Psikologu keshillon :)

Ema

Goddes
Psikologu keshillon :)

Kjo teme eshte per gjithe ata qe kane probleme psikologjike,sherre,halle,dhimbje koke dhe zemre...
Hajt flisni ti zgjidhim se bashku! /pf/images/graemlins/smile.gif

Hatixheja

Primus registratum
Re: Psikologu keshillon :)

Daktarresha!
Ngja!
Une jam 1 vajz nga nji qendr e vogel e shqipnis se veriut!
Kam nji problem:
Familja ime me fejoi me mbleseri me nje djale qe s'e doja(une jam 32 vjece)...
Une nuk munda ti kundershtoja shtepise sepse mosha me ka kaluar dhe kisha frike se mos u mbetja ne dere.Fshati esht i vogel dhe njerzit tallen /pf/images/graemlins/frown.gif !
Por per fatin tim te mire,djali me te cilin u lidhem qelloi i dashur dhe i respektuar.Une e shihja cdo dite kur ai nxirrte delet per ne mal,me kapelen mbi sy dhe me nje xhakete blu /pf/images/graemlins/smile.gif !Ai me ndiqte cdo dite kur mbushja uje te prroi i fshatit dhe me thoshte mirmngjes si u gdhive.
Nji dite pre ditesh ai u afrua dhe me puthi.Kjo ndodhi para nji jave.
Qe ate dite mua me dhemb shume barku dhe lekura e kokes.
Mos kam mbetur me barre?
Ju lutem shume te me ndimoni sepse une e kisha shume t veshtire te tregoja kete hall qe me mundodn zemren e vogel e s'di si te dal.
Aman,
me dashuri te madhe,Hatixheja!

Anasykaltra

Primus registratum

Shume nderuar zonjusha doktoresha!
Une qe po ju shkruaj jam nje vajze 18 vjecare nga shqiperia e mesme.Jam ritur ne nje familje intelektuale me parime te shendosha.Vellezerit dhe motrat e mia kane qene perhere prane meje ne catet e veshtira te jetes.Babai im ka qene njeri i mire dhe i urte,dmth eshte akoma.
mamaja ime nuk eshte kerusur nga veshtiresite e jetes dhe tani jeton e lumtur sepse asnjeri nuk ka goje ta shaje.
Por une nuk po ju shkruaj per vete po per nje shoqen time me emer Xh.ZH.
Shoqja ime Xh eshte 13 vjece dhe eshte rritur ne nje familje puntore dhe me tradita te hershme artizane.
Ajo ka nje te dashur zonja psikologe.Dhe ai e do shume.Kjo pervec faktit qe ai me ngacmon mua,edhe pse eshte me i vogel me moshe por une nuk e kam problem se nuk jam xheloze.
Pra shoqja ime u lidh me kete djale para 8 ditesh e dy oresh dhe tre minutash.
Ai i ka blere tre lule dhe nje pale kostum intim jeshil.
Por tani tek shoqja ime Xh eshte kthyer ish i dashuri i saj LL. qe ka patur para dy vitesh dhe i kerkon me ngulm qe te kthehet me te prape se do qe ta coje ne Itali si prostitute.Mua personalisht ajo s'me pyet fare.Eshte bere si debile dhe vetem qan.
Kohet e fundit piu edhe 8 valjume po nuk vdiq.
Aman me thoni si ta ndihmoj.

P.s:Harrova tu them se nderkohe vajzen e ngacmon nje rrugac qe quhet Sh.M.

Si t'ja beje shoqja ime e dashur?

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Hatixheja:
[qb]Daktarresha!
Ngja!
Kam nji problem:
Une nuk munda ti kundershtoja shtepise sepse mosha me ka kaluar dhe kisha frike se mos u mbetja ne dere.Fshati esht i vogel dhe njerzit tallen /pf/images/graemlins/frown.gif !
Por per fatin tim te mire,djali me te cilin u lidhem qelloi i dashur dhe i respektuar.Une e shihja cdo dite kur ai nxirrte delet per ne mal,me kapelen mbi sy dhe me nje xhakete blu /pf/images/graemlins/smile.gif !Ai me ndiqte cdo dite kur mbushja uje te prroi i fshatit dhe me thoshte mirmngjes si u gdhive.
Mos kam mbetur me barre?
Ju lutem shume te me ndimoni sepse une e kisha shume t veshtire te tregoja kete hall qe me mundodn zemren e vogel e s'di si te dal.
Aman,
me dashuri te madhe,Hatixheja![/qb]
E dashur Hatixhe!

Une e kuptoj shume mire poziten tuaj asnjeannjese dhe te nderlikuar deri ne nje pike iluminimi te paarritur ende,kjo sepse gjurmet e femijerise brenda teje jane ende prezente dhe koha kur luaje me pafka rikthehet ne imazhin e djalit qe ju doni i cili ju kujton babain kur shkonte me dele ne bjeshket e larta shqiptare!

Persa i perket problemit tuaj intelektiv une do ju thonja qe nuk ka rendesi merret apo jo Sida me te puthur.Rendesi ka qe ju te duheni dhe te praktikoni seksin e sigurte.
Provoni te merrni pilulen e dites pas,sigoralet ose ne raste ekstreme perdorni prezervativ!

Nese ju dhemb barku kjo me siguri duhet te jete shkaktuar nga ndonje ngrenie e frutave te palara dhe nese lekura e kokes ju kruhet akoma beni mire qe te laheni!

Mund te keni besim te rubrika jone,
Doktoresha-psikologesha-agallesha-Ema!

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Anasykaltra:
[qb]Shume nderuar zonjusha doktoresha!
Une qe po ju shkruaj jam nje vajze 18 vjecare nga shqiperia e mesme.Jam ritur ne nje familje intelektuale me parime te shendosha.Vellezerit dhe motrat e mia kane qene perhere prane meje ne catet e veshtira te jetes.Babai im ka qene njeri i mire dhe i urte,dmth eshte akoma.
mamaja ime nuk eshte kerusur nga veshtiresite e jetes dhe tani jeton e lumtur sepse asnjeri nuk ka goje ta shaje.
Por une nuk po ju shkruaj per vete po per nje shoqen time me emer Xh.ZH.
Shoqja ime Xh eshte 13 vjece dhe eshte rritur ne nje familje puntore dhe me tradita te hershme artizane.
Ajo ka nje te dashur zonja psikologe.Dhe ai e do shume.Kjo pervec faktit qe ai me ngacmon mua,edhe pse eshte me i vogel me moshe por une nuk e kam problem se nuk jam xheloze.
Pra shoqja ime u lidh me kete djale para 8 ditesh e dy oresh dhe tre minutash.
Ai i ka blere tre lule dhe nje pale kostum intim jeshil.
Por tani tek shoqja ime Xh eshte kthyer ish i dashuri i saj LL. qe ka patur para dy vitesh dhe i kerkon me ngulm qe te kthehet me te prape se do qe ta coje ne Itali si prostitute.Mua personalisht ajo s'me pyet fare.Eshte bere si debile dhe vetem qan.
Kohet e fundit piu edhe 8 valjume po nuk vdiq.
Aman me thoni si ta ndihmoj.

P.s:Harrova tu them se nderkohe vajzen e ngacmon nje rrugac qe quhet Sh.M.

Si t'ja beje shoqja ime e dashur?[/qb]
Zonjushe!
Letren tuaj shume te gjate qe ne e preme per ta botuar ketu e karakterizon nje simptome:Njollosje ne konfuzion.
A jeni e sigure se vajza per te cilen flsini ehste shoqja dhe jo ju vete?
A jeni e sigurte se nese ajo eshte nje shoqe e vertete i dashuri i saj ju gjuan ju dhe ju thoni s'jam xheloze?
A jeni e sigurte ne ndjenjat tuaja?
Mos valle kjo leter eshte vetem nje menyre e terthorte per te na thene se jeni e dashuruar me te dashurin e shoqes tuaj?
ne kete pike do dyshoja se edhe ish i dashuri i saj eshte kthyer per ta marre prostitute vajzen e shkrete me keshillen tuaj mizore!
Turp te kini!Jazek!
Milet i poshter!

Pra duke mbetur ne kufinjte e nje debati psikologjikisht psikologjik une ju keshilloj te mbani afer vajzen,te hiqni syte nga i dashuri i saj dhe ne asnje menyre mos e lejoni te shkoje prostitute,sepse ajo eshte e vogel.Nese ish i dashuri insiston ta mare edhe me dhune ne Itali atehre beni nje sakrifice:per shpirt altruizmi shkoni ju vete ne Itali dhe behuni prostitue per hir te mikes tuaj!
Doktoresha.

Kordelja

Valoris scriptorum

Doktoresha, qe je talent e dija po qe tani i ke kaluar kufijt te imagjinueshmes, sapo e mesova.
Rubrika juaj e re do jete e pavdekshme.

P.s.I thoni atyre te AF qe kesaj teme t'i bejne backup herepashere, pasi eshte e pazevendesushme, nese ndodh te fshihet (larg qofte). :thumbsup:

Blendi

Primus registratum

Kjo me mberriti sot me telegraf per doktoreshe Emen

"Une qe po ju shkruj jam nji bashkshort i shqetsum per mbarvajtjen e shpis teme. Kom qen martu 17 vjet. Kom vu re se po shkurtohem. Jom mat disa here dhe kom pa se zbres ka i fije per dite. Ket muj kom hum 3.4 cm, dhe jom 41 vjecar.
E kom vu re tu nejt perkrah grus teme. Maj men qe ne fotot e dasmes ajo ma mshteste koken ke gjoksi, por tashi jo. Tashi un i arrij asaj ke...ca i thojn...gjoksi mo po ho!!!
Nji dite me tha se ka gjet nji dyqan t'ri kepucsh.
Mir mi gru i thash, ik shpenzoi ato pare se te do lala fort. Qy ate dite kon nis me hy n'uje.
Nfillim m'harriti si gjaci. "Hej bela" thash, "kur u zgjat kjo mute?" Masnej, me i llaf kto, dy muj i kom harrit te...gjoksi. E murra vesht une qe po vishte taka kjo zaberhonia, po e du fort e s'du me ja prish. Po tashi ene kur dalim dalim vec se vallahi dukem si me qen cuni grus.

Tashi, kur bim me fjet jena prap sic kena qen, po ajo si duket i heq takat me stil se hudhet ka takat direkte ciper krevatit. U zuna mrom, u therra me te, po nuk hate pyk. une nuk desha me i ra me lapra turive, edhe pse jom alamet burri, po edhe se ajo kafshon. As biseda e shtrut qe bom per ndonji emigrim jasht shtetit ose ndonji divorc, nuk na pruni hajer.

Jom i shqecum edhe per Xhemen e shkret qy kom perball. Se xhema 163 cm osht vet. Dje ia pershneta Buqen kur dula, kur hop, me fol Xhema. Shof per xhemen hic. Su dukte se i arrite buqes deri ke....jo gjoksi jo.

Amon doktoresh Ema, m'gjej dermon.

Ganiu, ish 181 cm

^SHIU^

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Hatixheja:
[qb]Daktarresha!
Ngja!
Kam nji problem:
Mos kam mbetur me barre?
Aman,
me dashuri te madhe,Hatixheja![/qb]
pa merak se nuk ngelen gocat shtatzene me nje puthje...

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb]Kjo me mberriti sot me telegraf per doktoreshe Emen

"Une qe po ju shkruj jam nji bashkshort i shqetsum per mbarvajtjen e shpis teme. Kom qen martu 17 vjet. Kom vu re se po shkurtohem. Jom mat disa here dhe kom pa se zbres ka i fije per dite. Ket muj kom hum 3.4 cm, dhe jom 41 vjecar.
E kom vu re tu nejt perkrah grus teme. Maj men qe ne fotot e dasmes ajo ma mshteste koken ke gjoksi, por tashi jo. Tashi un i arrij asaj ke...ca i thojn...gjoksi mo po ho!!!
Nji dite me tha se ka gjet nji dyqan t'ri kepucsh.
Mir mi gru i thash, ik shpenzoi ato pare se te do lala fort. Qy ate dite kon nis me hy n'uje.
Nfillim m'harriti si gjaci. "Hej bela" thash, "kur u zgjat kjo mute?" Masnej, me i llaf kto, dy muj i kom harrit te...gjoksi. E murra vesht une qe po vishte taka kjo zaberhonia, po e du fort e s'du me ja prish. Po tashi ene kur dalim dalim vec se vallahi dukem si me qen cuni grus.

Tashi, kur bim me fjet jena prap sic kena qen, po ajo si duket i heq takat me stil se hudhet ka takat direkte ciper krevatit. U zuna mrom, u therra me te, po nuk hate pyk. une nuk desha me i ra me lapra turive, edhe pse jom alamet burri, po edhe se ajo kafshon. As biseda e shtrut qe bom per ndonji emigrim jasht shtetit ose ndonji divorc, nuk na pruni hajer.

Jom i shqecum edhe per Xhemen e shkret qy kom perball. Se xhema 163 cm osht vet. Dje ia pershneta Buqen kur dula, kur hop, me fol Xhema. Shof per xhemen hic. Su dukte se i arrite buqes deri ke....jo gjoksi jo.

Amon doktoresh Ema, m'gjej dermon.

Ganiu, ish 181 cm[/qb]
Gani i dashur!
Une si armate e pavdekshme e nen 1.70 e kuptoj fare mire shqtesimin tuaj.Edhe une nje here kur preva floket shkurt fare humba 4 cm....:(Po mos me kujtoni aman se me vjen per te qare.Se ne jemi ketu per te zgjidhur hallet tuaja.

Atehere:
Ka dy mundesi:
A jeni i sigurte se te fotot e dasmes ju s'keni qene siper karrikes dhe nusja poshte?
A mos valle diferenca vihet re vetem tani sepse deri para pak kohesh ju e shihnit nusen vetem poshte vetes ne krevat?
Problemi eshte shume i rende.Kam frike se semundja juaj eshte teresisht e rende dhe qe ka nevoje per seanca te gjata kurimi.
Ka shume mundesi qe ju te keni humbur memorien ose qe te ngaterroni veten tuaj me komshiun,nga imagjinata e theksuar.

Qe te beheni mire po ju jap nje kure popullore:
1.Cdo mengjes para se te dhjesin qente pi me eks 2 gota leng mellage te maleve te Beratit,kruaj fort lekuren e duarve dhe lyej kurrizin me margarine.
Ke pare qe per 2 dite nuk do te dhembi me shpina.

ja kalofsh mire edhe me thuj a te bera derman se aman edhe une jam e shkurter po c'na gjeti,se pastaj,nuk e di...lere fare

durrsakja

Primus registratum

Ema nese me lejon....

Ganiu, gruja duhet te boje ca kalamoj, se pas cdo lindje shkurtohet /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Halli im.

Si i behet kur me vjen me qesh atehere kur s'duhet, ????? (problem serioz)
Du me i bo make-over non dajes, mirpo ja bona iher floket blu dikur ne s'ka besim mo ke une.
si ta bind plaken ?

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Serenity:
[qb]Ema nese me lejon....

Ganiu, gruja duhet te boje ca kalamoj, se pas cdo lindje shkurtohet /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Halli im.

Si i behet kur me vjen me qesh atehere kur s'duhet, ????? (problem serioz)
Du me i bo make-over non dajes, mirpo ja bona iher floket blu dikur ne s'ka besim mo ke une.
si ta bind plaken ?[/qb]
Po te jap nja dy pergjegje te shpejta mjeskie popullore-psikologjore...
Ju qe qeshni keni nje problem qe e ka ngritur Migjeni ne poezine "Qeshu rini" dhe qe e ka vazhduar Morena Reka,Redon Makashi dhe Bled Sejko me kengen e te njejtit titull.
Mos u merzit,edhe ndonje vit tjter,noi burre cop-cope(ishallah jo),nja 12 kalamoj edhe do te vije per te qare tere kohes...tani kompenso sa te mundesh.

Per non dajen une te keshilloj nje praktike te vjeter sa bota...
Merre non dajen,ule ne karike dhe hipnotizoje.Ki kujdes se mos te te dvese gjate hipnotizimit.Kujtoji lumenjte qe rrjedhin,pikat e shiur dhe ylberin pas tyre,diten e dasmes,mos e pyt per shume hollsina se tremesh edhe lyji floket me te kuqe te ndezur.Une te keshiloj Les Rouges Passion te Lorealit se eshte e mire... /pf/images/graemlins/smile.gif
!
Mund edhe ti besh noi truk te lehte... /pf/images/graemlins/smile.gif

TEDI

Valoris scriptorum

E nderuar Zonja Doktoreshe Une kam nje Problem Kam Namin e Keq sikur jam KAzanova i Frasherit dhe me kane cilesuar sikur mbuloj sektorin e bashkise per ndarje çiftesh .. Si tja bej qe te jem pak me rehat dhe te mundohem te eleminoj kete Emer te keq Qe me kane vene ??? /pf/images/graemlins/frown.gif

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]E nderuar Zonja Doktoreshe Une kam nje Problem Kam Namin e Keq sikur jam KAzanova i Frasherit dhe me kane cilesuar sikur mbuloj sektorin e bashkise per ndarje çiftesh .. Si tja bej qe te jem pak me rehat dhe te mundohem te eleminoj kete Emer te keq Qe me kane vene ??? /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
I dashur Tedi!
Problemi ehste shume shqetesues!
Ju duhet te pyesni veten:A jam une me te vertete Kazanova?A krni ndare ne jeten tuja ndonje cift,dhe nese e keni bere pse e keni braktisur vajzen per nje tjeter qe pas tri ditesh?
Thote populli me mire te te dali syu se nami.Une them te provosh te nxjerresh njerin sy.Atehere nami nuk do dali me,do mbyllet brenda sepse do te kete dale syu...
Ne fund te fundit...
Ti mund te perpiqesh edhe vete t'ja nxjeresh namin vetes tende.Kjo mund te rrjedhe nga ndonje pasiguri qe ti ke ne lidhje me fizikun tend(mos-pelqim,etj)....

Une te keshilloj te gjesh nje vazje te mire,fshatare,floke ngjyre kafe ne gruri me onde ne fund,pak te djegura,sy-bajame dhe faqe kuqe,deri ne 14 vjece dhe te virgjer.
Bej 1 foto,qite ne Af,te Shekulli dhe tek CNN dhe nuk do kehs me probleme....

/pf/images/graemlins/smile.gif
Smile....
edhe une se c'kam ca name.... /pf/images/graemlins/smile.gif

lost in love

Primus registratum

edhe une kam nje problem shume serioz (edhe shume te tjera po nje nga nje do i them te gjitha):
qe kur u futa per here te pare ne forum fillova ti bej bisht punes, heren e pare gjysem ore, pastaj nje ore e keshtu me rradhe, tani punoj a s'punoj gjysem ore ne dite e pjesen tjeter ne forum, si i behet , mos rrezikoj te pushohem nga puna?!!!!

Anasykaltra

Primus registratum

E nderuar psikologesha!

Kam nje problem.Gjyshaj ime qe eshte 98 vjece nuk mund te dale nga shtepia se i dhembin kembet keshtu qe ne e nxjerrim here pas here ne ballkon qe te marre ajer te paster!
Kur shkoj te marr gjyshen nga ballkoni ke kuzhine shof nja 20 pleq qe beshin muhabet me gjyshen.
Mire qe gjyshja ja ben me dore po i fton edhe per kafe ne shtepi.Si t'ja bejme aman doktoresha sepse edhe pa nxjerre s'e leme dot,edhe po dalim dificit me kafen.Nje dite nje nga peshqit qe peshkoi gjyshja,dmth nje i moshuar haroi edhe protezat tek neve...
Aman na ndimoni se marum!

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga lost in love:
[qb]edhe une kam nje problem shume serioz (edhe shume te tjera po nje nga nje do i them te gjitha):
qe kur u futa per here te pare ne forum fillova ti bej bisht punes, heren e pare gjysem ore, pastaj nje ore e keshtu me rradhe, tani punoj a s'punoj gjysem ore ne dite e pjesen tjeter ne forum, si i behet , mos rrezikoj te pushohem nga puna?!!!![/qb]
Problemi i vertete eshte a mund t'ju leje puna juve?Dhe nese puna ju le si do ja beni te hyni ne AF?

Kjo eshte ceshtje kritike.Af-me vlera te larta mund edhe te na leje pa buke e pa pune po kurrsesi pa af.Vec ne na thenci se jeni aq i pasur sa te paguani internet center atehere lejeni pune,dhe dedikojuni me mish e me shpirt albforumit.
Si shperblim po flas me adminet mos ju japin nje adrese maili falas... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me shkruni per problemet e tjera!

lost in love

Primus registratum

ilac e ke gojen mi doktoreshe, me lehtesove, edhe per adresen e e-mailit falas rofsh, po pres une...
per hallet e tjera nje dite tjeter se me mbaron orari punes tani mi /pf/images/graemlins/frown.gif