Mirabel
Locus omnem
di gjo qe jam mesonjese une? nese se di ik e mesojipse ku eshte ndryshimi?
di gjo qe jam mesonjese une? nese se di ik e mesojipse ku eshte ndryshimi?
jo nuk e di. Ama si behesh edhe ti, per nje shpjegim te vogel nuk te jep pak ndihme. Nejse lere fare, s'te pyes me.di gjo qe jam mesonjese une? nese se di ik e mesoji
jo google o dembel, merr e lexo nai liber se jeni bo te varur nga interneti.jo nuk e di. Ama si behesh edhe ti, per nje shpjegim te vogel nuk te jep pak ndihme. Nejse lere fare, s'te pyes me.
Ja, te duash t'i mbushesh mendjen kesaj Mirabel, duhet te studiosh gjithe google-in, jo s'ia vlen. Ne kete rast rruga eshte e lodhshme dhe nuk justifikon.
po cne google ! Une po lexova, lexoj wikipedia, Corriere della Sera, enciklopedi etj.jo google o dembel, merr e lexo nai liber se jeni bo te varur nga interneti.
kur ka qene hera e fundit qe lexove nje liber , qofte edhe roman?
2 vjet tu desh te artikuloje pergjigjen??? ueeeeepo cne google ! Une po lexova, lexoj wikipedia, Corriere della Sera, enciklopedi etj.
(tema) ai/ajo qe heq pasojat s'do te ishte fare dakord, sidoqofte per pjesen qe mbetet, e duke i quajtur pasojasit "heronj", qellimi e justifikon rrugen qe c'ke me te.
nuk thua shyqyr qe e gjeta pergjigjen brenda dy viteve ! Mund te kishin qene edhe pese.2 vjet tu desh te artikuloje pergjigjen??? ueeeee
Tmerr c'mban kjo toke thuajnuk thua shyqyr qe e gjeta pergjigjen brenda dy viteve ! Mund te kishin qene edhe pese.
(tema) vetem kur eshte madhor !