pyetje1

bebi

Primus registratum
Re: pyetje1

Fillimisht postuar nga Tironsi_NY:
[qb] un isha i pari qe i thash shko te doktorri, vetem un e kam marr seriozisht problemin :confused: ishalla nuk esht noi gje serioze :book: t shof se mos gje noi kur un [/qb]
rrencak.

ps: po ky djali su ba ma i gjall me na kallxu si i shkoi vizita te mjeku. :rolleyes:

insane :wave:

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

si me flet kjo dolcja mua si msuse appapapapapa
si e kom si shpirt me meso dhe mua ca gjona mi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

iliriano

Primus registratum

degjo o maska ta jap nje keshille un,nga eksperienca ime /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nuk ka gje te keqe qe te prishesh per nate,biles kjo tregon se je ne regull!

Por mos harro se fishekt i ke me numer,prandaj mos i harxho kot tuj qellu ne ajer a tuj vra sorra /pf/images/graemlins/laugh.gif une te keshilloj qe ta zgjedhesh me kujdes objektivin,vere ne shenjester dhe pastaj fillo ta shkrepesh automotikun ne kolpo te nje pasnjeshme ose bresheri si ta kesh qejf /pf/images/graemlins/laugh.gif

eh kot s'thone qe gjuetar nuk mund te behet kushdo :lol:

Anana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga maska:
[qb] a eshte normale qe nje adoloshent te prishet naten per me shume se 1 vit [/qb]
Si prishet robi per me shume se nje vit me? Kte se kisha degju ndonjehere une. Mund te ma shpjegosh te lutem? Apo thjesht e ke shkrujt gabim se te iku dora nga emocionet :lol: :lol: :lol: :lol: