.Kalo rralla ime e keni rrallen ju masnej.

Putre,lene mos e pyt Tironen.Se di pse po kam pershtypjen sikur me vje era para 97.....Ishalla qofsha gabuar.Mos pysni ho per ho,po rrini urte anej ka jeni edhe na bleni antipluma /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
T Vij une ere meqe jom n Tirone ... Mroma iher Knejna Pipell . Ur Welcome Cali ...Ca keni bo iher shoke dhe shoqe . E di qe do ju mungoj nja 3 4 dite por Neser Filloj turin Tim t Bregdetit dhe do jem me Pamje nga Deti deri t Honen ...

assassino26

Primus registratum

SA ta kom zili ate punen ne bregdet mer Ted sa ta kom zili...Shko e te bje ty puna anej qe s'ja di kimetin detit :mad: A i nrrojme bashke punet /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nejse,sa per ftesen ty i here tjeter,ma ka dhone truni per keta te diaspores i here,me vone zihena bashke kush e ka rrallen me qeras :smash:

disku

UNI

Kta te diaspores? Po diaspora ktu jam un ...ku i ke birrat /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
dum birra
dum birra /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] Kta te diaspores? Po diaspora ktu jam un ...ku i ke birrat /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
dum birra
dum birra /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ska se ke mor vesh ti . qe e thot sa me la gojen e . Hec e Peshkataro neser do nisem n Spille per i dreke me ca taljon . Sapo m lajmrun qe kishin kap nja 2 dentale ka i kile gjys secila ...

assassino26

Primus registratum

[qb] Kta te diaspores? Po diaspora ktu jam un ...ku i ke birrat /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
dum birra
dum birra /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Paguj 1mije e ca dollare bilete avioni edhe ec e pi birra sa te dush /pf/images/graemlins/laugh.gif Po ksaj jave ose der javes tjeter se masnej squhet mo...
1 dite do vish ti mo /pf/images/graemlins/tongue.gif

mostro

Putraku

[qb] Putre,lene mos e pyt Tironen.Se di pse po kam pershtypjen sikur me vje era para 97.....Ishalla qofsha gabuar.Mos pysni ho per ho,po rrini urte anej ka jeni edhe na bleni antipluma /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
AJAJAJAJ /pf/images/graemlins/frown.gif Kaq keq qeka bo!?per i cik menduam se gjithshka po ndryshonte :cry:
Gjithesesi pershendetje te gjitheve juve ene birrat kina me i pi gjall a dek(qe mu thafte ajo goja)..
tironsit ma te miret e te mireve :wave:

TEDI

Valoris scriptorum

[qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Mroma knejna SI ja Kalut Juve Anejna ... [/qb]
Mire faleminderit ..ca bohet anej nga ju? [/qb]
Vallahi sdi gjo se sa erdha n Tr ...Neser t Jap xhevap ...

MRoma Knejna . Ka je me MOire se na thave Syte ... [/QB][/QUOTE]
Ne Tirone /pf/images/graemlins/laugh.gif si gjithnje ,vetem mesa duket jena turne te ndryshme :kiss:

[Moira,mos e nrro emrin se duhet me nrru edhe burrin masnej.]
Me ka thene doktori ,qe te ben dem te hash dy vakte njesoj /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga BeLLa StRoNzA:
[qb]
MRoma Knejna . Ka je me MOire se na thave Syte ... [/qb]
Ne Tirone /pf/images/graemlins/laugh.gif si gjithnje ,vetem mesa duket jena turne te ndryshme :kiss: [/QB][/QUOTE]

Ja miresenaerdhe ...

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga mAcjA:
[qb] Po ku je o mik i Tironcave
s'shoh ktu nonjonin
apo keni ikur te gjith per peshkim [/qb]
Une sa u ktheva me Duar Plot ...