Qyteti ku do te doja te jetoja

Albforumi

Primus registratum
Qyteti ku do te doja te jetoja

Te gjithe kemi pare, degjuar e folur per ndonje cep te botes qe duket sikur eshte bere per ne. Le te flasim per keto vende te deshiruara. Disa dhe mund te jene tashme aty ku duan...

bob

Primus registratum
Re: Qyteti ku do te doja te jetoja

kur jam vetem aty ku kam lin'

kur jam me dike ne tirane rome firenze rimini vlore sarande

berne dusseldorf mos thashe shume qytete /pf/images/graemlins/laugh.gif

besim231071

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Vancuver

[/ QUOTE ]

A ban me ma shpjegue ç'te terheq te ku qytet.
Jo po njdonje gje por nuk e njoh fare.

Mirsa

Primus registratum

Eshte nje qytet shum i bukur. Madje shumica e filmave te hollywood-it xhirohen ne Vancouver! Ne 2010, edhe lojrat olimpike te dimrit, do te zhvillohen atje. Nje vend fantastik, vetem se ka nje te keqe, qe gjithmone bie shi /pf/images/graemlins/mad.gif

MLK

Primus registratum

Nje nga vendet me te bukura per te jetuar eshte dhe Interlaken ne Zvicer ne kanton gjerman.
Per ata qe jane fan te qetesise dhe bukurive te natyres do te gjejne lumturine e tyre ne ate qyteze turistike e rrethuar nga 3 liqene natyrore.
Lugano ne Zvicer, Annecy ne France, ne bregun e liqenit te Como-s ne Itali, St Raphael ne côte d'azur ne France....per ata qe jane te lidhur pas ujit.

alinos

Forumium maestatis

Kurse ne toplisten time do te ishin:

Londra,
atje mund te zhvillosh shije akademike se ka universitete dhe biblioteka pa fund, shijen artistike se ka muze dhe spektakle e cdo qe ka te beje me artin pa fund dhe me cilesi, shoqerine sepse ka njerez nga e gjithe bota, te ndjehesh e lire, sepse eshte aq e madhe dhe zemergjere sa sapo shkel kemben ndjehesh si ne shtepine tende (me kujtohet kur shkova heren e fundit, vetem ideja se po ecja neper Heathrow, dmth isha ne Londer ma merrte frymen), shopping se ka dyqane per te gjitha gustot dhe xhepat.
Eshte marramendese dhe e mrekullueshme, kot nuk ka thene dikush "kush lodhet nga Londra, lodhet nga jeta" /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Vendi tjeter ku jam ndjere si ne shtepine time eshte Zyrih,
me jepte nje ndjesi paqe dhe rregulli qe nuk di ta shpjegoj por me bente te ndjehesha vertet mire. Sikur te flisja mjaftueshem gjermanisht, natyrisht do te ishte dhe me mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

Aix en Provence
France, perseri me dha ate ndjesine e paqes dhe duke qene dhe vend solar, do te jetoja me qef atje, sikur te mos ishte per francezet, lol.

Po ashtu,
edhe ne New York ose Philadelphia do te ndihesha shume mire. Atje ka shkolla me shumice, biblioteka me shumice, jete nate dhe aktivitet kulturor me shumice. Jane te medha dhe me pak diskriminuese se qendrat e vogla, me pak fjale me nxejne mua me gjithe valixhe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Se fundmi,
por jo ne rradhen e vendeve ku do te doja te jetoja eshte Tirana. Ne fakt eshte i vetmi vend ne Shqiperi ku do te punoja e jetoja me qejf. Dhe meqe ra llafi, kendej po jetoj. /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

MLK

Primus registratum

<font color="brown"> Jashte teme! </font>

Guest

<font color="brown">Jashte teme! </font>

Alanis

Primus registratum

[ QUOTE ]
[ QUOTE ]
Vancuver

[/ QUOTE ]

A ban me ma shpjegue ç'te terheq te ku qytet.
Jo po njdonje gje por nuk e njoh fare.

[/ QUOTE ]

Shko te google!

Guest

Ndersa une, s´jetoj ne Tirane, por prape e kam timen.

P.s "Jona" "imja" ne kuptim figurativ = e dua shume.

Si tek kenga e WS family...

E dehur, e cmendur
si do te jesh,
ti je e jona... Tirona...

Mirsa

Primus registratum

Tirona ne zemrat tona,
jeton oret e vona,
e dehur, si do te jesh,
TI JE E JONA!

...me ka marr malli per Tiranen time /pf/images/graemlins/wub.gif

MLK

Primus registratum

<font color="brown">Kafshet zene nje vend shume te rendesishem ne jeten tone, ja pse ka nje vend te vecante per to ketu ne AF /pf/images/graemlins/laugh.gif. Si rrjedhim...jashte teme /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif! </font>

Hey Joe

Primus registratum

per me jetu ka shume vende vallaj , o perhere me periudha mujore qe te kap ai fiksimi .

te preferuara si qytete kom shume por fiksim kom qytetet qe shtrihen ne det , jo venezia pajzotin se o shume i vogel .