Punto Snai !!!

StAvRoS

Primus registratum
Re: Punto Snai !!!

apapaappapapa vetem ajo dreq ternana me hoqi nga dora 130 Euro...... /pf/images/graemlins/frown.gif kam dy jave resht qe per nje digjem...pssss Neser ndeshje e sigurt Parma-Juve 2 (se do futet interi ne champions) /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhoni

Primus registratum

Une i kapa 350 euro dje.Shifni ate qe kam shkrujt me lart.Kapa dhe i skedine tjeter 230 euro ku kisha realin 2/2,Siviglien 1,dhe Juven X.Shyqyr mer mutin se kisha nja 1 muj qe skapja kokerr leku.Hajt urime te gjitheve.

xhoni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Allora:
Lecce X
Parma X
Reali 2(pra fiton reali)
--------------------------------
Inter 1
Roma 2
Siviglia 1
------------------------------
Marseille 1
Lecce X
Chievo 1

Keto kam vene deri tani.Neser do i shof mire dhe do vej te tjera.Hajt buona fortuna a tutti. [/qb]
Shifni i cik se ajo e mezit u thek,kurse te e para me dogji Lecce 4 minutat e fundit.Do kisha kap dhe nji tjeter pra tre skedina po te kishte barazu Lecce.Tani te shofim ca do vejm neser.
Indiano: :smash: :smash:
Te thash mor ate Valencian mos e luj se jane kurva ata te sociedadit.Shif me lart ca te kam shkrujt para neshjeve.Sa gjynaf te ka djeg vetem Valencia shkerdhata.

O xhono shif pak ketu te te iki mendja!
siena - Milan 2
lecce - udenese 1
pesacara - bari 1
atalanta - catania 1
avellino - fiorentina 2
triestina - genoa 1
palermo - treviso 1 (quota me e ulet qe kisha vene 1.25)
Messina - Venezia 1

E do ti qe te me djegi gjithe skedine ai palermo trapit,bo me iku mendja te shtunen,apo nuk ishin dhe goxha leke 320 euro!

xhoni

Primus registratum

Edhe ti dashke i dru mas koke po qe ska kush te ta japi. :smash:
Sa here ju kam thane qe mos i vini kuotat e vogla.Ca kujtoni se jane te sigurta?
Pastaj se marr vesh pse vini nga dyzet neshje.Maksimumi tre ose kater.Gjeja me e bukur eshte te luani dy neshje.Une gjithmone qe kam kap lek te madh kam kap me dy iksa.Mos u genjeni nga ekipet gjoja te forta kot me kot.Po tju tregoja une ato qe me kane djeg do tju ikte menja(flas per shume leke)
Ket jave kishte leke sa te dush.Roma ishte yll,Reali po ashtu.Iksi i juves luhesh se sben.
Pastaj te te djegi palermo eshte si me te q.i breshka.(ose mua lecce)
I here para dy muajsh me dogji Albinoleffe.Vjen i shoku im i bastexhi i vjeter dhe me thote.Po cpate mer qen,nuk e di ti qe ato atje skan as stadium,i bie topi ne lume si ne Librazhd,dhe ti si trap shkon e i ven gjithato lek atyre.Epo ti lesh leket me Realin apo ndonje Milan hajde ma ,ste ngel pishman,por te ti marri albinoleffe me palermon eshte te ikesh nga mente.Nejse mos u merzit plako.Ky stan ket bulmet ka.

Po mir me xhono me sa leke lun ti??
Se une zakonisht luaj me 3 euro,dhe te vesh 2-3ndeshje sa do qe ta kene koeficentin nuk fiton gje,max qe mund te fitosh eshte 40 euro!
Po kete qe vura dje:
Inter-bologna X pjesa e para dhe 1 rezultato esato,me nje fjale qe del ne skedine
Inter-Bologna X-1
dhe
Parma-Juventus 1-X
ne te njet skedine,vinin pak a shume 120 euro,ma prishi interi,kisha pershtypjen qe pjesen e para do ta mbante bologna ne barazim,nuk ndodhi ashtu!

xhoni

Primus registratum

Vallaj une vej i cik ma shume(jo se kam shume lek,por jam i fiksuar pas llotove)
Me dy iksa kuota shkon afersisht 9.Me 48 euro shkon 400-450 euro.(Kije parasysh se neshjet e darkes ose neshjet e medha dalin shpesh X)
Tre ose kater neshje i vej 12-15 deri ne 30 euro.
Ca jane kuota poshte 1.4 nuk i shof hic,se digjesh dhe mallkon veten pastaj.

Guest

X-RAY dhe XHono bravo ju qofte se me psikopat se une nuk ka ne kete bote, luaj gjithmone 4per3 dhe fus nga 20 ose 50 euro per koke dmth 80 ose 200 euro kam fituar 2 tre here nga 1500 euro, por keto kohet e fundit kame lene breket duke luajtur nga 3 ndeshje ne koke.
Bravo xhono per mendimin e Valencias por une nuk e ndryshova.
<Paçit shons sa me shume>

xhoni

Primus registratum

Indiano:
Edhe une kam pas lujt shume deri sa me dogji Interi keq fare ne UEFA me Sochaux jashte.I kisha vene 700 euro ne koke.Mendova se do fitonin.Ata dolen barazim edhe pse kaluan dy here ne avantazh.Me iku menja fare.Kur sdo sdo thashe.Fillova me lujt pak pastaj.Nga 100 euro ne jave,ose ndonje jave kur skisha fiksim s'luja hic.Deri sa dje kapa nja 600 euro dhe sikur ma nrofen i cik xhepin.Bastet jane per ti q.i tamen.Nejse mos u merzit eshte periudha qe s'do.Hajt se ket jave qe vjen do keshillohemi dhe do shofim mos kapim nanji lek.
(s'ta mora vesh ate 4 per 3 qe luan)

Guest

Xhoni 4/3 dote thote psh:
dje kisha futur :

Monaco - Chelsa X <3-1>
Lacio - Roma X
Porto -D.Corunja 1
Njwkasell - Marseje 1

Luja per 900 euro. Po te kap te trija qe kane mbetur fitoj 110 euro, por kam frike se Roma fiton dhe une si gjithmone kap K...n.

Fillimisht postuar nga INDIANO-XHONS:
[qb] Xhoni 4/3 dote thote psh:
dje kisha futur :

Monaco - Chelsa X <3-1>
Lacio - Roma X
Porto -D.Corunja 1
Njwkasell - Marseje 1

Luja per 900 euro. Po te kap te trija qe kane mbetur fitoj 110 euro, por kam frike se Roma fiton dhe une si gjithmone kap K...n. [/qb]
Ejjj,po ajo dihet,kur ven bast pregatitesh qe me pare,dhe me humbjen,dhe mundesia per te fitar eshte 1 me 100,keshtu qe mos thuaj kap k...!

xhoni

Primus registratum

X/ray.
Une kam pas lujt ke Snai gjithmone.Tani vazhdoj po aty por kam bere nje skede apo karte(giocasport quhet) dhe i luj me ane te internetit.Skeda ka nje kod te shenuar ne te dhe nje pin qe e di vetem ti.Shkon atje ku e ke bere skeden i thua te te fusin brenda aq leke sa do dhe ik e luaj kur te duash pa patur nevoje te shkosh ne axhenci.
Sa per ato qe thote Indiano une i kam degjuar qe luhen neper keto te tjerat (eurobet ,pianetta scommesse e ku ta di une)kurse snai nuk i ka bile tani kane shtuar vetem doppio chans.
Une spara i futem ketyre nderlikimeve.Jo ver kater dhe po kape tre fiton nje fare perqinje,apo handikap,doppia chans etj.
Une vej ndonje parzial(me pjese) dhe jam lojtar qe luj shume iksin.Pra luaj drejt dhe pak neshje.Gjithmone qe kam kap leke shume i kam kap me dy iksa.Mbase te duket habi por x eshte nje kuote qe te jep leke dhe shume ndeshje dalin x.
Nejse cdo njeri ka fiksimet e veta.Vetem llotos nuk i dihet.

xhoni

Primus registratum

Ho me bastexhi?Asnjani spo na thote nai parashikim.
Hajt se po filloj une.Shifni ca kam vene.
Inter Lazio 1
Modena Samp 1
Inter Lazio 1
Reggina Parma x
Udinese Milan 2
Psg-Marseille x
Real Barcelona x
--------------------------------
Betis-Real Sociedad 1
Atl.Bilbao-Valencia 2
Real-Barcellona 2/2
---------------------------------

Une luajta serin B te shtunen,si gjithmone do ma prishi ndonje shpifesire!
Bari-Avellino over
Genoa-Salernitana 1
Como-Triestina Under
Piacenza-Cagliari Over
Catagna-Pescara 1

Ma prishi genoa u rrah ne shtepi,si javen e kaluar palermo!
Na hoqen trurin!

xhoni

Primus registratum

X ray.Genoa kishte djeg shume veta.Mu me nderoi Fiorentina dhe valencia(X) ne darke.Barcen e kisha ne disa vende dysh.Te keto qe vura ne fillim (qe kam shkrujt dhe lart)me dogji Interi.Ne fund dola nja 200 euro plus.Berre qaves. Keto dy tre heret e fundit s'kam dale keq.
Hajt buona fortuna a tutti.

xhoni

Primus registratum

Hollanda 1
Norvegjia 1
Prtugalia 1
Ukraina 1
-----------------------------
Italia x
Belgjika x