Re: Pyesni Dr. Sue per seksin
I dashur yoda.
Te pelqesh seksin anal me nje femer nuk do te thote aspak te kesh tendenca homoseksuale, pra nuk eshte e lidhur me homoseksualizmin. gjithashtu ti nuk je mashkulli i vetem, ne pergjithesi meshkujt lakmojne seks anal me partneret e tyre. Disa thone se kjo eshte per shkak te ngushtesise se anusit ne krahasim me vaginen por une nuk jam dakort, vagina eshte mjaftushem eksituese ne 90% te femrave, per vete fiziologjine e saj.
Kenaqsia e seksit anal eshte me teper psikologjike per shkak te ndjenjes se kontrollit qe ndez ne mashkullin, dhe gjithashtu efektin e kenaqsise qe jep thyerja e nje tabuje. Duhet te dish se per shume femra kjo eshte nje praktike e dhimbshme qe mund te kryhet vetem me perdorim lubrifikantesh, ne sasi te medha. Eshte gjithashtu me e rrezikshme se seksi gjenital pasi mbart rrezikun e me shume semundjeve perfshi Hepatitin. Ne nje seance te vetme nuk mundesh ne asnje menyre te kesh interkors edhe anal edhe vaginor sepse mbart ne vagine bakterje qe nuk perkasin atje. Perderisa e dashura jote nuk ndjen kenaqesi une mendoj se duhet te reshtes se kerkuari. Nje "Jo" ka kuptimin "Jo". A deshiron ti qe ajo te vuaje fizikisht per nje teke tenden? Se fundi eshte trupi i saj, prandaj duhet te pranosh, se seksi anal ne lidhjen tuaj nuk eshte nje opsion.