Quhem Sali ....

Hellena

Primus registratum
Sali o yllll...

Ministria e rendit propozoj tmjepet muve /pf/images/graemlins/laugh.gif .. Sepse Regele un sta pertoj ta bej kurrizin me te bute se barkun /pf/images/graemlins/smile.gif
qashtu /pf/images/graemlins/cooli.gif

Diddy19

Su@mi
Re: Quhem Sali ....

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Vintage e more postin! /pf/images/graemlins/smile.gif Vetem drejtoin e Televizionit do ta zgjedh vete... notorious-i si ju duket per kete post?

[/ QUOTE ]

Mos hajde me u anku tek une kur te shohesh ne TV vetem filma me pulle te kuqe ama. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qerratai

Primus registratum

Une si KRYEPROKUROR
perbetohem solemnisht:
"Do te bejme shtetin ligjor,
n'korrupsion t'mos kini gisht!"

Syun qe tash ia kam vene,
ministreshave te reja
qe me dhune postin ka zene,
dhe per ju vlen ajo be-ja.

Mos me beni hau-hiu
mos me dilni nga binari,
dhe ta dini qe Saliu
ne biruce do shkoje i pari.

Le ta dini qe tani
qe rryshfete une s'pranoj,
veç per ligj e Shqiperi
gjithmone ligjin do zbatoj.

Hajt pra mbare ju vafte puna!
Ju shkofte djersa ne ullukë
mos me rrini si majmuna
popullit jepini bukë.

"Ia thashe mo se vdiqa..." /pf/images/graemlins/laugh.gif

regele

Forumium maestatis

Sonte, ora 8 e darkes, mbledhje qeverie! Do raportoni dhe do degjoj propozimet tuaja ne lidhje me programin e qeverise! Dhe sillni ca emra per zv. ministra...

Rio, duhet te rrahesh ndonje, ta shohim si e rreh dhe po ia dole mbane, do ta diskutojme ne Keshill kandidaturen tende....

Dolores

Primus registratum

e per cfare na duhet qeveria e forumit ne te gjithe kemi internet po edhe ndonje sallate e perljame ne kohen e drekes? /pf/images/graemlins/laugh.gif

regele

Forumium maestatis

Une zedhenes jam, maksimumi ndonje tender mund te te ofroj /pf/images/graemlins/smile.gif

Diddy19

Su@mi

Une ne oren 8 te darkes nuk jam. Do iki ne kinema, per pune kuptohet! Te shofim mos me vjen ndonje ide revolucionare duke pare filmin Borat.

Zgjedhim zevendes ministrat atehere?

Propozoj nje zevendesministre per nje nje minister, dhe nje zevendesminister per nje ministre.(dmth te jete femer-mashkull). /pf/images/graemlins/booki.gif

marina s.

Forumium maestatis

Uaaaaa si bejne robt per i post! Te gjithe mbrapa Sales dolet ju ee? te korruptur,mashtrusa,kumbart e krimit afist /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une po dal ne opozite /pf/images/graemlins/laugh.gif

Protestoj kunder formimit te kesaj qeverie teveqelash /pf/images/graemlins/laugh.gif

olololol

Primus registratum

*** Propozon Sirena per Zv/ministre kulture te mbulosh Kulturen me shume se me Sportin merrem vet.

MLK

Primus registratum

Na beri mire kjo hapja temes se na nxorri ne pah karakterin evertete ta forumistave /pf/images/graemlins/laugh.gif te gjithe pranuan postet e propozuara apo u munduan te rekuperojne ndonje post me mik /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nga momenti qe shefi qeverise quhet Sali..gjeja e pare qe duhet te behej ishte dalja si disident kundra nje njeriu medioker ne fushen e politikes, rrezimi i tij dhe kerkimi i nje koncesusi me pjesen tjeter te cilen se ka prekur akoma kalbja /pf/images/graemlins/laugh.gif per formimin e nje qeverie ne baze te meritokracise.
Perndryshe populli thote, "me thuaj me ke rri, tete them se cili je" /pf/images/graemlins/laugh.gif
Konkluzion: AF qeka mush me plot Sali te vegjel /pf/images/graemlins/laugh.gif Rezultati = /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hellena

Primus registratum

Pse ty po te kishin propozuar ndonje post do ta kishe hedhur posht kshu ... /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Dolores

Primus registratum

Po pra harroi te thoshte qe eshte ministri i ekonomise edhe ai po vjedh me shume nga te gjithe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hellena

Primus registratum

Ku e ke gjet ate foto mi /pf/images/graemlins/lol.gif .. do me kompromentu shefat mduket /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Dolores

Primus registratum

Jo mer une jam pjese e levizjes Mjaft virtuale /pf/images/graemlins/laugh.gif...edhe foto eshte pjese e parullave te demostrates kunder qeverise /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Ej salut...une jam ANTI SALI...kur te beni qeverine gati ta dini se une do ju bej puç shteti...me ate qe s'jua pret menja fare... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Dolores

Primus registratum

Mos e thuaj kaq hapur moj se do te te internojne ne ndonje forum tjeter..... /pf/images/graemlins/laugh.gif