Psikologji avatareske

eniad

Forumium maestatis
Re: Psikologji Avatareske!

<font color="brown"> E ke, e ke, po i kom mor masat un ktu. Kom gjet i cop okllai ene m'ka hik fryka fare /pf/images/graemlins/laugh.gif.
Ma pyt icik gocen cer lloji mi do anderbreket? I do benevrek apo stem benci /pf/images/graemlins/laugh.gif. Ju lutmi shum, m'sqaroni shpejt se jom tu e perdor kohen me eficenc t'papame /pf/images/graemlins/laugh.gif.
</font>

^^MIA^^

Forumium maestatis

Bobo sa shpejt kaluan 3 faqe ,Produktivitet te plote mesa shoh.Interesante tju lexosh goca /pf/images/graemlins/smile.gif

eniad

Forumium maestatis

CPI01QueenPluslarge.jpg

<font color="brown"> Jon n'rregull kto miiii? /pf/images/graemlins/laugh.gif U munova me t'i gjet mo /pf/images/graemlins/laugh.gif. </font>

ana karenina

Primus registratum

Qekan nga te ofertes "bli nje pale breke, fito nje lines falas" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Iola per mendimin tim mesazhi modest "i am not afraid to bare some" eshte me i sinqerte se " i want to hide behind granny panties" /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> E shef ti, nuk vuna re gjo un kishte apo s'kishte ofert aty /pf/images/graemlins/laugh.gif. Kusho, shko i vrap m'pyt se m'sha Iola per mashtrim masnej /pf/images/graemlins/laugh.gif.</font>

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Kjo mi t'keqen ta hedh ke veni munimin /pf/images/graemlins/laugh.gif. Ma jep icik celin e gjyshes se fol vet /pf/images/graemlins/laugh.gif. Ene mos e shaj kot Laren ene perhap panik /pf/images/graemlins/laugh.gif, shum shum i t'perkedhelme do t'boj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/devil.gif . Ka vdek njeri nga kto, jo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif .

PS. Po m'kerkoi Lara, i thoni ka shku vet ke cepi forumit ene po rri me i kom /pf/images/graemlins/laugh.gif.
</font>

ameba

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Duhet me skanu ato te gjyshes qe te jap nje shembull tamam /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

9999909961.JPG

<font color="blue">Keto po kerkoje ti Iola ???
Zot shyqyr qe Gjyshe kemi te gjithe.... /pf/images/graemlins/laugh.gif
</font>

^^MIA^^

Forumium maestatis

Lipso, un e naloj bishtin per aq kohe sa te duhet me e pershkru /pf/images/graemlins/laugh.gif.

[/ QUOTE ]

Se kam problem dhe po ta levizesh bishtin.Ne fund te fundit je duke larguar mizat e teperta qe te besdisin ose po ben shperhapje arome ne ajer /pf/images/graemlins/smile.gif.Nejse ,futemi ne teme e psikologjisjes se me duket ja mora doren mire /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Ti e pershkruan veten si gjarper..sigurisht duhet te jesh shume thumbuese si njeri,ironia jote eshte korace e forte shume e veshtire per tu depertur dhe sbehet fjale per ta thyer.Lejon te kesh afer vetem njerezit qe i njeh mire.Je tip qe nuk toleron lehte dhe nuk fal lehte.Ke shume pengje brenda vetes por perpiqesh ti perballosh me force qe e gjen me gjithe impenjimet qe ke,force qe e gjen ne cdo pike e presje te jetes tende.Meshkujt te frikesohen sepse je tip i sigurt dhe di mire cfare ben dhe cfare thua.Te pakte jane ata qe ja dalin te kene kenaqesine e nje bisede te kendshme me ty.Je e serte dhe kete e emerton me fjalen Helmth.Me duket sikur i fsheh pasigurite e tua ne cinizmin e firmes tende.Je goc e zgjuar dhe ke shume per te dhene,por sjep dokudo.Te mungon thjeshtesia dhe do ishe me e bukur po ta kishe.Diku kam lexuar qe pi cigare: duhet te jete nje nga pengjet e te kaluares qe ste eshte shqitur.Kam deshire te te pershkruaj sepse mund te thuash shume per ty..por po e le me kaq per te pare nese kam goditur sadopak. /pf/images/graemlins/wave.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

o xemla me pershkruaj cik mua se me keto qe thone lart e posht po mduket vetja moster /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

bebi

Primus registratum

Arco, ty t'pershkruj un'.

Dukesh person teper sensitiv karshi pothujse cdo gjaje, dhe nuk i len opsion vedit me kuptu se nuk i duhet dhane randsi cdo gjaje dhe cdo gjallese q1 t'kalon neper veshe /pf/images/graemlins/laugh.gif per ma teper prioritet.
shkurt e shqip: mos caj kryt ca thojn' t'tjert per ty. ka randsi ajo q1 ndihesh dhe ajo q1 je.

je i dashurum, por ka me t'kalu /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

mir' mor, mos e len me t'kalu /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

s'kam cfar te le te kaloje,s'jam i dashuruar
ate kengen "ti nuk ke me ndienja" arditi per mua e ka shkruar /pf/images/graemlins/laugh.gif vetem se ne nje pjese ka then dicka qe te mos kuptohej qe e ka bo per mua /pf/images/graemlins/grin.gif

bebi

Primus registratum

mos m'thuj mu per kang' shqipe se jam injorante /pf/images/graemlins/laugh.gif

lexova at mad about you, e tan at avatar romantik q1 demek e psikologjisa /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

o xemla me pershkruaj cik mua se me keto qe thone lart e posht po mduket vetja moster /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

[/ QUOTE ]

Do ta bej nje nga keto dite /pf/images/graemlins/kiss.gif

eniad

Forumium maestatis

Lipso, un e naloj bishtin per aq kohe sa te duhet me e pershkru /pf/images/graemlins/laugh.gif.

[/ QUOTE ]

Se kam problem dhe po ta levizesh bishtin.Ne fund te fundit je duke larguar mizat e teperta qe te besdisin ose po ben shperhapje arome ne ajer /pf/images/graemlins/smile.gif.Nejse ,futemi ne teme e psikologjisjes se me duket ja mora doren mire /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Ti e pershkruan veten si gjarper..sigurisht duhet te jesh shume thumbuese si njeri,ironia jote eshte korace e forte shume e veshtire per tu depertur dhe sbehet fjale per ta thyer.Lejon te kesh afer vetem njerezit qe i njeh mire.Je tip qe nuk toleron lehte dhe nuk fal lehte.Ke shume pengje brenda vetes por perpiqesh ti perballosh me force qe e gjen me gjithe impenjimet qe ke,force qe e gjen ne cdo pike e presje te jetes tende.Meshkujt te frikesohen sepse je tip i sigurt dhe di mire cfare ben dhe cfare thua.Te pakte jane ata qe ja dalin te kene kenaqesine e nje bisede te kendshme me ty.Je e serte dhe kete e emerton me fjalen Helmth.Me duket sikur i fsheh pasigurite e tua ne cinizmin e firmes tende.Je goc e zgjuar dhe ke shume per te dhene,por sjep dokudo.Te mungon thjeshtesia dhe do ishe me e bukur po ta kishe.Diku kam lexuar qe pi cigare: duhet te jete nje nga pengjet e te kaluares qe ste eshte shqitur.Kam deshire te te pershkruaj sepse mund te thuash shume per ty..por po e le me kaq per te pare nese kam goditur sadopak. /pf/images/graemlins/wave.gif

[/ QUOTE ]

<font color="brown"> I ka ca te verteta i ka, po disa te tjera i ke ekzagjeruar pak /pf/images/graemlins/smile.gif. Nejse, jam shume kureshtare per vazhdimin. Thnx for the commitment /pf/images/graemlins/smile.gif . </font>

^^MIA^^

Forumium maestatis

Dakort..po vazhdoj qe kurjoziteti yt te shuhet sa me shpejt /pf/images/graemlins/smile.gif.Mendoj qe ato qe kam shkruar jane te verteta dhe ekzagjerimet vine nga impakti qe me ke lene kur te kam lexuar vende vende.Fakti qe po merrem pak me teper me ty eshte sepse je tip interesant.Di gjithmone te thuash gjerat e duhura ne momentin dhe vendin e duhur.Mendoj qe je prepotente si femer por kjo te vjen nga fakti qe di shume dhe srresht se mesuari,ndaj te jap te drejte.Ndonjehere te jep pershtypjen sikur do vete ti te mos pelqehesh nga te tjeret,sic duket nga natyra e ftohte qe duhet te kesh me persona te parendesishem ne jeten tende.Je femer ne karriere dhe mundohesh shume per te ardhmen tende qe duket qe i ke dhene prioritetin me kryesor duke mos lene te tjeret te te cajne koken si miza ( bishti levizes pengon te te pickojne miza apo insekte prapa koke ).Cuditshem ke zgjedhur kete gjarper me kapucin prej femije.Te kete ngelur pak melankoli femije brenda teje?? Me siguri ,PO.Ajo melankolia mendoj une te shtyn te pish cigare.Megjithate kapuci me fjongo tregon dhe nje zonje/zonjushe te kujdesshme per veten qe ecen gjithe peshe ne token e saj dhe kete peshe te rende ja u transmeton te gjithe atyre qe u kalon afer.(Besoj i kupton mire metaforizmat qe kam bere...dhe mendoj qe kam goditur ne shenje me ty si personazh ne forum )Vazhdimi i psikologjizmit te avatarit tend do jete ndoshta kur te duash te zbulohesh me shume se helmthi qe e jep me cmim te ulet /pf/images/graemlins/smile.gif.Pershendetje /pf/images/graemlins/wink.gif

eniad

Forumium maestatis

ndoshta kur te duash te zbulohesh me shume se helmthi qe e jep me cmim te ulet /pf/images/graemlins/smile.gif.Pershendetje /pf/images/graemlins/wink.gif

[/ QUOTE ]

<font color="brown"> /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif Une me cmim te ulet? /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif Jo, jo ka raste edhe falas /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/devil.gif.

Thnx per analizen. Ka edhe te paverteta aty, natyrisht; e kunderta do ishte e habitshme. Megjithate, edhe te vertetat
nuk jane pak.
Nejse, nuk jam aq e serte sa thuhet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif .