sa keq per muFacebooki zgjidhja me e mir, mes pari nese e shoh nje vajz edhe me pelqen, mundohem me marr informacion sa me teper per ta, edhe krejt e thjesht me disa fjel e nxan femnen hahaha, por pytja e juve eshte nese nuk do te kishte facebook, pergjigjia ime do te ishte se do te kisha fillu mu shoqnu me ta me menyra te ndryshme nvaret prej situates, ndoshta do te ngucja me ndonje fjal... e kshtu me rradh, por nuk i kisha shku direkt mi thon, jo sepse kam frik apo diqka po osht shum e vshtir per ni mashkell mi rrefuzu ni femen kuptoni.
e verteteEshte veshtire kur do nje vajze dhe kur vajza nuk jep shenja apo nuk do fare sepse ka mbase ne mend dike tjeter. Per mendimin tim eshte e kote te besh hapa para pervecse ne rastin kur vajza te ndihmon shume qe t'i afrohesh edhe ta dashurosh.
Por nuk duhet mi zgjat edhe aq shum ne facebook se bisedat e gata mund te shkojin ne monotoni edhe ne prishjen e marridhenieve, sa me shpejt duhet te kerkoni nje takim me tesa keq per mu
ne fakt kete qe the ti,e kam zbatuar 4 vite me pare por nuk me eci edhe aq mire.
Tani mua nuk me pelqen facebook sepse kam bere nje sherr para 3 vitesh ne facebook dhe nuk ma ben dora te hap ndonje facebook.
Ne fakt,ne gjimnazin ku jam per te kapur nje vajze qe te lidhesh me ate eshte shume e veshtire,por ama shume e veshtire sepse duhet te jesh djale i bukur,simpatik,djale qe meson shume,e budalliqe te tjera por ama kjo ideja jote e facebook ekziston akoma vlla por ka edhe njerez qe jane ekstrmiste si une per shembull se njehere qe doja ne vajze,shkova e ftova per kafe ,edhe pse nuk njiheshim por vetem me fytyra dhe ajo pranoi te pinte kafe me mua.
TE THASHE,NUK MA BEN DORA TE HAP FACEBOOK.Por nuk duhet mi zgjat edhe aq shum ne facebook se bisedat e gata mund te shkojin ne monotoni edhe ne prishjen e marridhenieve, sa me shpejt duhet te kerkoni nje takim me te
Te jap nje sugjerim une ty, thirre ndonje shok ta hap facebook. Dhe i tregon atij ku ki qef te hysh ne facebook. Ti viq me goj hahaha )TE THASHE,NUK MA BEN DORA TE HAP FACEBOOK.
nuk ka fare rendesi.Te jap nje sugjerim une ty, thirre ndonje shok ta hap facebook. Dhe i tregon atij ku ki qef te hysh ne facebook. Ti viq me goj hahaha )
Ah ani shum mir ishalla te zgat nese e ki per seriozishtnuk ka fare rendesi.
Facebook personal eshte personal.
Nuk e di nese ekzistojne facebook publike.
Po jo melale,ce dua facebook kur jam i lidh me nje vajze tashi?!
veshtire te thuash seriozisht.Ah ani shum mir ishalla te zgat nese e ki per seriozisht
PREJ SHKODRET JAM POR GJYSEN E FJALVE TI KAM MARR VESHT EH.....qysh sidheni kure doni shume nje goc? ca beni per ate? qysh munt ta kupetoim ne goza