Pyesni Dr. Sue per seksin

Biba

Primus registratum
Re: Pyesni Dr. Sue per seksin

Fillimisht postuar nga KLAJD_GRIFIC:
[qb] DOCTORESHE JENI SI JENI? A JENI MIRE? QE THU TI DOCTOR NJE SHOQJA IME QE NA LIDH VETEM SEXI KA NJE SHOQE QE ASHTE LESBIKE... DHE NDONJE HERE E KENA BO TE TRE.. E KENA BO.... KSHU ME I THONE LLAFIT SE LESBIKJA MONO I HYN NE LLAPE KESAJ SHOQES SIME SE MU S ME LE ME JU AFRU.. SI TJA BOJ DOCTORESHE? [/qb]
Ti ben treshe dhe mbetesh i pakenaqur? me vjen shume keq, perdor imagjinaten dhe luaj ne menyra te ndryshme. Meso te japesh oral mire ashtu si jep ajo. Nese e ndjen veten te tepert, ndoshta je. Nese nuk te pelqen me ky akt me tre vete, mos shko me. E ke shume kollaj me duket.

PS. Do ju lutesha pjesmarresve te temes te frenoheshin nga vulgariteti ne te folur. Eshte shume e pahijshme dhe flet keq per edukaten tuaj si njerez.

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Nje pytje nga salla.....

A eshte e vertete qe mashkulli pasi nuk ka kryer mardhenie seksuale per nje kohe te gjate (Hmmmmmmm le te themi 2-3 jave se di me saktesi) mund te derdhet ne menyre te pavetdijshme ne gjume??? [/qb]
Po!

edda

Primus registratum

Kam dhe une nje pyetje:
kur gjate seksit femra nuk ndjen kenaqesi eshte faji i saj apo i mashkullit? Eshte thjesht psikologjike?
flm

William Wallas

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga diavolessa:
[qb]
Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Nje pytje nga salla.....

A eshte e vertete qe mashkulli pasi nuk ka kryer mardhenie seksuale per nje kohe te gjate (Hmmmmmmm le te themi 2-3 jave se di me saktesi) mund te derdhet ne menyre te pavetdijshme ne gjume??? [/qb]
Po! [/qb]
Deri sa e thu ti .... /pf/images/graemlins/smile.gif

renea

Primus registratum

Ti me pyet se kur nis te marre fryme, por foshnja nuk merr fryme ne bark te nenes renea, pro vetem pas lindjes.
Dr.sue

Ky pohim ve ne pikepyetje "Dr" para emrit tend. Personalisht kam respekt per ju pasi eshte nje teme e mire edukative, por per hir te se vertetes :
Femija i palindur merr fryme nepermjet lengjeve amniotike qe shkembehen mes tij dhe nenes me anen e membranes plaktenale. Mes kesaj membrane shkemben oksigjen dhe proteina me qellim se qelizat e femijes nuk mund te riprodhohen pa okisgjen, dhe nje qenie me qeliza te vdekura (nuk mund te zhvillohet)eshte nje qenie e vdekur.

Me Respekt
Rene

JAAP

Primus registratum

JA PRA SI GJITHMONE AMSTERDAMI RISHFAQET ME KESHILLAT E TIJ.E SHOH SE KENI SHUME PYETJE POR UNE KAM PERGJIGJEN E TE GJITHA PYETJEVE.POR KETE RRADHE DO KERKOJ NDIHMEN E DY FJALEVE TE URTA HOLLANDEZE:
1 Aan het doen ,leert men! = Njeriu meson duke punuar!
Pra provojini te gjitha dhe do gjeni zgjidhjet.
2 Niet schieten is altijd miss! = Ne se nuk qellon del gjithmone huq!
Pra mos ngurroni per asgje se nga pritja ose frika nuk meson asgje.
Dag

Olta

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga **** Darlington Delarge:
[QB] Dr.Sue mqse ra llafi ke kokrrat se po heq belan dhe osht bo ne burim sherri dhe spo i jap dot dum.
Sexfriendi im sdo me morr kokrra se thot jo me shnoshin, jo harron ti morri ne rregull e tjera si keto.

ato qe thote blendi mund te tregojne se sa shume di blendi por nuk di nese te kane hyre ne pune,
une do te sygjeroja kokrrat qe kane dale tani per meshkujt, shpresoj qe te te mos shendoshin /pf/images/graemlins/wink.gif

dr. sue
doja te pyesa nese kimia qe permend laura pak me larte eshte e rendesishme vetem kur partneret nuk jane te dashuruar, pra a nuk shkon gjithcka si me mire kur njeriu e deshiron dhe e dashuron partnerin apo eshte ky thjesht nje iluzion i imi?
flm per temen qe keni hapur

Biba

Primus registratum

Fillimisht postuar nga renea:
[qb] Femija i palindur merr fryme nepermjet lengjeve amniotike qe shkembehen mes tij dhe nenes me anen e membranes plaktenale.[/qb]
Ajo qe desha te thoja ishte se femija nuk perdor Mushkrine. "Te marresh fryme" nenkupton thithjen e ajrit me ane te hundes dhe gojes. Ne kete aspekt, foshnja nuk "merr fryme". Nuk ka dyshim qe perdor oksigjen, aminoacide, proteina, karbohidrate, yndyre, fiber etj etj nga nena. prandaj e ka gypin e kerthuzes.
PS. Nuk jam pediatre. /pf/images/graemlins/smile.gif Le te mbesim tek Seksi.

Biba

Primus registratum

Fillimisht postuar nga edda:
[qb] Kam dhe une nje pyetje:
kur gjate seksit femra nuk ndjen kenaqesi eshte faji i saj apo i mashkullit? Eshte thjesht psikologjike?
flm [/qb]
Ne rast se femra nuk ndjen kenaqsi fizike gjate seksit eshte pergjithesisht psikologjike ose emocionale. Stresi eshte nje nga dekurajuesit me te fuqishem ndaj seksit te mire. Eshte e pamundur qe nje femer te ndjeje kenaqsi seksuale me nje mashkull qe e keqtrajton, apo e lendon emocionalisht gjate dites. Shume burra mbas sherresh te medha duan te bejne dashuri, deshtojen te kuptojne se nuk eshte vetem "Hiq mbathjet dhe fute". Nje vajze ka nevoje te ndihet ne qejf, te ndihet rehat, e sigurt, e dashur...te pakten vajzat qe njoh une keto kerkojne.
Pra edda ka shume gjasa qe ne rast se ne mardhenien e ciftit ka ferkim, ky ferkim te pasqyrohet edhe ne seks.

Ne rast se po flasim per nje mashkull qe vjen shume shpejt, qe nuk zoteron dot nje ereksion etj etj, atehere eshte nje lem tjeter qe do diskutuar me ne detaj.

Guest

Kisha nje pyetje per Renene kot per kurjozitet ..
ti cuno beson ne Deshtim ? dmth nese do te ndodhte ty pa deshiren tende do e pranoje si alternative apo jo ?

Guest

Dicko sa per pyetjen per ate kremin titening esh nej krem qe e ngushton vaginen aq shume sa literally speaking nuk futet dot as nje gjylpere brenda looooool
nese do ta perdori e dashura jote per te dhene extra pleasure ty mund te shkoni bashkne ne any sexy store dhe te bleni nje produkt te tille its not expensive at all :thumbsup:

genti

Primus registratum

E dashur DR. Sue

Kur isha adulishent me ndodhi nje e papritur,penisi filloj te me shtremerohej dhe te merrte nje hark nga e djathta ne te majte dhe u shqetesova shume dhe kur pyeta nje mjek qe merrte vesh ky me tha se kjo vinte per arsye se une msturboja shpesh dhe kete e beja me doren e djathte dhe mjeku me keshilloj qe ne vazhdim ta beja me doren e majte qe penisi te behej prape simetrik,dhe ashtu bera...

Por une isha ne rritje dhe po ashtu edhe penisi dhe ne vend qe te behej simetrik eshte bere me kthesa.

Te lutem me thuaj si tja bej se kur bej sex me duhet qe te levis sipas formes se penisit dhe i bej kolpot duke leviziur majtas-djathtas.

Faleminderit!

D-J

Forumium maestatis

Xhinooo te kan zen hallet shun shpejt pranej e ben si puna e kinezit qe bente fresk duke levizur koken para freskuses /pf/images/graemlins/laugh.gif . pse mer daj i bi kaq gjat kur me mir lene grun me leviz sipas formes se shtremet /pf/images/graemlins/tongue.gif :devil:

Guest

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Qyqa tu qeka bo si hapse shishesh.. [/qb]
pyt mjekun popullor ppo deshe mbyllje tape

Biba

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhinO:
[qb] E dashur DR. Sue

Kur isha adulishent me ndodhi nje e papritur,penisi filloj te me shtremerohej dhe te merrte nje hark nga e djathta ne te majte dhe u shqetesova shume dhe kur pyeta nje mjek qe merrte vesh ky me tha se kjo vinte per arsye se une msturboja shpesh dhe kete e beja me doren e djathte dhe mjeku me keshilloj qe ne vazhdim ta beja me doren e majte qe penisi te behej prape simetrik,dhe ashtu bera...

Por une isha ne rritje dhe po ashtu edhe penisi dhe ne vend qe te behej simetrik eshte bere me kthesa.

Te lutem me thuaj si tja bej se kur bej sex me duhet qe te levis sipas formes se penisit dhe i bej kolpot duke leviziur majtas-djathtas.

Faleminderit! [/qb]
I dashur xhinO.
E para e punes mos u shqeteso shume per formen e shtrember te penisit tend. Normalisht peniset jane me harqe, te shtrember, me gunga etj etj. Kjo eshte nje "semundje" ose me sakte nje disfunksion i natyres te cilin mjekesia nuk e kuron pasi demi per shendetin eshte i barabarte me zero. 65% e te gjithe peniseve kane jane te harkuar pakez majtas.
Tek filmi "Liar Liar" me Jimm Carryn, kur ky nuk thoshte dot me asnje genjeshter prej magjise. Kur dikush e pyet ne ashensor "Si po ia con?" me slangun amerikan "How's it hanging?" Jimi pergjigjet, "Mire, por anon pakez majtas".

Ndersa gjate seksit nuk ke nevoje fare ti alternosh levizjet e tua, vazhdo dhe leviz ashtu si te drejton natyra dhe mos e vri fare mendjen per formen e penisit. Te premtoj se ne fakt, shtrembesia eshte provuar te ngjalle me shume kenaqsi tek femra per shkak se duke patur ate forme nuk shkon vetem drejt por ferkon akoma me fort muret anesore te vagines, ku eshte edhe "e gjitha". /pf/images/graemlins/wink.gif

MIR SALIU

Primus registratum

Dr.SUE cila eshte masa normale qe duhet te kete penisi?? Ta dime jemi te normalet apo jo... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me respekt ATOS