Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb] Naten te gjitheve. Si gjithmone puthjen dhe kafen per Sasson dhe nje SUPER KISS per TEDIN :kiss: :kiss: :kiss: [/qb]
Ktu e prishe muhabetin fare...Ate Superin e du un,i jap edhe kafen time Tedit qe ta nimoje te rri gjithe naten pa gjume /pf/images/graemlins/laugh.gif

Emanuela

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb]
Ktu e prishe muhabetin fare...Ate Superin e du un,i jap edhe kafen time Tedit qe ta nimoje te rri gjithe naten pa gjume /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Per ty kam nje gje tjeter speciale, ta them here tjeter. /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

[qb]
[qb]
Ktu e prishe muhabetin fare...Ate Superin e du un,i jap edhe kafen time Tedit qe ta nimoje te rri gjithe naten pa gjume /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Per ty kam nje gje tjeter speciale, ta them here tjeter. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
OK rrofsh,me korruptove.Po qe ajo qe menoj une :wub: MEzi po pres :angel:

Emanuela

Forumium praecox

Vetem me thuaj periudhen kur ta them? Se tani me duket ca si shume nxehte per te tha thene, se e di qe ka per te dale fruthi. :wub:

assassino26

Primus registratum

[qb] Vetem me thuaj periudhen kur ta them? Se tani me duket ca si shume nxehte per te tha thene, se e di qe ka per te dale fruthi. :wub: [/qb]
/pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ma thuj masdite se eshte me fresk... :wub: GAti jam un :thumbsup: nga ora 8 e mrapa,s'ka me fruth qe me ndal :cool:

Emanuela

Forumium praecox

[qb]
Ma thuj masdite se eshte me fresk... :wub: GAti jam un :thumbsup: nga ora 8 e mrapa,s'ka me fruth qe me ndal :cool: [/qb]
O zot sa me pelqen kur flet keshtu :cool: Dukesh qe ke gjak tirone /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

assassino26

Primus registratum

[qb]
[qb]
Ma thuj masdite se eshte me fresk... :wub: GAti jam un :thumbsup: nga ora 8 e mrapa,s'ka me fruth qe me ndal :cool: [/qb]
O zot sa me pelqen kur flet keshtu :cool: Dukesh qe ke gjak tirone /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: [/qb]
Pa si te kom si shpirt te kam...
Kom pa sot 1 album me foto te Tiranes,para viteve 1930 e mrapa Mon mi amon se u knaqa sa e bukur ka qene...
Poshte cdo fotoja shkruante:
prishur 1944
prishur1945
prishur 1967 etj etj
KAfe kursali ishte prish ne 1980-en /pf/images/graemlins/frown.gif

Manu mi Manu sa e mire qe je :wub:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]
[qb]
Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]
mir qe ka dal ne treg brisku /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ne treg ka disa mi, kam kuriozitet te di cfare brisku ? :confused: :book: [/qb]
di gjo una mi ti..una jam akoma ke astra /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ububja,mos me thuj qe e rru akoma me astra,se me ze fryka :eek: ...
Ajo Astra ta bo si iriq :angel: :tipsy:

assassino26

Primus registratum

Notn e mire te gjhitheve...MAnu,kiss prej meje edhe mqs s'kthve pergjigje,ashu si menoja une paska qen ajo gjoja /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
O Hoti nrro briskun lal...Futja gillete sensor ose exell se se ke punen mire me astrat,leqe do pritesh i here edhe dukesh keq masnej :angel: :angel: :kiss: :kiss:
noten noten noten te gjitheve

hot

Hotgirl

or cun astra osh ajo qe mka len me shume mbresa po kshu perdor tjeter me..se na bone akoma maje zisit ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Emanuela

Forumium praecox

Prap me brisqet ju.... :lol:

O Sasso e ke degjuar ate kengen e re te BBF: Brisqe t`bukura ka Tirona... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ika ika :sleep:

KISS SASSO :kiss: :kiss:

TEA

Forumium maestatis

Shiao Tiranasaaaaa /pf/images/graemlins/smile.gif

ç'bohet k'nej ka lagjia se une kom koh pa u fut...noi th&th te ronsishem ka dal apo hiç fare :idea:

o sassoooo amon me si s'po rastisim mo te dy n'msn mer yahooo me shkemby thaqe&thuqet e reja . te puç folt fale motla jote :wub: :kiss: :kiss:

ps: o papiiiiiiiii mpuha :kiss: a ele tyve

llapaqeni

Primus registratum

turo o gjo e poshter gjalle je mer kokrra e delenxhiut /pf/images/graemlins/laugh.gif ...si ma ngope mer qen e me le si parazit gjith pasditen... /pf/images/graemlins/laugh.gif mire thot tedi ate ska kroher magjik qe ta krefi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

I

insane

Guest

ciao bashk-qytetar /pf/images/graemlins/smile.gif
e di qe kam bo mungesa por ju lutem mos me perjashtoni!!! kom qon i zon (edhe akoma jam.. sa marrova 1 provim prandaj po harxhoj kohe tani..)

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma Tironca si po ja kaloni knej . Po lodheni merziteni . Tea ka ke hum ti me . Ema rrofsh per super Kisset . Ika ene erdha popull ja kalofshi mire dhe bofshi qejf...