PUTHJA ne SHQIPERI

juxhin

Primus registratum
Re: PUTHJA ne SHQIPERI

alienia ka te drejte kur ke shume kohe pa e takuar mire se edhe jashte shqiperise behet ndonjere une vete ekam shume inat por kur ke shume kohe atehere po.

samanta

Primus registratum

Kur puthen djemte e perqafohen si homo :eek: s'te eksitojne fare /pf/images/graemlins/laugh.gif ca ti besh made in Albania e bejne per inatin tone :devil:

S

Scorpion

Guest

Fillimisht postuar nga floris:

Kur puthen djemte e perqafohen si homo s'te eksitojne fare ca ti besh made in Albania e bejne per inatin tone
Se mendoj si ty, thjesht eshte dicka ne shenje respekti, per ndonje shok a mik te aferm qe kane kohe pa e pare, e nuk ka ndonje gje te keqe qe te fuse ty ne mendime e dyshime, je e lire ta besh a jo dhe ti. Ashtu sikurse vende te tjera te botes kane tradita te tjera ne lidhje me takimet me nje person. Psh Japonia ka uljen e trupit ne gjysem ne shenje respekti per tjetrin etj etj. Nuk shoh ca ka per inat aty, bohhh, Apo ke degjuar ti qe kane filluar te merren semundje te transmetueshme nepermjet perqafimit e puthjeve.

Princesha

Primus registratum

po gjergj kastrioti nuk hap tema te erosi or cun, se na nxive faqen na nxive.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

Na e turperoi nderin e Arberise taman si Gjin Bue Shpata /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Per sa i perket puthjes mes burrave ,apo mes vajzave them se kjo ,siç u tha edhe me lart,asht nje tradite e jona.Shoqet kur takohen me njena tjetren gjithmone puthen,djemte dikush dikush..Kur takohet nje person pas shume kohesh ,puthet ne faqe ,i afert apo i larget qofte.Besoj se kjo na karakterizon dhe eshte mire qe kur te jemi ne Shqiperi ta mbajme kete zakon.
Jane psh spanjollet;ato e kane zakon qe kur njofin nje person te ri e puthin patjeter ne faqe.Mua me duket pak i ekzagjeruar aq me teper kur ato vijne ne Itali e kerkojne te mbajne zakonet e tyre.Njerezit ,sipas mendimit tim,duhet te pershtaten...Mua s me duket e drejte qe une tani kur te njifem me nje spanjoll ta puthja ate.Ashtu sic s do ishte e drejte qe une te kerkoja te zbatoheshin zakonet tona ne nje vend jashte Shqiperise.Si asht vendi bahet kuvendi.

Pastaj kjo varet edhe tek natyra e personit.Ja psh.une me shoket e mij italiane nuk puthem asnjehere ne faqe ,edhe pasi takohem me to pas shume kohesh.Ato nuk e kane zakon.Po jane ca shoke te tjere (ndoshta te njohun mund ti quj ) qe sa here me shofin me puthin ne faqe.Prandaj s mund te them qe e puthuna ne faqe asht apo s asht zakon i italianeve.çdo njeri ban si din vete.

Gjergj Kastrioti

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Sfiziosa:
[qb] Per sa i perket puthjes mes burrave ,apo mes vajzave them se kjo ,siç u tha edhe me lart,asht nje tradite e jona.Shoqet kur takohen me njena tjetren gjithmone puthen,djemte dikush dikush..Kur takohet nje person pas shume kohesh ,puthet ne faqe ,i afert apo i larget qofte.Besoj se kjo na karakterizon dhe eshte mire qe kur te jemi ne Shqiperi ta mbajme kete zakon.
Jane psh spanjollet;ato e kane zakon qe kur njofin nje person te ri e puthin patjeter ne faqe.Mua me duket pak i ekzagjeruar aq me teper kur ato vijne ne Itali e kerkojne te mbajne zakonet e tyre.Njerezit ,sipas mendimit tim,duhet te pershtaten...Mua s me duket e drejte qe une tani kur te njifem me nje spanjoll ta puthja ate.Ashtu sic s do ishte e drejte qe une te kerkoja te zbatoheshin zakonet tona ne nje vend jashte Shqiperise.Si asht vendi bahet kuvendi.

Pastaj kjo varet edhe tek natyra e personit.Ja psh.une me shoket e mij italiane nuk puthem asnjehere ne faqe ,edhe pasi takohem me to pas shume kohesh.Ato nuk e kane zakon.Po jane ca shoke te tjere (ndoshta te njohun mund ti quj ) qe sa here me shofin me puthin ne faqe.Prandaj s mund te them qe e puthuna ne faqe asht apo s asht zakon i italianeve.çdo njeri ban si din vete. [/qb]
E drejte kjo.... Sipas vendit dhe kuvendi. Fjale me vend!

Ermal Lamcaj

Primus registratum

Shikoni,

Une s'kam qene ne shqiperi per 8 vjet qe ne 97'.

A kapen cunat per krahu si njehere e ne nje kohe kur dalin me njeri tjetrin???

Te puthuren e morem vesh.

Daniel H

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Scorpion:
[qb] Fillimisht postuar nga floris:

Kur puthen djemte e perqafohen si homo s'te eksitojne fare ca ti besh made in Albania e bejne per inatin tone
Se mendoj si ty, thjesht eshte dicka ne shenje respekti, per ndonje shok a mik te aferm qe kane kohe pa e pare, e nuk ka ndonje gje te keqe qe te fuse ty ne mendime e dyshime, je e lire ta besh a jo dhe ti. Ashtu sikurse vende te tjera te botes kane tradita te tjera ne lidhje me takimet me nje person. Psh Japonia ka uljen e trupit ne gjysem ne shenje respekti per tjetrin etj etj. Nuk shoh ca ka per inat aty, bohhh, Apo ke degjuar ti qe kane filluar te merren semundje te transmetueshme nepermjet perqafimit e puthjeve. [/qb]
Fillimisht te bej nje saktesim qe nuk ka lidhje me qellimin e hapjes se temes, por thjesht per njohuri. Boksieri ne fjale ka qene Kreshnik Qato, eshte durrsak, por jeton prej vitesh ne Angli dhe eshte i talentuar.
Ok, sa per temen, Scorpion sipas gjykimit tim ka dhene nje pergjigje te sakte.

Floris,
s'ka pse te dyshohet per maskilitetin apo per tendencen e nje mashkulli, kur ai e puth ne faqe nje mikun apo shokun e tij, sepse s'ka asnje element te dukshem apo te padukshem, qe mund te ta krijoj dhe zhvilloj kete impresion tendin.
Kjo eshte tradite shqiptare dhe s'ka vend per keqinterpretime.

Daniel H

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] ose Shpat Kasapi /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Shpat Kasapi ka zera qe thone se eshte i dashuri i Sonit, prandaj me duket non sens futja e tij ne radhen e homove.
Gjithesesi doren ne zjarr nuk e ve, por kur behet fjala per emra personash te njohur apo te panjohur te cilet nuk e kane vetdeklaruar kete gje, apo s'kane precedent te kapjes ne flagrance, do ishte mire te mos permendeshin si shembuj kategorizimi.
Kalofshi mire.

scadarsko

Locus omnem
PUTHJA ne SHQIPERI

Sic mund ta keni vene re ne shqiperi, kur dy meshkuj takohen dhe pershendeten me njeri tjetrin, puthen. Si mendoni kjo puthje a mund te konsiderohet normale? E them kete pasi po shikoja nje emision ne internet qe fliste per boksierin shqiptar Luan Krasniqi (me duket po s'ia ngaterrova emrin) dhe kur fitoi titullin ne Durres, Kryetari i bashkise u afrua ta puthte dhe ai u largua. lol
Normale eshte se nuk u puthen ne buze por ne faqe!
kudo ne europe dy shoke perqafohen e puthen that jo njom se ateher del e kunderta...puthuni njerez puthuni ,se ska asgje te keqe...