Re: Psikologu keshillon 

Puna eshte se nuk e kam vene vete kete emer . Ndarjen e ndonje cifti nuk eshte bere pasi ajo ka qendruar me mua por disa kohe me pas 3 diteve qe une mund te kem qendruar . Sa per me qit i sy e provova njehere po sdoli gje Ene per me gjet nai vashe Fshatare te virgjer ehe pune qe s bohet ... Per kete gje shkoj perdite ke kopshti i femijeve ku coj cunin e komshiut dhe aty kom piketu nje vashe qe eshte cka e mire m thote cuni komshiut qe eshte 3 vjec... Ndonje ndihme me te specifikuar pa sakrifikuar ndonje sy kembe apo vesh ... Ti mund te perpiqesh edhe vete t'ja nxjeresh namin vetes tende.Kjo mund te rrjedhe nga ndonje pasiguri qe ti ke ne lidhje me fizikun tend(mos-pelqim,etj).... Te ishte keshtu sic thua ti ??? Ehhhhhhh ... /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gifFillimisht postuar nga Ema:
[qb]I dashur Tedi!Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]E nderuar Zonja Doktoreshe Une kam nje Problem Kam Namin e Keq sikur jam KAzanova i Frasherit dhe me kane cilesuar sikur mbuloj sektorin e bashkise per ndarje çiftesh .. Si tja bej qe te jem pak me rehat dhe te mundohem te eleminoj kete Emer te keq Qe me kane vene ??? /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Problemi ehste shume shqetesues!
Ju duhet te pyesni veten:A jam une me te vertete Kazanova?A krni ndare ne jeten tuja ndonje cift,dhe nese e keni bere pse e keni braktisur vajzen per nje tjeter qe pas tri ditesh?
Thote populli me mire te te dali syu se nami.Une them te provosh te nxjerresh njerin sy.Atehere nami nuk do dali me,do mbyllet brenda sepse do te kete dale syu...
Ne fund te fundit...
Ti mund te perpiqesh edhe vete t'ja nxjeresh namin vetes tende.Kjo mund te rrjedhe nga ndonje pasiguri qe ti ke ne lidhje me fizikun tend(mos-pelqim,etj)....
Une te keshilloj te gjesh nje vazje te mire,fshatare,floke ngjyre kafe ne gruri me onde ne fund,pak te djegura,sy-bajame dhe faqe kuqe,deri ne 14 vjece dhe te virgjer.
Bej 1 foto,qite ne Af,te Shekulli dhe tek CNN dhe nuk do kehs me probleme....
/pf/images/graemlins/smile.gif
Smile....
edhe une se c'kam ca name.... /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]