Re: I mbani fshehtesite ....?

anna

Primus registratum
Re: I mbani fshehtesite ....?

mundohem shume ta mbaj veten e te mos dukem qe jam e merzitur, per te mos shqetesuar njerezit rretheperqark.
them se kjo me ka shkaterruar shume pasi te tjeret nuk te kuptojne, s'te njohin me dhe as nuk te ndihmojne dot.

anna

Primus registratum
Re: Re: I mbani fshehtesite ....?

e rendesishme eshte sa arrin te mbash te fshehta gjera qe duhen mbajtur te fshehta. po kjo jo gjithmone dihet. eshte dhe dicka tjeter. po s'ti mbajten 24 te tuat s'ti mbajne 24 te huajt.

Emanuela

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga anna:
[qb] e rendesishme eshte sa arrin te mbash te fshehta gjera qe duhen mbajtur te fshehta. po kjo jo gjithmone dihet. eshte dhe dicka tjeter. po s'ti mbajten 24 te tuat s'ti mbajne 24 te huajt. [/qb]
:cool: :thumbsup:

Edi21

Primus registratum

Pershendetje,
te mash sekret nje dicka qe te thone apo nje dicka qe merr vesh o shikon, mendoje kjo ka te beje me tipin e karakterin e njeriut, ka njerz qe vdesin e nuk thone nje llaf nuk e shesin apo tregojen a tradhetojen shokun a shoqen,
e mendoje se kjo eshte nje nga cilesit e larta te karakterit tregon karakterin e njenjeri te forte
eshte dryshe kur ke nje hall a nje gje te shqeteson e ti mund ta tregosh nga gjenja jote shpirterore, kjo ndodh tek gjithekush ne qoftese ke nje hall a nje shqetesim do te jesh i merzitur do te rredhin lote varet na halli, e po te kesh nje gezim sigurisht qe te josh e qeshur e lumtur por me ndoje se kjo nuk ka te beje me mbajtjen e nje sekreti.
DON"T BE A SNITCH :tipsy:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Une s'i mbaj dot /pf/images/graemlins/frown.gif Ca kam e them /pf/images/graemlins/frown.gif Nga nje here mbase behet kundra vetes ose keq per te tjeret. Ama s'i fsheh dot /pf/images/graemlins/frown.gif

pS: Dua smak xemela /pf/images/graemlins/smile.gif

FALKO

Forumium maestatis

Papi, qenke interesante ti, duhet te flasim ndonje nga keto dite, mund te me thuash ndonje sekret apo truk /pf/images/graemlins/laugh.gif Pa te fshehta eee /pf/images/graemlins/wink.gif

goca lales

Primus registratum

bo sa ju kuptoj jam nder personat qe dukem pernjeheresh nese genjej apo jam e merzitur pu sa inat me vjen me veten /pf/images/graemlins/frown.gif

jona20

big bum bam...

teme interesante kjo dua.

varet per cfare fshehtesish behet fjale.

nese dikush me thote qe dicka mos ja trego askujt,atehere ajo fjale nuk del nga goja ime derisa une te jem gjalle...me vone se c'behet.

nese une kam nje problem timin,ja fsheh njerzve qe nuk duan ta marin vesh,po nje person kam,e cila po te me shikoje ne sy me zbulon cdo problem e cdo sekret timin...asaj nuk ja mbaj dot sekretin tim.

Seriozi

Primus registratum

Une per vete pus jam,te me vrasesh se me del llaf nga goja,nuk ja them asnjeriut,vetem se e shkruaj ketu ne AF.

crazy

Primus registratum

une varet nga e fshehta,nqs eshte ndonje gje me spec as qe me del nga goja,te tjerat i them vetem atyre qe kam besim edhe pse shpesh jo 100%. /pf/images/graemlins/smile.gif