Pyetje:Me çfare e masni dashurine?

ana_banana

Primus registratum
Re: Pyetje:Me çfare e masni dashurine?

une per vete e mas me vizore ose po nuk e pata vizoren ,me mjete rrethanore(hekur,laps,fletore etj, etj)

assassino26

Primus registratum

Dashuria kane thene kalon nepermjet stomakut kane thene.Atehere bejme 1 deduksion llogjik.
Stomaku ushqehet.Me cfare ushqehet?Me gjera te ndryshem qe i blejme neper dyqane.Do thoni ju qe ateher u maska me KG...Sepse gjerat e ndryshme qe kalojne neper stomak ne i blejme me KG.Edhe kjo mund te jete,por me shume eshte e justifikueshme Vellimi.PSe?
Sepse me Kg smund te themi qe matet dashuria,spse nje dahsuri me shume kg s'ka stomak qe e pranon.Atehere si t'ja bejme?Une them ta masim me CM.Pra ca me te madh te caktojme vellimin e stomakut Aq me te madh mund te pranojme madhesine e dashurise.Ne kete menyre kur biem ne dashuri,percaktojme vellimin e stomakut ne raport te drejte me dashurine.1 Dashuri e madhe 1 stomak i madh,per me elegantet dashuria do jete e vockel fare.
Tashi u bona lomsh...Si e lame me KG apo me CM????
Unte te du ty 3 ton?Apo une te du ty 2000KM :confused:

Petroninsja

Primus registratum

Me karta telefoni, me eshte bere vargu sa per nje gardh rreth shtepise.... /pf/images/graemlins/frown.gif :shrug:

zog

Primus registratum

Fillimisht postuar nga goca lales:
[qb] me meter /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
jo, jo, gabim; me perimeter! :tipsy:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Naustika:
[qb] Me karta telefoni, me eshte bere vargu sa per nje gardh rreth shtepise.... /pf/images/graemlins/frown.gif :shrug: [/qb]
he moj anything new nga fronti i perendimit :devil: /pf/images/graemlins/smile.gif

Petroninsja

Primus registratum

Ncuq..... ne pritje buze udhes jam.... /pf/images/graemlins/frown.gif

Si je ti? :wave:
Good Luck me midterms /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

vogelushe te keqen mo e bo ate surratin se me trishto ne mu ..se di pse po kur e bo ti se si me duket :shrug:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Vogelushja*:
[qb] Ncuq..... ne pritje buze udhes jam.... /pf/images/graemlins/frown.gif

Si je ti? :wave:
Good Luck me midterms /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
thx lal, thanks
you too me midterms and other stuff too /pf/images/graemlins/wink.gif

moonlight

Primus registratum

Hajduti i hurmaveeeeee
une dashnine e mas me i kokerr hurme. Nji t'a shpjegoj une ty nime:
Ka i kokerr hurm 'ai' ene po e kundron t'u i lshu goja long. Afrohem un gjith nur mo, ai m'shef q' s'kom hurm si puna vet edhe ca bon thu ti?...
Po m'dha mu gjith kokrren e hurmes, nuk e du hic se dilka budall medemek.
Po m'dha mu gjysmen e hurmes e gjysmen tjeter per surratn e vet, ene e du ene s'e du, sipas vaktit mo, se burra si ai gjej kur/ku t'duj.
Po s'mdha hic, ia heq vijen nmoment.
Po m'dha trecerek, edhe shpirtin e vet e knoq ai ene shpirtin tim; dhe mu mven icik para vetes pa qen nevoja me u bo deshmor burri huj. Kshu puna dashnis.

Kordelja

Valoris scriptorum

Ja ta mas edhe une kete timen per Nazhin duke e transferu kete temen ne vend qe ta mbyll /pf/images/graemlins/laugh.gif

Je i knaq yv /pf/images/graemlins/laugh.gif

Transferohet!

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga moonlight:
[qb] Hajduti i hurmaveeeeee
une dashnine e mas me i kokerr hurme. Nji t'a shpjegoj une ty nime:
Ka i kokerr hurm 'ai' ene po e kundron t'u i lshu goja long. Afrohem un gjith nur mo, ai m'shef q' s'kom hurm si puna vet edhe ca bon thu ti?...
Po m'dha mu gjith kokrren e hurmes, nuk e du hic se dilka budall medemek.
Po m'dha mu gjysmen e hurmes e gjysmen tjeter per surratn e vet, ene e du ene s'e du, sipas vaktit mo, se burra si ai gjej kur/ku t'duj.
Po s'mdha hic, ia heq vijen nmoment.
Po m'dha trecerek, edhe shpirtin e vet e knoq ai ene shpirtin tim; dhe mu mven icik para vetes pa qen nevoja me u bo deshmor burri huj. Kshu puna dashnis. [/qb]
analzie e modhe fare. t'menosh qe me nda nji hurme ne gjys eshte siklet i modh...leje mo ta ndash n'treçerek.
me e bukra eshte menimi i hurmes lluqe te ndame pjese pjese, te bohen duret helaq, e dashnine mund ta shprehesh me te lepime gishtash masnej /pf/images/graemlins/laugh.gif

falimnerit goces ne fjale.

Diddy19

Su@mi

Sikur ta dinit qe "hurma" eshte e pjekur s do t'ju shkonte nder mend fare te prokupohenit te gjeni se me cfare ta masnit!Po jo te gjitha hurmat jane te pjekura per fat te keq,shume prej tyre bien pertoke akoma pa u pjekur mire!

Nei

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] [/qb]
Korda psh e mat dashnine per forumin me kyçje temash /pf/images/graemlins/tongue.gif . leje mi lal, se i here ne 5 muj hap tema une.

desh me thone; mu pergjigjen para dy ditesh qe "e mas me raportin intensitet/kohe".

[/QB][/QUOTE]

:rolleyes: ...
nje tjeter mates i lezecem do te ishte shkalla e intimitetit, ose me fjale te tjera: sa arrin te jetosh ne lekuren e tjetrit duke qene jashte saj ..... :rolleyes:

I

insane

Guest

me dhimbjen qe shkakton kur e humbet!!!

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga *Essenza*:
[qb]

:rolleyes: ...
nje tjeter mates i lezecem do te ishte shkalla e intimitetit, ose me fjale te tjera: sa arrin te jetosh ne lekuren e tjetrit duke qene jashte saj ..... :rolleyes: [/qb]
ket gocen ktu siper e njof....jopo qe ta dini!

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Me tasa...

Sa me do??

10 tasa /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
mos deshe te thuash gje taso :wink: /pf/images/graemlins/laugh.gif