Puna

Le_Routard

Forumium maestatis
Re: Puna

Kurse korset kan nje thenie shume te bukur:

Kur te hyp deshira per te punuar ulu dhe prit deri sa te kaloj.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Kshu me ndodhi dhe mua sot, me kishte kaluar deshira per te punuar keshtu qe po rri pushim ne shtepi. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEA

Forumium maestatis

aaaaaaaaaaa L_R gabohesh se ne nejtja ne shpi po pune quhet ............. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ReA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]
Kshu me ndodhi dhe mua sot, me kishte kaluar deshira per te punuar keshtu qe po rri pushim ne shtepi. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
hai bisogno di compania /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

nardi71

Primus registratum

Puna a me pelqen?po po te ishte gje qefi te jeni te sigurt se nuk do na paguanin per ta bere,
Une e urrej ne maxsimum por halli me ka perplasur qe te bej dhe me te rendomtat
E cuditshme eshte pastaj se kam provu kenaqesi se me eshte dukur nje gje shume e madhe ajo qe kam bere dhe pavarsisht se ka qene e rendomte ,mua ajo qe kam bere vete me eshte dukur si e pakunkurushme dhe jam ndiere si "the best on it"
eshte kenaqesi pavarsisht,por personalisht punoj sikur sdo vdes kurre dhe argetohem sikur pas shkuarjes per gjume mund te me ndodhe qe edhe te mos i hap me syte peseri.ju oroj nje jete me sa me pak pune te padeshiruar,Ciao

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]Po ti Rea ne Tea jeni tu punu apo jeni pushim sone?[/qb]
ncyq re ne dje , sote , neser ,pasneser e ne dite qe do vijojn nuk kena me punu re se jena ne ferie /pf/images/graemlins/wink.gif

rroft sindakata /pf/images/graemlins/laugh.gif

hunny_bunny

Primus registratum

hmmmmmm.....mua edhe me pelqen edhe s'me pelqen.
nuk me pelqen se duhet me nejt n'kom gjithe diten,por me pelqen se marr pare shume dhe me kryesorja i marr rrobat me ulje cmimi e cila me jep mundesi me ble rroba cdo jave YUP

a-alket

Primus registratum

pune, pune nate e dite qe te shohim pakez drite :smash:

ai qe nuk punon eshte si pema qe fruta nuk leshon
:tipsy:

dhe e fundit,

kush s'ka koke, ka kembe :rockband:

tirana

Primus registratum

Puna eshte menyre jetese, stil. Edhe ne punen me te menderosur duhet gjetur nje minimum kenaqsie, perndryshe dhihet puna.

ladio

Primus registratum

Naimi ka qene burre dhe nuk ja ka fut kot:
"Pune pune nate e dite qe te shohim pakez drite"
Megjithese kjo nuk do vlente ne kohen e komunizmit: "O Naim te ishe vetë, ta shihje turnin e trete" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Arrij ne perfundimin qe puna me pelqen dhe shyqyr qe jam ne pune se do me kishte ikur petulla fare. Megjithate punen e kam te zanatit tim dhe jam ne zyre gjithe diten ulur ne air-con; po te isha duke punuar me tulla (llaç) ndoshta s'do ta kisha pelqyer edhe aq shume /pf/images/graemlins/frown.gif

Klasa puntore bëfshi qef te gjithe!!!! /pf/images/graemlins/smile.gif
['dembelat/et' gjithashtu /pf/images/graemlins/laugh.gif ]

cheers :thumbsup:

eM

Paper Moon

Cila?????????
help.gif

Katja

Primus registratum

Hey people , shkurt shkurt puna eshte e mire kur te punohet dhe s'eshte e mire fare kur s'te punohet /pf/images/graemlins/laugh.gif . Megjithate une pa pune nuk e shtyj dot. Ka dite qe iken nga puna me dhimbje koke, qe nuk shtyhe fare , por ne pergjithesi puna eshte e mire /pf/images/graemlins/tongue.gif

Tani te mira jane dhe pushimet por me shume se nje muaj pushim nuk shtyhet .

Karamel Eyez

Primus registratum

<u>Leopardët & Sorrat</u>...(Crows & Leopards) Jam shumë e fascinuar mbas këtyre dy lloj kafshëve ndryshe nga njëra tjetra. CiaoOo Bukuroshët! /pf/images/graemlins/wink.gif

aMoku

Primus registratum

puna eshte si shpirt sidomos sidomos kur afrohet fundi muajit te ikin ditet pa e kuptu fare