Qyteti me i bukur shqiptar?

Blendi

Primus registratum
Re: Qyteti me i bukur shqiptar?

Lezha eshte e lezecme, kam kaluar 2 vera plotesisht ne Lezhe, 93-94. Ka Kunen per te gjujt peshk, gurrat, Dirnin (drini osht pis krejt po hec mo), per 10 mnin je ne plazh te Shengjinit, plot Jod.

Mabj mend kur kthehesha nga lezha ne Tir, shoket me ngjisnin nofken "Shkodrani" pse me ndrronte gjuha krejt e 2 muaj mjaftonin qe une te flisja si cunat ne lezhe.

po masnej prap ne origjine.

te gjithe beharet e tjere i kam kaluar ne Dhermi ku kam edhe nje cope toke,. /pf/images/graemlins/laugh.gif hell yeah do bej nje shpi!! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Fshati i vetem me SAHAT. tregon statusin qe ka patur Dhermiu.
Un jam bir i jugut, POR...sepse gjithmone ka nje POR.

Qyteti me i bukur mbetet TirOna ime !!!! Ec atU! /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Admir

Forumium maestatis

E vertete Blendo, pervec fjalise se fundit. /pf/images/graemlins/smile.gif Lezha asht unike ne shum mnyra. Pa fare munimi, kurr nuk kam met pa pas gja me ba. Pa kazino, pa alkohol, pa droge, pa komplekse perfundimisht. Asht i ven q.i t'ofron shum, ndaj dhe e theksoj. Per mu t'pakten.

P.S Lagjja e Drinit t'pershnet. /pf/images/graemlins/wink.gif
P.SS A e ke njit Tyrben naj her?

hawk

Primus registratum

Shkoder locja pasi ka poziten gjeografike me te mrekullueshme,buze liqenit,Bunes,Drinit,Alpeve,20 minuta nga deti dhe nga kufiri.Pastaj e mrekullueshmja Korçe,Berati......nuk njoh qytete te tjera !! /pf/images/graemlins/laugh.gif

blabla

Primus registratum

Mos ja futni kot--si DurrSSSi s'ka. Ke inot foli hakun i thon asaj llafit.

capuni

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Mos ja futni kot--si DurrSSSi s'ka. Ke inot foli hakun i thon asaj llafit.

[/ QUOTE ]

AMEN! /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

sunrise

Primus registratum

nuk mund te themi se ne shqiperi ekziston nje qytet i bukur,por cdo qytet ka vecantine e tij,dhe te gjitha keto te vecanta te marra se bashku formojne ate qe quhet "SHQIPERI", vendi me i bukur ne bote

hawk

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Bushati

[/ QUOTE ]

Bushati nuk eshte qytet mar rrot.
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif