Re: R-A-Fi do gop aop desha me thon
N'rradhe tpare flm qe ti ma ktheve pergjigjen /pf/images/graemlins/wink.gif
pastaj persa i perket menyres se si e kam shkrujt,ka shume menyra ta kerkosh si djal i mire po kur je spo e them se si ka menyre serioze etj: un e kerkoj ne menyre me humor qe ti mund te thush humor pa krype.... po nejse kush me njef e din se si jam dhe kush jam plako,
Kshu qe mos e vrit menjen fort lal per menyren se si e shkruj, dhe per sa i perket qe se mor as per 100 vjet te me ngjosh mu shtoja dhe i 0 nga mrapa.
Kur futem ne chat nuk vij as per VOP as per AOP etj: vij me kalu kohen me ato qe njof dhe me ato qe do njof, dhe kur tjeret bojn llafe qe i njof un lali jot shkon i flet se ska lezet ca boni dhe sja boj si disa AOP qe keni ju qe shyqyr se skan pushtet ndore se me keq se enveri e kishin bo, ato i japin op ban op kick etj: kshu qe lal un pa VOP e pa AOP jam si SOP aty se me rrespektojn ashtu si jam.
Aop e kerkova thjesht qe kur njeri nga ato AOP qe ke aty fillon e shan po nuk nxirret se ka AOP un tja rras i kick per qejf se ashtu duhet si AOP si SOP po e thyve ligjin e chatit te nxirresh nga me vrap perjasht.
Kaq kisha se e kam zgjat si shum lal.Dhe i her flm nga ana jote per pergjigjen.
Ja kalofshit sa me mire ne chat
me Respekt R-A-F