Re: A jane Shkodranët fanatike?

H

harap

Guest
Re: Re: A jane Shkodranët fanatike?

Fillimisht postuar nga el_che:
[qb]
Fillimisht postuar nga samanta:
[qb]
Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]
Kurse ne Tirane eshte vend ma i madh edhe njerezit nuk njifen, po mos harro edhe Tiranen ne vere qe zbrazet per arsyese gjallerine ma te madhe ja japin shkollat e larta.

po te gjitheve i pelqen te jene te lirshem edhe fjala e urte kur iken macja mijte hedhin valle akoma asht e vlefshme e do jete gjithmone /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
:thumbsup: [/qb]
Eshte e vertete qe ne Tirane sheh lloj e lloj njerezish, po ashtu eshte e vertete qe kur iken macja minjte hedhin valle, po ashtu eshte e vertete qe edhe mentaliteti shkodran mbi fanatizmin duhet ndryshuar, s'ia vlen me qene fanatik ne kete kohe qe po jetojme. [/qb]
ore el_che akoma se kam marr evesh cfare nenkupton ti me fanatizem shkodran se edhe une jam shkodran e akoma skam marr vesh asgje se cfare nenkuptohet.
mos u kapni me une ose ti , por ne pergjithsi me tregoni cfare nenkuptoni.

Tanja

Primus registratum

hmmm me sa shof ktu per "fanatizem" kto nenkuptokam me shum "xhelozine" qe jan totalisht ndryshe...

el_che

Primus registratum

[qb]
ore el_che akoma se kam marr evesh cfare nenkupton ti me fanatizem shkodran se edhe une jam shkodran e akoma skam marr vesh asgje se cfare nenkuptohet.
mos u kapni me une ose ti , por ne pergjithsi me tregoni cfare nenkuptoni. [/qb][/QUOTE]

Harap s'kam asgje kunder teje, prandaj mos me keqkupto, edhe s'e kam bere dallimin mbi fanatizmin, shkodran, tiranas, tropojan, se fanatizmi nje eshte, s'eshte me stile qytetesh. Ishte pyetja thjesht a jane shkodranet fanatike, edhe ne te vertete jane, por jo vetem shkodranet, por te ne gjithe Shqiperine ka njerez fanatike, por nuk duhen pergjithesuar te gjithe. JEmi ne te paret qe nuk duhet me qene fanatike, pasi prinderve ose me te vjeterve se ne, s'kemi c'i bejme se kane jetuar sistem tjeter. Shembul: Djemve i pelqen me pase te dashur, por nuk i pelqen qe motrat e tyre te kene te dashur, a eshte e drejte kjo? E dashura, psh ka edhe vella, edhe ky vellai mund te kete te njejten mendim me djalin e pare, pra i thone pastaj me dale ne fshehtesi. Ky eshte nje rast fanatizmi, qe une e kundershtoj...
ME falni per shqipen e ngaterruar, por dite e hene, e mezi punohet, pasi s'e kam pi akoma kafen e mjesit /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif .

Diddy19

Su@mi

Mire e ka el-che,kendej me dhemb e andej me djeg!!Ndajeni mendjen!!!
Pastaj ky fanatizmi i vellerve per motrat asht i kote,thjesht bahen te keqinj se sot s'po pysim prinderit,jo ma vellezerit e motrat.Thjesht krijohen grindje ne familje,po asgja nuk evitojne me fanatizmin qe shfaqin.

H

harap

Guest

Fillimisht postuar nga MuRdEr_InK:
[qb] hmmm me sa shof ktu per "fanatizem" kto nenkuptokam me shum "xhelozine" qe jan totalisht ndryshe... [/qb]
kjo eshte ajo qe mendoni ju pra i ngaterroni gjanat.
el_che skam asgja me ty por cdo kush ka jeten e vet ,prindi duhet te kontrolloj si djalin ashtu edhe vajzen kete them une.

vlera

Primus registratum

Pershendetje!

Me duket ai qe e hapi kete teme me se shumti dyshon per kete gje, se a jane dhe sa jane shkodranet fanatike.
Une mendoj, me sa kam mundur me verejte se shkodranet nuk jane fanatike, jane shume te pershtashem ne dialog dhe shume modest, dhe se dine te respektojne dikend.
Por nese e shohim anen tjeter te fanatizmit, pra ate qe shkodranet ruajne vlerat e tyre kulturore me fanatizem kjo eshte per ti pas lakmi.

H

harap

Guest

te hangsha synin une ty se krejt si une mendon /pf/images/graemlins/smile.gif

vlera

Primus registratum

[qb] te hangsha synin une ty se krejt si une mendon /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Ku guxon mar robit t'huj mi thane kshtu

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

HARAP DON`T TUCH PLEASE /pf/images/graemlins/wink.gif
betina ti ca do ketu /pf/images/graemlins/tongue.gif
apo te pelqen ndonje shkodran in particular /pf/images/graemlins/tongue.gif
:kiss:

leonora

Primus registratum

Dhe pse me duket vetja pak sa e huaj ne kete forum nga qe ndoshta jam rregjistruar ditet e fundit dhe juve mesa po shohe eshte shum gjate qe komonikoni. Deshiroj te jape dhe une pergjigjen time. Mendoj se ne Shkodranet kemi nje shpirt shum fantastik e shum te paster ne shoqeri, dhe kemi nje komonikim krejt te tonin. Gjeja me e keqe qe kemi eshte se e mbajme veten per shum te forte!!! Gje qe nuk me pelqen shume. :devil: :devil: :angel: :angel:

H

harap

Guest

higlander te lutem mos e prish rrjedhen e temes mund ta pyesesh edhe ne privat se ca eshte.
ketu pyete a je fanatike po ose jo /pf/images/graemlins/smile.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

HARAP une fanatik as ma ndje fare te jem fanatik dhe me ke aman nejse ceyahhhhhhhhhhh ja qe tani jam brenda temes 82-shko ste kerkova per nuse ose per burr thjeshte sexyn cfare je asgje me teper bah nejse /pf/images/graemlins/blush.gif :devil: :confused:

Tanja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] HARAP DON`T TUCH PLEASE /pf/images/graemlins/wink.gif
[/qb]
loool...pse mer ti te prek harapi ty ee:p

samanta

Primus registratum

[qb] 82-shko
idntifikohu je goce apo cun /pf/images/graemlins/blush.gif ????? [/qb]
shpejt e ke ndrru gjuhen mor burre apo je tuj u integru :thumbsup:

vlera

Primus registratum

Pershendetje!

[qb] HARAP DON`T TUCH PLEASE /pf/images/graemlins/wink.gif
betina ti ca do ketu /pf/images/graemlins/tongue.gif
apo te pelqen ndonje shkodran in particular /pf/images/graemlins/tongue.gif
:kiss: [/qb]
Ne ditet e sotme u be veshtire qe njeriu te shpreh mendimin, dikush te thote ashtu e dikush keshtu po nejse "Klap lige hesten" e hajt bace
Ishte thjeshte nje mendim, mos me beni tani qe ta ndryshoj. /pf/images/graemlins/smile.gif
High mesa shohe une derisa nuk u kerkua qe vetem shkodranet te japin mendim per kete tem, mendoj se kam te drejten te shkruaj, dhe mendoj se te flasin te tjeret per kete gje ne vend te shkodraneve do te ishte me reale.
Me ke pyet se cka kerkoj une ketu: te tregoj se asgje me rendesi nuk kerkoj vec me ka humb unaza e erdha ta kerkoj ketu se kishit drita tek ne qelluan ndal, dhe e dyta ne kete tem nuk behet fjale se a te pelqen apo jo ndonje shkodran, ketu flitet per "fanatizmin" shkodran.
Dhe shiko mos gjuaj me "llokume" ti lokalitsi shkodran.

Gjithe te mirat!