Puthja ne buze mes familjareve??

abs

nuk e di...
Re: Puthja ne buze mes familjareve??

...shif MLK paske shkel frenat e kondra dashnis itesh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif kujdes kamen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

dhe un pufi ne buz ma te shtrejtit e mij te fam. Natyrisht nuk asht pufje si fjala bjen kur kam gurcakmakut n kry e m shkon mendja me fut burrin n dor /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devilchilli.gif

pufja n buz me robt e shpis eshte per mu si me puf direkt shpirtin transparent e te amel te tyne, per nje gjest te tille duhet jo vetem dashni plotsisht te paster por dhe shuuume respekt ndaj robit tand.

...kur lexoj disa ktu, m thot mendja qe e mbajn mendjen te stakume vec tek...perdhunimi jo vec fizik, hey gott! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_think.gif

Zemrushi

Primus registratum

HaHaHaHaHaHa mima ti n,q,s femijet ike te vegjel nuk ka ndonje gje te keqe ti puthesh, me sa arrita te kuptoj ktu flitet per nje moshe te pjekur, dhe do ti puthesh femijet tuaj deri ne nje moshe te caktuar.

tola77

Primus registratum

kodi, se ju ruhuni nga e puthura ne buze me familjaret tuaj, une familjen time e puth dhe vence. per te tjeret mos ki merak se une jam nga ata tipa qe mezi ju jam dhe gishtat kur i takoj.

Si duket ju vuani nga imoraliteti dhe kini frik se ndodhin dhe ne familjen tuaj, ose nuk dalloni dot epshet nga dashuria per familjen

Zemrushi

Primus registratum

abs ja fute kote itash, nuk ka mete edhe njeher po e theksojme qe me u tregu ndjenja e shpirtit me nje puthje ne buze ndaj familjarve, kshu qe s'jam hiç me mendimin tand.

abs

nuk e di...

s'ke si me ken Zemer, ngaqe 'dhomezat' e trunit tone jane t'ndertume ne nje arkitektur te ndryshme nga njena tjetra. Permua truni asht ai me te cilin bahet sex ne radh te pare e jo trupi, nese do fillojme ta shohim ket pun holl holl. Si dhe dhe aftesia per te dhan e marr dashni te paster ne kendveshtrimin qe po flasim ne ket teme, nuk e pronson cdo krijes, jo se nuk do, por se ashtu asht ndertuar dhe se gjat jetes pak kohe i kushton botes si tij te mrenshme, per te mrrit ne burimin e paster te saj.

s'di a po kuptohna, di vec se, vete kam investu kohe te mir per te padukshmin shpirt temin. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_boohoo.gif jo per gja, por se njat kisha/kam ma afer se asnje tjater /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/Eliterate.gif e prap kerkoj me ngulm me zbulu dhe ma /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif

sa bukur e thash moj hall /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

MLK

Primus registratum

Kujdes ti, mos i vish trunit string /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

abs

nuk e di...

...ai rrin vazhdimisht FKK /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Princesha

Primus registratum

Shih kta dy meThkujt qe m'shqetesohen per buzkuqin tem, nuk po them per tan miqt, po vec per ata qe jan t'mire e t'rinj /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

gangsterja

Primus registratum
Kur me tha shoqja ime e bankea,se puthet me vellain e saj ne buze.Thashe me vete:"Qenka e cmendur kjo,si mundet ta puthe"me te vertet ne ditet e sotem jane disa tipa qe nuk i kuptoj.