Re: Klubi i tironsave

mostro

Putraku
Re: Re: Klubi i tironsave

o shpirti po ti ciles malci i perket??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

nice un se di ca veni te massit je tina po anej me sa kam nigju ka tironca plot...po deshe ti kalo ne ny..se deti aty osht nuk iken jo ...
o putrak mer te rafte na i gjo e eger krese na treme kalamojt mer i pacipe /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

uni, une ne boston jam, po ketu tirancit ose jane fshehur, ose nuk i shoh une :confused: , se deri tani s'kam takuar ndonje!!!

P.s. sa per fjalet e putrakut, "indiferentizmi, celesi i cmendurise kundrejt te tjereve" ,s'harxhoj kohe kot duke lexuar brockulla.

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] P.s. sa per fjalet e putrakut, "indiferentizmi, celesi i cmendurise kundrejt te tjereve" ,s'harxhoj kohe kot duke lexuar brockulla. [/qb]
fute..... /pf/images/graemlins/wink.gif
jo e qe e ke lexuar por e ke bere uje..ejj po ti o je e trashe o s'mush pri natyre...shakan se thithke fare zotrote,kush e din se cer thith kjoja???? /pf/images/graemlins/tongue.gif
me ta thone cope dhe pa rrena ti z'bi as i cik ere per tironse....ti je nga mallakastra...permaloze province /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

E nxorra kartonin po rrini urte...
arbitro.jpg

Mirdita klubi....

disku

UNI

mroma mroma..amon mer plazhi te knoq..sidomos kur bi shi se se ndje diferencen si jashte uji si mrena uji /pf/images/graemlins/laugh.gif
pershnetje sasso

sweet eda

Primus registratum

Na cudite me ket plazhin ti mor cun, knej ka 2 jave qe s'pushon shiu, vetem nese vendndodhja jote ne keto momente nuk mund te jete NY, atehere mund te te besoj!!!

disku

UNI

[qb] Na cudite me ket plazhin ti mor cun, knej ka 2 jave qe s'pushon shiu, vetem nese vendndodhja jote ne keto momente nuk mund te jete NY, atehere mund te te besoj!!! [/qb]
Po lexoje te gjithe ..thash plazh me shi...oj none oj none..me bo plazh nga inoti /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

Ah po me fal, isha nxituar, por nejse se na falet :tipsy: , gjithe ky shi na c'orientoi trurin

disku

UNI

[qb] Ah po me fal, isha nxituar, por nejse se na falet :tipsy: , gjithe ky shi na c'orientoi trurin [/qb]
E kom von re ne tironcat nxitohemi shum...i fije dill doli me vrap ne plazh un si gabeli mas kalit me karroce..sa fytem ne uji piko shiu si me thon zoti...dil mer zullap se sosht koha me u la /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] mos e pyt,se per te nxitu maj rekord [/qb]
Se mos del ne konkluzionin qe je nxitu qe ke rone ne dashuri me mu... :eek:
Uno,pershenetje plako...Ca domethene plazh,se e kam harru :confused: Mos eshte ai veni ku futesh ne uje me kripe pa breke???TE ajo govata e modhe qe si duket funi???Po ne Vlore qe do iki une neser,kan vu ka ajo govata /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

sa per ate fjaline e pare, te presim dhe te shohim.
per fjaline e dyte, te "urrej" qe do shkosh ne plazh pa mua.......kujdes mos mbytesh, dhe me le vejushe

assassino26

Primus registratum

Nuk mytem une shpirti, se sjam kot peshkatar...
Neser ne plazh me fotografine tende te ngulitur ne mendje do jem...sdo te te heq per asnje cast nga zemra :wub:

TEA

Forumium maestatis

o zot o zot sa shpejt dathurohesh ne ti me turçe :smash:

PS: :kiss:

assassino26

Primus registratum

NE enderr ta kam pa fytyren yllo...Motla,avash me ate cekicin se ma bone koken me xhunga.E ku te mos dashurohet vellacko,me gjith kto goca te omla ktu qe ta heqin petllen fare :tipsy:

Ela_001

Primus registratum

Bah, trompaxhi mbete gjithmone Peshku /pf/images/graemlins/tongue.gif

Sapo u ktheva nga Tirana, dhe me mungon qe tani. Edhe pse nuk eshte Tirana e 7 vjeteve me pare. Cdo gje ka ndryshuar kaq shume. Ishte kaq bukur edhe me ato mangesirat e saj :wub: .