PUTHJA ne SHQIPERI

Gjergj Kastrioti

Primus registratum
PUTHJA ne SHQIPERI

Sic mund ta keni vene re ne shqiperi, kur dy meshkuj takohen dhe pershendeten me njeri tjetrin, puthen. Si mendoni kjo puthje a mund te konsiderohet normale? E them kete pasi po shikoja nje emision ne internet qe fliste per boksierin shqiptar Luan Krasniqi (me duket po s'ia ngaterrova emrin) dhe kur fitoi titullin ne Durres, Kryetari i bashkise u afrua ta puthte dhe ai u largua. lol

Joy

Primus registratum
Re: PUTHJA ne SHQIPERI

Ai i shkreti(boksieri e kam fjalen) as qe po merrte vesh se cfare po ndodhte sepse gjerat u bene shume shpejt, megjithate ajo puthja as hyn fare se e puthi me vone /pf/images/graemlins/wink.gif

epiphany

Primus registratum

ndodh shpesh qe meshkujt te reagojne ne nje menyre te tille.tregon mungese sigurie ne seksualitetin e tyre.

the_doctor

Primus registratum

mua me ka qelluar shpesh qe ndersa takohem me ndonje shok dhe "rrokemi" /pf/images/graemlins/smile.gif une e puth ne faqe dhe ai jo....ndihem si m... /pf/images/graemlins/smile.gif ne fakt,ne shqiperi jo vetem meshkujt por edhe femrat puthen me njer tjetren ne faqe,kjo per mendimin tim eshte zakon i joni....shprehim shoqerine ne kete menyre....ne vendet e tjera ndoshta nuk puthen por pune e madhe.....mire eshte te ruajme cdo zakon tonin edhe nqs duket negativ....

epiphany

Primus registratum

mendoj qe kjo eshte dicka qe duhet te pershtatet me llojin e raportit.shpesh tek ne ndodhin dhe ekzagjerime, njerez qe nuk njihen qe heren epare qe takohen, puthen.jemi cik te dhene pas ekstremeve ne shqipetaret.

Kordelja

Valoris scriptorum

Per titullin e temes dhe vendin ku eshte hapur, kam nje pytje: Sa erotike eshte per nje shqipetar nje puthje pershendetjeje mes dy burrash? E?

blendiys

Primus registratum

Pershendetja me puthje midis dy meshkujve perdoret dhe nga Turqit,Marokenet dhe Ballkanasve.
Nuk ka lidhje me erosin,jane pjese e kultures ne te cilen bejme pjese dhe ne.

kuqeblu4ever

Primus registratum

Nuk ka ndonji gja te keqe, e keqja asht se jo te gjithe e kane kete zakon dhe nuk di a ti japesh doren apo ta "puthesh".
Psh une kam nje shok qe pershendet gjithmone ashtu dhe e di e nuk ja prishi. Po per vehte se kam zakon.

Gjergj Kastrioti

Primus registratum

Vertet qe ne shqiperi mos te jete e lidhur me Eros por le te themi qe nese jeni me dike tjeter qe s'eshte shqiptare, dhe e veshtron kete fenomen besoj se i ben pershtypje po qe se se ka zakon.

Jam dakort qe disa zakone qe kemi ti ruajme por ky i puthjes s'me duket ndonje gje kushedi se cfare me shume interes. Per sa i perket femrave qe puthen, them qe femrat le te puthen /pf/images/graemlins/smile.gif eshte cool /pf/images/graemlins/smile.gif

treshi

Primus registratum

Gjirokastrito duhet te mesohesh ti respektosh me shume deshirat seksuale te te tjereve :goofy: :goofy: :goofy: :goofy: :goofy:

Korcare_per_jete

Primus registratum

Une mendoj se ska ndonje problem qe ne te tregojme kulturen dhe tradittat tona kudo qe jemi. Biles jane ato tradita qe ne duhet te ruajme qe na bejne te jemi ndryshe nga te tjeret. Ne Amerike, kurre nuk e shikon nje gje te tille, dhe ajo ndoth se me te vertete jane shume te friksuar te tregojne seksualitetin e tyre. Ne jemi "rehat" ne ke pelqejme (dmth femer apo mashkull), dhe prandaj nuk e kemi bezdi ose problem te puthemi, dhe sikur te jene dy meshkuj. Prandaj, duhet te jemi krenare ne c'fare besojme, dhe c'fare bejme, dhe mos cajm koke se cfare mendojne te tjeret per ne. /pf/images/graemlins/wink.gif

Anana

Primus registratum

Kush i shpiku kto tradita me te puthme? Mua s'me pelqen hic.

1. S'me pelqen te shof meshkujt tu u puth.
2. S'me pelqen te puth njerezit kot gjate dites. Spanjollet puthen shume. Pu sa bezdi, sa here qe shifen. Shyqyr ketej nga vendet e ftohta s'puthen.

Albert Zylyftari

Primus registratum

Puthja ndermjet dy burrave eshte nje tradite e vjeter ruse.Ajo s'eshte aspak erotike.Vetem ne ato raste kur dy burra puthen midis tyre buze per buze.Me erotike eshte ecja dore per dore e dy burrave apo dy femrave ( karakteristike kjo ne tirane).Nje i huaj qe kishte qene atje kishte ngele i befasuar.Nuk e dija qe ne shqiperi te kishte aq homosexuele- me tha ai.Por cdo gje ka spjegimin e vet.Ne nje vend ku burrat kane turp te puthin te dashuren e vet ne publik, eshte normale qe dy burra do puthen midus tyre, kjo eshte thjeshte nevoje.

alienia

Primus registratum

Kur pucen femrat ca ishte.cool?ok.po dhe meshkujve u lejohet per mua,me kusht qe te kene goxha kohe pa u takuar,dmth ta bejne per mall,jo buk me djath.

Anana

Primus registratum

Une s'i puth as femrat. Nganjihere per edukate kur afrohen po sinqerisht s'e marr vesh se pse duhet te puthen.

Te puthesh per flirtim eshte ndryshe, icik me e lejueshme, po kot per muhabet e? Lesh traditash.

Gjergj Kastrioti

Primus registratum

coco /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif mire e ke ti mire. Por sikur s'me duket normale te puthen dy burra. /pf/images/graemlins/smile.gif Dy femra s'ka problem.

epiphany

Primus registratum

cdo gje varet nga raporti qe ke me nje person.sdq edhe une jam dakord me yllken persa i perket puthjeve kot, edhe njerez qe po i takon per here te pare.