Puthja ne buze mes familjareve??

MLK

Primus registratum
Re: Puthja ne buze mes familjareve??

Ndegjo se une jam i gjinise mashkullore e dy pale buze kam! Mos me ngaterroni me veten ju qe nuk ju numerohen hahahaha

ODISEA

Primus registratum

si thua ti...
pa te shohim se ku te ka shkuar mendja /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

ladouce2005

Primus registratum

MLK, nuk e di c'lloj femrash njeh ti, s'kam c'te te them /pf/images/graemlins/devil.gif

OAS, mos shty /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Per femrat familjare e kishim fjalen gjithmone...

ladouce2005

Primus registratum

S'dua te merrem me familjet e te tjereve. Po dal nga tema /pf/images/graemlins/wave.gif

leonora

Primus registratum

Per bes se si me duket kur shof nje komshi timen (Filipin kta) qe e puth te bine 16-vjece ne buz i jati, vec me rrejte kot se te shpifet...(duke menu c'far gjanash jan sot ne bot)!! Prite Zot me i taku ksaj te shkretes me pershendet te jatin e te dashurin ne te njejeten kohe...!!!

true confidental

Forumium maestatis

E pse duhet te te shpifet .....se cfare percepton truri yt eshte tjeter gje e smund te krahasohet me nje puthje te pafajshme dhe siperfaqsore mes familjareve ........
I dashuri puthet me buze, gjuhe, dhembe /pf/images/graemlins/laugh.gif etc etc , prekja eshte sensuale ......me prindin puthesh ne nje menyre tjeter ...une nuk shikoj absolutisht asgje te keqe ne ket zakon ...
Ju kujtohet sa buje u be kur A. Jolie puthi vellackon ne buze duke pozuar ne red carpet te nje ceremonie Oscar /pf/images/graemlins/tonguee.gif

leonora

Primus registratum

Nuk eshte pune truri ktu..... theshte nuk me duket nje gja e mire. Nuk shof nej gja te keqe der ne nje far moshe.. por manej as te mirene nuk e shof...
Gjithsesi kjo varet dhe nga kultura e njerzve dhe venet qe vine... nuk eshte se mund ta gjykoj por as qe e vlerzoj...

S

Scorpion

Guest

Parajsa zakonisht keto fenomene qe thua ti ndodhin ne zonat malore, ku ska nivel kulturor e arsimor e komplkese, pa ofendime dmth. Ka sh zakone e distancime e tabu a ku di une c ka andej.

Une jam dakort me ty qe eshte eshte nje gje jo e zakonshme per jeten e vendin ku jetojme por dhe ne shoqerite moderne europiane a amerikane. Une s do ta beja kurre nje gje te tille per vete. Me duket sh e ulet.

S

Scorpion

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
E pse duhet te te shpifet .....se cfare percepton truri yt eshte tjeter gje e smund te krahasohet me nje puthje te pafajshme dhe siperfaqsore mes familjareve ........
I dashuri puthet me buze, gjuhe, dhembe /pf/images/graemlins/laugh.gif etc etc , prekja eshte sensuale ......me prindin puthesh ne nje menyre tjeter ...une nuk shikoj absolutisht asgje te keqe ne ket zakon ...
Ju kujtohet sa buje u be kur A. Jolie puthi vellackon ne buze duke pozuar ne red carpet te nje ceremonie Oscar /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

Puthe pra gjyshin ose gjyshen ti ne buze, meqe s paska gje te keqe per ty. /pf/images/graemlins/tonguee.gif Ti mos bej krahasime me A. Jolie ne kete rast, A. Jolie c nuk ka bere per te ngjitur shkallet e karrieres. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Poezia

Primus registratum

Faliminderit per mendimet secili eshte i lire te mendoje te shprehet dhe te mendoje ashtu si i pelqen.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Te gjithe ju qe keni shkruajtur psa meje jeni ose femije te keqinj /pf/images/graemlins/laugh.gif, (ai qe vjen nga shtepie e femijes gjithashtu),ose jeni perversa te vegjel qe keni vetem gjera te shemtuara ne koke dhe qe nuk guxoni te thoni ate qe mendoni vertete sepse keni frike mos te tjeret ju gjykojne negativisht. <font color="red"> </font> /pf/images/graemlins/wave.gifCLIROHUNI NJEREZ NGA FRIKA E OPINIONIT JINI TE LIRE NE MENDIME DHE HARRONI KANUNIN E LEKE DUKAGJINIT...dhe mos dilni nga tema

Indulgence

Primus registratum

Jo mi! Te clirohemi ëë?! Te rrojme per vete d.m.th.! T'i puthim evlatërit siç na e thotë shpirti ë? Jo po dhe t'u sillemi si shokë tani?! Kulmi! Te mos paragjykojmë?! Po me se te "ushqehemi" pastaj?! Ehhhh, u prish dynjaja /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Obobo Ndihme dua te jem e çliruar por jo ti puth te gjithe me rradhe sepse me "ushqimin" e tyre do me mbysin fare pastaj. /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

ODISEA

Primus registratum

une kam 3 dite pa ngrene /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

true confidental

Forumium maestatis

[/ QUOTE ]

Puthe pra gjyshin ose gjyshen ti ne buze, meqe s paska gje te keqe per ty. /pf/images/graemlins/tonguee.gif Ti mos bej krahasime me A. Jolie ne kete rast, A. Jolie c nuk ka bere per te ngjitur shkallet e karrieres. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]
Gjysherit me kane lene shendene me kohe dhe nji her ne aq kohe sa i puth un ata familjaret e mij, skam me kontroll.... buze , faqe ku te bjere pucja sdua tia di ...sidomos kur eshte ndoi nipce e vogel /pf/images/graemlins/wub.gif
Kjo sdo te thote se keto lloj puthjesh behen vend e pa vend , por kur ndodhin seshte per tu paragjykuar, mbase varet edhe nga natyra e njeriut sa kisses eshte /pf/images/graemlins/laugh.gif

moisiu

Primus registratum

une mbaj mend partizanet dhe partizanet se si putheshin ne syte tone dhe kjo gje na bente me te forte perballe okupatorit.

ana karenina

Primus registratum

Ke harruar te vesh piken /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pse qenka idiotllik njehere? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Mea

Primus registratum

Puthja ne buze mes familjareve??

Sa me pelqen kjo lloj puthje sidomos prinder me femijet e vegjel /pf/images/graemlins/laugh.gif