Raporti me mjekun?

elviskelmendi

Primus registratum
Re: Raporti me mjekun?

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Me mire po i hyjme drejt, se nuk besoj se kemi ndonje pengese... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sa per bonen, hmmmmmmmm...

[/ QUOTE ]

Thojne qe meshkujt kane dy koka-trure...so per cilin e kishe fjalen ti????? /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

Kurse ju Bona...qe na nderoni me pjesmarjen aktive ne kete bisede do doja tku pyesja se ...ku keni qene me pune me prapara ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

aristokratja

Forumium praecox

pu,pu,pu C'na gjeti!
E para e punes, kam idene se Max e kishte per mjeket punen e misteriozeve.
E dyta e punes, nuk kane c'me duhen Info-t qe mund te me sigurosh ti, mund t'i kerkoj ne internet, sepse qe ta dish ti, vertet jetoj ne Tirane, por kam internet ne shtepi, si shumicat ketu. Duhet te qetesohesh vajze e dashur.
Edhe nje dudum do e kishte kapur frazen qe kam thene une persa i perket raportit me mjekun!
Duhet te marresh nje qetesues, per dhimbjet qe ke. Te sugjeroj morfinen. Ups, ajo eshte per dhimbjet trupore.
Epo, me ate pune merresh, figure it out!
PS: Per dike qe me ka thene qe nuk rri dot pa kthyer pergjigje robve, po i them, me thuaj si i behet ndryshe? /pf/images/graemlins/smash.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ju te tre paskeni vertete nevoje te mbani mjekun tek koka...ose me mire nr e cel te tij... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

elviskelmendi

Primus registratum

ju te tre paskeni vertete nevoje te mbani mjekun tek koka...ose me mire nr e cel te tij... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Te erdhi zani edhe ty eeee? stu duru pa e perpjas trunrin per albforum dhe arrit nje orgazem intellektualle eee???? /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

bona

Primus registratum

c'pate moj aristokrate

pune e madhe qe ke internet, keshtu u ndane keto pune ti i merr lajmet nga interneti une e mesoj notin ne liqen.

he tani se nuk esthe njesoj Tirane me New York.....

pastaj moj aristokratcke nuk vihen te gjitha lajmet ne internet.

hajt mos u merzit.

bona

Primus registratum

autoritar

po me pyet per punen perpara? se kuptoj? kur me perpara?

elviskelmendi

Primus registratum

autoritar

po me pyet per punen perpara? se kuptoj? kur me perpara?

[/ QUOTE ]
Para se te beheshe kengetare..... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/devil.gif (e ke pare nazin tek portokallia ..hehe)

VoGeLuShI

Primus registratum

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

[/ QUOTE ]

Te erdhi zani edhe ty eeee? stu duru pa e perpjas trunrin per albforum dhe arrit nje orgazem intellektualle eee???? /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

[/ QUOTE ]

mmmmmmmmm ta dish sa larte qe shkon ajo orgazma intelektuale...kur lexon ...JU.....

elviskelmendi

Primus registratum

Gjithsesi te pelqeka "treshe" ahah se perndryshe skishe me marre pjese ...me lexu ma....(kidding eee /pf/images/graemlins/smile.gif. ne psikologji ket veprim tanin e quajme operant conditioning....haha

Raptor

Primus registratum

O grupa e grupesha. me sa kam pa un ne Shqiperi njerezit shkojn te mjeku vetem momentin e fundit. I kam ba nja 4 vjet praktika gjat pushimeve ne spital e e di mir mentalitetin e pacientit shqiptar, i cili asht krejt i ndryshem me ate te pacientit te huj. te hujt edhe per nje dhimbje krejt te vogel shkojne ne ambulanca ose te kabineti i mjekut te familjes. kurse shqiptart thojn hajt se tash po kalon, marrin aulina, algina e analgina (keto te fundit ka koh qe jan hek nga qarkullimi ne BE) edhe vec kur s'kan rrug tjeter shkojn te mjeku. edhe sigurisht trajtimi asht shum ma i veshtir. e ne fund del qe mjeku nuk asht i zoti me sheru pacientin. po si ka me e sheru mjeku kur pacienti asht ne stadin e fundit te nje tumori me metastaza te perhapura ne melci, pankreas, stomak, mushkeri dhe gati gati ne te gjitha nyjet limfatike??? (nje rast qe kam pare ne shqiperi) E sa tumore te gjirit diagnozohen ne stadiumin e perparuar ne shqiperi vetem e vetem se femrat, jo vetem qe nuk dijne te bejne vetekontroll, por edhe se kane turp te shkojne te bejnje nje mamografi ose thjesht te vizitohen te mjeku/mjekja. nejse. tani qe po aplikohet sistemi i sigurimeve shendetesore edhe ne shqiperi kam shprese se dicka do te ndryshoje.

@ Aristokratja. Ec aty! paske internet eee. Bot a je ma... /pf/images/graemlins/laugh.gif
@ autoritar. jam kurioz me dit cili tru te punon ma shum. ahahaha
@ Bona. mos caj koken se je ne rregull...

zoulou

ElB@S@N

E sigurt qe duhet te besh vizita te rregullta tek dok. dhe mos ta lesh shendetin pas dore ........A pyetet veten pse shqiptaret nuk ikin shpesh tek dok.??? /pf/images/graemlins/shrug.gif
Sepse kur kalon nje gjys dite per analiza etj....duhet te llogaritesh pothuajse 1 rroge vetem per bakshishe!!!!!! /pf/images/graemlins/crazy.gif
Puna vete po tek e njejta gje ato qe kane edhe shpetojne ato qe s'kane (plaç ne vend) /pf/images/graemlins/frown.gifTurp e gjenah te thuash kete gje por e vertete eshte!!!! /pf/images/graemlins/frown.gif Spresoj me gjithe zemer qe sitemi i sigurise shendetsore te ndryshoje ndonje gje .

bona

Primus registratum

mire qe shkon tec doc po pune esthe se doc tone e marrin nje her diplomen dhe si kontrollon me njeri a jane te zot apo jo akoma, a kane njohurite e fundit apo jo,

pacientet shkojne si derr ne thes tec doc , cfare ti thote ai e bejne, s'ka mundesi te shkoje tek nje doc per opinion te dyte, so cfare te them e mijra probleme te tjera.

dhe po ta kapesh peshkun nga koka s'ka shtet qe ti kontrollojne docs, pharmaciste, infermiere, therapiste e te gjithe te tjeret se cfare bejne e cfare lloj cilesie eshte sherbimi sic the nuk eshte ne gjendje ti paguaj si duhet ato me siper.

bona

Primus registratum

alteran

po qe doc ose tu studju me co nje e-mail
po deshe: Tirana02@gmail.com

so po shkruaj nje broshure ( post master tese) per te bere nje outline ne base te moshes testet qe duhet te bejne per shqiptaret qe jane jashte te pakten.