Psikologu keshillon :)

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Psikologu keshillon :)

Fillimisht postuar nga Ema:
[qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]E nderuar Zonja Doktoreshe Une kam nje Problem Kam Namin e Keq sikur jam KAzanova i Frasherit dhe me kane cilesuar sikur mbuloj sektorin e bashkise per ndarje çiftesh .. Si tja bej qe te jem pak me rehat dhe te mundohem te eleminoj kete Emer te keq Qe me kane vene ??? /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
I dashur Tedi!
Problemi ehste shume shqetesues!
Ju duhet te pyesni veten:A jam une me te vertete Kazanova?A krni ndare ne jeten tuja ndonje cift,dhe nese e keni bere pse e keni braktisur vajzen per nje tjeter qe pas tri ditesh?
Thote populli me mire te te dali syu se nami.Une them te provosh te nxjerresh njerin sy.Atehere nami nuk do dali me,do mbyllet brenda sepse do te kete dale syu...
Ne fund te fundit...
Ti mund te perpiqesh edhe vete t'ja nxjeresh namin vetes tende.Kjo mund te rrjedhe nga ndonje pasiguri qe ti ke ne lidhje me fizikun tend(mos-pelqim,etj)....

Une te keshilloj te gjesh nje vazje te mire,fshatare,floke ngjyre kafe ne gruri me onde ne fund,pak te djegura,sy-bajame dhe faqe kuqe,deri ne 14 vjece dhe te virgjer.
Bej 1 foto,qite ne Af,te Shekulli dhe tek CNN dhe nuk do kehs me probleme....

/pf/images/graemlins/smile.gif
Smile....
edhe une se c'kam ca name.... /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Puna eshte se nuk e kam vene vete kete emer . Ndarjen e ndonje cifti nuk eshte bere pasi ajo ka qendruar me mua por disa kohe me pas 3 diteve qe une mund te kem qendruar . Sa per me qit i sy e provova njehere po sdoli gje Ene per me gjet nai vashe Fshatare te virgjer ehe pune qe s bohet ... Per kete gje shkoj perdite ke kopshti i femijeve ku coj cunin e komshiut dhe aty kom piketu nje vashe qe eshte cka e mire m thote cuni komshiut qe eshte 3 vjec... Ndonje ndihme me te specifikuar pa sakrifikuar ndonje sy kembe apo vesh ... Ti mund te perpiqesh edhe vete t'ja nxjeresh namin vetes tende.Kjo mund te rrjedhe nga ndonje pasiguri qe ti ke ne lidhje me fizikun tend(mos-pelqim,etj).... Te ishte keshtu sic thua ti ??? Ehhhhhhh ... /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

durrsakja

Primus registratum

pupupupu, llapen helm. 12 kalamoj :rolleyes:

Nejse, per nonen jo ide e keqe fare.

Ema = dr Laura

merre si kompliment kte. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Dotoresha, edhe une e kam nje hall te madh:

Kur shtrihem n'darke me flejt me burrin (e kam edhe une nje burre qysh dje /pf/images/graemlins/tongue.gif ) shtrihemi me nji krevat tashi, ke ai qe na bleu vjerra mo per dasem, ai me thote qe ka ftohte dhe rraset pas meje por me bezdis shume o doktoresha se sec ka nji gjo t'forte aty poshte barkut qe i forcohet shume pastaj mas i cike dhe me vret aty mrapa.Naten ajo gjoja forte here zmadhohet e here zvogelohet e s'mle me flet reaht e c'osht ma e bukra ajo gjoja forte me lag ka i here.Kjo ndodhi dy-tre here mbreme.
Si thoni ju c'te jete valle, ju lutem me ndihmoni s'e ngela pa gjume e burri m'ngeli njit mas kurrizit.....
Me respekte e ne pritje te pergjigjes tuaj...

Ema

Goddes

E dashur Kordele!
Para se te pergjigjem pyetjes suaj do ju pyes une nja dy gjera:
1.Si lindin kalamajte?
2.Sa vjece jeni?

....
Pas pergjigjes se ketyre te dyjave do ju kthej pergjigjen time /pf/images/graemlins/smile.gif !

Xytros

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]Dotoresha, edhe une e kam nje hall te madh:

Kur shtrihem n'darke me flejt me burrin (e kam edhe une nje burre qysh dje /pf/images/graemlins/tongue.gif ) shtrihemi me nji krevat tashi, ke ai qe na bleu vjerra mo per dasem, ai me thote qe ka ftohte dhe rraset pas meje por me bezdis shume o doktoresha se sec ka nji gjo t'forte aty poshte barkut qe i forcohet shume pastaj mas i cike dhe me vret aty mrapa.Naten ajo gjoja forte here zmadhohet e here zvogelohet e s'mle me flet reaht e c'osht ma e bukra ajo gjoja forte me lag ka i here.Kjo ndodhi dy-tre here mbreme.
Si thoni ju c'te jete valle, ju lutem me ndihmoni s'e ngela pa gjume e burri m'ngeli njit mas kurrizit.....
Me respekte e ne pritje te pergjigjes tuaj...[/qb]
2-3 here ? qe ne ditet e para te marteses ??? hihihi
nuk i jep per te ngrene ?
ik gje nje tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

Xytros

Kordelja

Valoris scriptorum

[qb]E dashur Kordele!
1.Si lindin kalamajte?
2.Sa vjece jeni?

....
Pas pergjigjes se ketyre te dyjave do ju kthej pergjigjen time /pf/images/graemlins/smile.gif ![/qb]
---------------
1.S'e di /pf/images/graemlins/wink.gif
2.S'e di :confused:

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]
[qb]E dashur Kordele!
1.Si lindin kalamajte?
2.Sa vjece jeni?

....
Pas pergjigjes se ketyre te dyjave do ju kthej pergjigjen time /pf/images/graemlins/smile.gif ![/qb]
---------------
1.S'e di /pf/images/graemlins/wink.gif
2.S'e di :confused: [/qb]
hahaha!
E dashur!
Zgjidhja eshte e thjeshte:pyet burrin sonte:Si lindin kalamajte edhe te tregon ai...
Me shume se burri s'kam c'te te tregoj /pf/images/graemlins/smile.gif !

tirana

Primus registratum

[qb]
......... Zgjidhja eshte e thjeshte:pyet burrin sonte:Si lindin kalamajte edhe te tregon ai...
Me shume se burri s'kam c'te te tregoj /pf/images/graemlins/smile.gif ![/qb]
Paske qon doktorresh e pashpirt, katile. Pse me nji dizenjo te thjesh nuk e bo dot ti qe ta shikoj Kordelja se si bohet, po e le n'mshir te fatit. Ajo pranej nuk e di, se ka njel muhabeti m'dor te burrit!!

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]
[qb]
......... Zgjidhja eshte e thjeshte:pyet burrin sonte:Si lindin kalamajte edhe te tregon ai...
Me shume se burri s'kam c'te te tregoj /pf/images/graemlins/smile.gif ![/qb]
Paske qon doktorresh e pashpirt, katile. Pse me nji dizenjo te thjesh nuk e bo dot ti qe ta shikoj Kordelja se si bohet, po e le n'mshir te fatit. Ajo pranej nuk e di, se ka njel muhabeti m'dor te burrit!![/qb]
E shkreta une...dmth persa kohe te metet muhabeti ne dore te burrave grate ta harrojne si bohen kalamojt e???

P.s:Blendi ca po thoje ti?

tirana

Primus registratum

Po flitshim per burrin e Kordeles. Nuk me gja se ke pas ankesa ka te gjitha.
Ene mos ofeno, a nive!!???

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]Po flitshim per burrin e Kordeles. Nuk me gja se ke pas ankesa ka te gjitha.
Ene mos ofeno, a nive!!???[/qb]
:tipsy: :tipsy:
P.s:Sa here merr ti ne tel s'ngjohet asigjo,sa merr nai rob i trashe ngjohet si me e pas ke veshi /pf/images/graemlins/frown.gif !

Blendi

Primus registratum

E thash per mesimin e te bomit te kalamojve. Di nji stil qe del cun. nejse nejse...

Prit t'pysim psikologen per halle jo per qejfe.

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb]E thash per mesimin e te bomit te kalamojve. Di nji stil qe del cun. nejse nejse...

Prit t'pysim psikologen per halle jo per qejfe.[/qb]
A vdeksha une te kishe halle do ishe icik mo i zgjut /pf/images/graemlins/tongue.gif !

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Anasykaltra:
[qb]E nderuar psikologesha!

Kam nje problem.Gjyshaj ime qe eshte 98 vjece nuk mund te dale nga shtepia se i dhembin kembet keshtu qe ne e nxjerrim here pas here ne ballkon qe te marre ajer te paster!
Kur shkoj te marr gjyshen nga ballkoni ke kuzhine shof nja 20 pleq qe beshin muhabet me gjyshen.
Mire qe gjyshja ja ben me dore po i fton edhe per kafe ne shtepi.Si t'ja bejme aman doktoresha sepse edhe pa nxjerre s'e leme dot,edhe po dalim dificit me kafen.Nje dite nje nga peshqit qe peshkoi gjyshja,dmth nje i moshuar haroi edhe protezat tek neve...
Aman na ndimoni se marum![/qb]
E dashur Ana!
Beni mire qe gjyshes ti gjeni nje burre.Nje partner te denje,mundesisht simpatik,alegro,dhe pa proteza...
Shikoni ti kete vdek gruja dhe te kete shtepi te veten,ne kete menyre do hiqni qafe edhe gjyshen /pf/images/graemlins/smile.gif !

Anasykaltra

Primus registratum

[qb]

Kam nje problem.Gjyshaj ime qe eshte 98 vjece nuk mund te dale nga shtepia se i dhembin kembet keshtu qe ne e nxjerrim here pas here ne ballkon qe te marre ajer te paster!
Kur shkoj te marr gjyshen nga ballkoni ke kuzhine shof nja 20 pleq qe beshin muhabet me gjyshen.
Mire qe gjyshja ja ben me dore po i fton edhe per kafe ne shtepi.Si t'ja bejme aman doktoresha sepse edhe pa nxjerre s'e leme dot,edhe po dalim dificit me kafen.Nje dite nje nga peshqit qe peshkoi gjyshja,dmth nje i moshuar haroi edhe protezat tek neve...
E dashur Ana!
Beni mire qe gjyshes ti gjeni nje burre.Nje partner te denje,mundesisht simpatik,alegro,dhe pa proteza...
Shikoni ti kete vdek gruja dhe te kete shtepi te veten,ne kete menyre do hiqni qafe edhe gjyshen /pf/images/graemlins/smile.gif ![/qb]
Tamam ke protezat me ke ardhur.Amon se ba ka marre mortja qysh kur ka fillu ajo reklama e poliklinikes detare UFO gjyshja ka fillu me na kerku dhome fikse me kacavide.
Si t'ja bojme?Aman doktoresha ne s'kina leke me jetu jo me rregullu dhomet....! /pf/images/graemlins/frown.gif
Pastaj masdite per masdite gjyshja hik te komshija tu pa filxhanin se mos i del noi kurore...Aman se na felliqi,kane fillu tu na cu per gjyshen,une kam edhe hallin tim moj doktoresha se jam 20 vjec e meta ne dere se kerkojne gjyshen
help.gif
:smash: .
Gjyshja i le paret te permanenti fshatit i ka bo floket blu me reflekse te kuqe.... /pf/images/graemlins/frown.gif !

Kaq,na nimoni amon!

Ema

Goddes

[qb]
[qb]

E dashur Ana!
Shikoni ti kete vdek gruja dhe te kete shtepi te veten,ne kete menyre do hiqni qafe edhe gjyshen /pf/images/graemlins/smile.gif ![/qb]
Tamam ke protezat me ke ardhur.Amon se ba ka marre mortja qysh kur ka fillu ajo reklama e poliklinikes detare UFO gjyshja ka fillu me na kerku dhome fikse me kacavide.
Si t'ja bojme?Aman doktoresha ne s'kina leke me jetu jo me rregullu dhomet....! /pf/images/graemlins/frown.gif
Pastaj masdite per masdite gjyshja hik te komshija tu pa filxhanin se mos i del noi kurore...Aman se na felliqi,kane fillu tu na cu per gjyshen,une kam edhe hallin tim moj doktoresha se jam 20 vjec e meta ne dere se kerkojne gjyshen
help.gif
:smash: .
Gjyshja i le paret te permanenti fshatit i ka bo floket blu me reflekse te kuqe.... /pf/images/graemlins/frown.gif !

Kaq,na nimoni amon![/qb]
E dashur lexuese!

Me vjen shume keq per gjyshen tuaj e cila vuna nga nje semundje qe ketu ne Itali quhet Astinenza.
Edhe nese i gjeni nje burre gjyshes ai do jete patjeter plak,dhe nuk besoj se mund ti beje ndonje gje!

Zgjidhja me e mire eshte te bleni nje gjyshe tjeter me me pak teka!

P.s:Ose ta hidhni nga ballkoni,po kete s'po e botojme se eshte e mcefte!

Elian

Primus registratum

Sju del e gjithe dita ju ??? po edhe ktu sju pusho goja i minute? /pf/images/graemlins/tongue.gif
Mos gjuni fort se jam pa kaske /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Me, MySelf and I:
[qb]Sju del e gjithe dita ju ??? po edhe ktu sju pusho goja i minute? /pf/images/graemlins/tongue.gif
Mos gjuni fort se jam pa kaske /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Te puth pak qeroso???

/pf/images/graemlins/tongue.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Hatixheja:
[qb]Daktarresha!
Ngja!
Une jam 1 vajz nga nji qendr e vogel e shqipnis se veriut!
Kam nji problem:
Familja ime me fejoi me mbleseri me nje djale qe s'e doja(une jam 32 vjece)...
Une nuk munda ti kundershtoja shtepise sepse mosha me ka kaluar dhe kisha frike se mos u mbetja ne dere.Fshati esht i vogel dhe njerzit tallen /pf/images/graemlins/frown.gif !
Por per fatin tim te mire,djali me te cilin u lidhem qelloi i dashur dhe i respektuar.Une e shihja cdo dite kur ai nxirrte delet per ne mal,me kapelen mbi sy dhe me nje xhakete blu /pf/images/graemlins/smile.gif !Ai me ndiqte cdo dite kur mbushja uje te prroi i fshatit dhe me thoshte mirmngjes si u gdhive.
Nji dite pre ditesh ai u afrua dhe me puthi.Kjo ndodhi para nji jave.
Qe ate dite mua me dhemb shume barku dhe lekura e kokes.
Mos kam mbetur me barre?
Ju lutem shume te me ndimoni sepse une e kisha shume t veshtire te tregoja kete hall qe me mundodn zemren e vogel e s'di si te dal.
Aman,
me dashuri te madhe,Hatixheja![/qb]
Eshte pak e veshtire ta thuash kshu direkte, pa te vizituar perpara, pa te bere analizat.

/pf/images/graemlins/laugh.gif