Puthja!

anaisanais

Primus registratum
Re: Puthja!

Me fal t-on ngrita fustanin se thashe mos po kisha ndryshuar kur me quajte cun , po jo pashe qe jam akoma goce (lol)

Piccolina

Primus registratum

Ndersa une shkoj me shprehjen:"Ma kerko, nuk ta jap, ma merr ste them gje!" /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif Puthjet e rrembyera, jane ato me te bukurat /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

TheWanderer

Primus registratum

Puthje te bukura jane ato kur duke folur per qiellin e bukur, tak...e jep nje...gjithmone ne mes te fjalise, pasi shokon dhe krijon emocion /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

element

Primus registratum

nuk ka si puthja e pare...edhe e fundit.. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif ( kte te dyten nuk e kam provuar..por e kam me te degjuar )

VoGeLuShI

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TheWanderer</div><div class="ubbcode-body">Puthje te bukura jane ato kur duke folur per qiellin e bukur, tak...e jep nje...gjithmone ne mes te fjalise, pasi shokon dhe krijon emocion /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif </div></div>

po kur qielli nuk esht i bukur si ja ben ti??? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

antip

Primus registratum

Puthja eshte moment i bukur, kur njeri nga partneret nuk ka ngrene hudhra ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif per tu Lubo...
nuk kam ngrene hudra...nuk pi cigare...nuk kam asnje dhemb te prishur ne goje...i laj dhembet te pakten tre here ne dite...gjuhen e kam si shpirt...he me thuj te pelqeu e puthura ime? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif

antip

Primus registratum

... kujdes se m'kafshove... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Puthja ishte super! Tani kalojme te raundi tjeter... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

oh noooo e para eshte me e bukur sepse eshte e para! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif...

Buze te reja, ndjesi te fresketa...mund te behet dhe e fundit ne fakt kur personin ne fjale e ke puth vetem nje here... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif me duket se kjo eshte puthja me e bukur qe te ngelet ne mend ( behet akoma me e ndezur me fantastike sepse s'ka pas kohe per tu konsumuar...domage!!!

anna tirana

Primus registratum

Puthja e pare nuk harrohet, momenti, vendi, biseda, por fatkeqesisht mu ma kan mbulu vendin ku u putha heren e pare, esht ngrit nji pallat 8-9 katesh, .... kan kalu plot 18 vjet, ishte bukur....

Guest

Puthja me e bukur, eshte ajo qe nuk harrohet (pak rendesi ka nga fillimi, apo nga fundi).