Quhem Sali ....

regele

Forumium maestatis
Quhem Sali ....

.. Berisha dhe jam kryeminister i Shqiperise. E verteta eshte se opozita po me merzit fare dhe perpara se te filloj t'i rras brenda, po perpiqem te formoj qeverine e vertete per te cilen kane nevoje shqiptaret...

- Zv.Kryeminisiter 1 - vakant (pres propozime);
- Zv. Kryeminister 2 - vakant (pres propozime);
- Minister i Brendshem - Harapi (duhet nje harap qe te veje rregull ketu);
- Minsiter i Mbrojtjes - Ujku (sepse ujku qimen e nderron, por zakonin nuk e harron);
- Minister i Jashtem - Ilia ose Kondra (asnje s'ben per ate pune, por s'kam ca bej)
- Minister i Ekonomise - MLK ose EBM (jane te mire per tendera keta);
- Minsiter i Industrise - ????? ;
- Minsiter i Rinise dhe sporteve - Bab Lymi;
- Minsiter i Integrimit - PinkParadise (shpresoj te na integroje pak me shpejt kjo cika)
- Minister i Tregtise se Jashtme - Shiraz;
- Minister i Marredhenieve me Publikun - S6 (opozitare por vellezer - me ka dhene fjalen se do nderroj partine po e bera minsiter);
- Ministre e Kultures - Lily Girl ose Abstract .. te mendohem nje here;
- Minister pa portofol - Lara Croft;
- Minister i Punes dhe i Papunesise - ????

Zedhenes po mbaj regelen (ky kujton se kur te iki une, do t'i le vendin /pf/images/graemlins/laugh.gif - une nuk iki derisa te vdes /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Te nderuar forumista, me jepni nje mendim ke te ve e ke te heq ...keni ndonje propozim tjeter juve... Propozoni, se kot nuk me thone Sali Berisha mua dhe do t'jua marre parasysh te gjitha propozimet...
-

ODISEA

Primus registratum
Re: Quhem Sali ....

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Minister Arsimi ver Gango-n, ka goxha fjalor /pf/images/graemlins/laugh.gif

- Minister i Punes dhe i Papunesise - Scorpion /pf/images/graemlins/laugh.gif

- Zv.Kryeminisiter 1 - ADOS /pf/images/graemlins/laugh.gif
- Zv. Kryeminister 2 - Ados i ploteson te dy postet /pf/images/graemlins/tipsy.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

o regele /pf/images/graemlins/lol.gif per temen /pf/images/graemlins/thumbsup.gif kjo per chance /pf/images/graemlins/kiss.gif

regele

Forumium maestatis

Ti mos u perpiq te korruptosh zedhenesin e kryeministrit... se te heq fare nga qeveria ai...

Isha sot per kafe tek sheratoni me nje mik dhe me tha: O Sali, O Sali!

- He more, c'do i thashe?

- Beje Lipsin zv. tende!
- Nuk e bej - thashe;
- O Sali, O Sali - prape ky, beje Lipsin zv, tende, se eshte goce e mire...

E keshtu o popull jam ne mendime..ta bej apo jo Lipsin Zv.Kryeminsitre! Ju si thoni? Ta bej apo mos ta bej? Si e ka CV kjo? Amerikanet e duan apo jo?

^^MIA^^

Forumium maestatis

Regele une relatat i kam mire edhe me amerikanet edhe me europianet ,pale dhe me Kryeministrin sa kuptohem,ndaj ne emer te popullit une them te vetvendosem Zv.Kryeministre /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Nje debat postesh, e kemi bere njehere ne forum te "Qeveria e Harapit".

"Qeveria e AF-se" ...
...dhe bejtja qe kisha bere atje /pf/images/graemlins/angel.gif, mund te jete aktuale dhe per ketu.
Premtimet e pambajtura dhe korrupsioni, do te jene karakteristikat kryesore besoj dhe te kesaj qeverie. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Ne forum u hodh idea:
"Te formojme nje Qeveri"
cdo anetar u nxitua,
postet mos ia zer´ njeri.

Nje rremuje e papare
ne forum u be k´to dit
ky formimi i qeverise
robt´ i ka corodit´.

C´paska qen´ shqiptari i shkret´
per cik pare, qyl e qejf,
vec karrige ka ne koke
si kaposh do me nejt ngref.

E fillun sherret shamatat
"C´post kam une, e c´post ke ti"
Fundja shume rendsi nuk ka,
mjaft te jet´ ne qeveri.

Personazhi kryesor
qe e pati ket´ ide,
eshte Harapi i forumit/ Regele
qe "Pasha" thot paska le.

Pike te forte te qeverise
vetem Toncen ka emru´
"prit rrezik", minister mbrojtje
n´koke te vet, ka me sulmu.

E pastaj nje tufe ministrash
qe akoma s´dine detyrat,
rendsi kane sekretaret
ne ket´ pik i tregun ftyrat. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pretendimet jane per shume
nuk mjafton nje sekretare
ke te bosh me qeveri,
qe te thyn koken me pare.

Sekretare, pese per koke,
te jene seksi dhe bjondina
se mos duhen per mendime,
pak rendesi, ne mbush kaptina.

Uf e puf, anej e knej,
tre dite zgjat cudi e madhe,
shume e zene qeveria
reportera gjer ne hale.

Gjithe shamata kryesore
perqendru te presidenti,
pse Harapi/Regele u vetezgjodh??
prit se eshte dhe kandidat Blendi.

Jo per gje, po ben premtime
populli duhet ta degjoje
dhe me pas kur ka mbaruar
le te zgjedhe ke te doje.

Ju premtoi plotesim deshirash
populli mos ket´ pishmonlliqe,
po ta zgjedhin president,
s´do kete me ky shtet pislliqe.

Njeri shan, tjetri mburret,
qe cdo qejf do na plotesoje
Ehhhh ce gjet´ antarin e shkrete,
s´di ke rrene, te besoje.

Une per vete, kam vendos,
s´do bej pjese ne qeveri
do vezhgoj si do shkojne zgjedhjet,
kam plot pune n´gazetari

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

A ma le mu n'dor industrin Sale? Veç se nuk du me nigju për plane 5-vjeçare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Une ministre e Mediave dhe Telekomunikacionit. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Si gjithmone ne femrat jemi me pak ne numer. regele, ke ndonje gja me femrat ti? /pf/images/graemlins/smash.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

E kane frike konkurrencen e femrave kta ndaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

un them qe Fanta duhet hiqet /pf/images/graemlins/laugh.gif se i bo skrimet shume te gjata /pf/images/graemlins/laugh.gif kush rri i lexon...

regele

Forumium maestatis

Vintage e more postin! /pf/images/graemlins/smile.gif Vetem drejtoin e Televizionit do ta zgjedh vete... notorious-i si ju duket per kete post?

Ti Kondra, ca je femer a mashkull? /pf/images/graemlins/smile.gif Po ishe femer ke shance per ne qeveri, ndryshe /pf/images/graemlins/frown.gif Po dergoje njehere zarfin...me cv /pf/images/graemlins/smile.gif brenda e flasim /pf/images/graemlins/smile.gif

Ti Fanta, sekretare dhe me konkurs do hysh, se je inacore /pf/images/graemlins/tipsy.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Pse mi ca pozicioni ka Fanta /pf/images/graemlins/laugh.gif ,eshte heq prej kohesh ka kalu ne opozit /pf/images/graemlins/laugh.gif

regele

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
un them qe Fanta duhet hiqet /pf/images/graemlins/laugh.gif se i bo skrimet shume te gjata /pf/images/graemlins/laugh.gif kush rri i lexon...

[/ QUOTE ]

Ja ministrja e devotshme /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Si i kemi punet andej nga ministria?

^^MIA^^

Forumium maestatis

regele ku je ti qe ske ardh te konsultohesh i cik me zv. /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Guest

Vetem me Kondren n´qeveri, s´kemi te perballume, (ne Opozita).
Pa dashur te permend ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif, rreshtat qe do shtohen dita - dites.

Pinko, po fol ti...se te japim vetem "Temen" e fjalimit, qe mos lodhesh duke lexu /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

Pse mi ca pozicioni ka Fanta /pf/images/graemlins/laugh.gif ,eshte heq prej kohesh ka kalu ne opozit /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

e shef te kishte shkrujt me shkur do e kisha dit /pf/images/graemlins/laugh.gif po mqse i bi nga kina per te shku nga tirana ne kombinat sdisha gjo une /pf/images/graemlins/laugh.gif

regele, populi integrohet me hapa te vogla por te sigurta, avancimi eshte pozitif dhe constant /pf/images/graemlins/laugh.gif

te rroj partia /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Prit Pinko se u lodhem me keto punet e qeveris,ec te bejme nje xhiro knej nga ministrit e burrave /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ti Kondra, ca je femer a mashkull? /pf/images/graemlins/smile.gif Po ishe femer ke shance per ne qeveri, ndryshe /pf/images/graemlins/frown.gif Po dergoje njehere zarfin...me cv /pf/images/graemlins/smile.gif brenda e flasim /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

Vallaj Sale, komët s'i kom rrujt naiher /pf/images/graemlins/shrug.gif. Sa për zarfin po t'bi ate t'borxheve t'shkollës /pf/images/graemlins/laugh.gif. Po t'garantoj edhe 3 fitoret e Canadians kët jav.