Raporti Seks/Puthje

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum
Raporti Seks/Puthje

Si e keni raportin = (me x persona keni bo sex)/(x persona keni puth) = ?
Shembull: keni puth 10 femra, por keni bo seks me 6 prej tyre. Raporti i bie te jete 60%...

S

Scorpion

Guest
Re: Raporti Seks/Puthje

Se ku e kam pa kete pyetje une, s'eshte hera e pare qe e has /pf/images/graemlins/laugh.gif

ados

Primus registratum

85 sex,(65% vetem on "night stand")
10% blow job
5% puthje..
statistikat e mia...
good luck brothers /pf/images/graemlins/smile.gif

S

Scorpion

Guest

Apapa paska ardh paperina /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

no comment /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

matematiken e kam pas gjithmon 4, desh me ngelen fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

numeroj me gishta zakonisht, edhe nuk kam aq shum gishta qe tju them /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Keshtu eshte kur ve gishtat ku s'duhet /pf/images/graemlins/laugh.gif normal qe ste dalin me numuru /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

jo jo se per kesi gjerash ti je vullnetar me me dhen gishtat e tua /pf/images/graemlins/laugh.gif

hej po ti nuk na e the raportin tend....apo ke noj gjo per te fshahur ???

MLK

Primus registratum

Varet nga rastet, se ene mçef gjithmone sikur nuk mbahet /pf/images/graemlins/laugh.gif duhet me e ajros ka i here /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

and the Winner isssssssssssssssss /pf/images/graemlins/laugh.gif m'falni kujtova se ishte ndarja e oscarit ke kjo tema /pf/images/graemlins/lol.gif

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum

Spaska sinqeritet me nji llaf. O ka teprime, o sthuhet asgja. MLK eshte familjar, dhe familjaret perjashtohen nga ky shkrim

ujku81

Primus registratum

Shyqyr se isha ne nji siklet te papare. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

KoDoShi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
and the Winner isssssssssssssssss /pf/images/graemlins/laugh.gif m'falni kujtova se ishte ndarja e oscarit ke kjo tema /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

E theksoj dhe nji her qe ktu nevojitet nji doktor sepse "Nev" ka rreshkit komplet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

irene

Primus registratum

reth 43 % per te qene me te sakte 42.85 % ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

tregusit e ketij raporti ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Spaska sinqeritet me nji llaf. O ka teprime, o sthuhet asgja. MLK eshte familjar, dhe familjaret perjashtohen nga ky shkrim

[/ QUOTE ]

Nuk e dijsha qe sintetiku osht i shpis femijes /pf/images/graemlins/laugh.gif

true confidental

Forumium maestatis

Lol, ktu i bie te jemi femijt e albforumit /pf/images/graemlins/laugh.gif
Fituesi duhet te jet ai qe ka 100 %sex or 100% puthje ...ka ndonji brenda ktij kriteri ? le ta pranoj hapur /pf/images/graemlins/tonguee.gif

S

Scorpion

Guest

E kam vete si parim, s'puth femer nqs se coj ne shtrat me pas, po flas per puthje ne buze /pf/images/graemlins/smile.gif

true confidental

Forumium maestatis

Ti kur merr nji, do 10 te tjera nga pas, mbi ato 10, 100 te tjera ....etc etc , po se cove ne krevat se ploteso dot numrin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum

Ome, spaskeni pas sinqeritet fare...
Une e pranoj skam qene shume i zoti, raportin e kam pas icik ma shume se 50%...

true confidental

Forumium maestatis

Lol, ok sinqeritet, une 100% , spo me shkon ne mendje ndonji qe e kam puth dhe skemi perfundu me the rest ..lol si scorpio kur du du shum ose hic fare /pf/images/graemlins/tipsy.gif