Psikologji avatareske

^Res-Cogitans^

Primus registratum
Re: Psikologji Avatareske!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Aman se keto avataret asgje gje nuk tregojne mbi personin.
Bejne kot te gjithe si profesora. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

Pse ti kur flet kshu çer don me dal?! Zoçka e kotecit kshu mri?!

Mos i merr kaq seriozisht temat mri... take it easy! /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Gjithçka tregon personin ;
kur u rregjistrove kishe shum opcjone si ne imazhe/fjal etj etj : zgjidhja nuk esht indiferente . Mjafton te "lexosh"...te kerkosh. /pf/images/graemlins/winkwink.gif
Pastaj mos u trem...se ndoshta do ket dhe nej person qe t'lexoj imazhin tend , mjafton ta kerkosh pa dridhje syni dhe ne menyre direkte (jo ne male&amp;ne fusha!).
/pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

GrifshAAA

Primus registratum

Aman se keto avataret asgje gje nuk tregojne mbi personin.
Bejne kot te gjithe si profesora. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

Pse ti kur flet kshu çer don me dal?! Zoçka e kotecit kshu mri?!

Mos i merr kaq seriozisht temat mri... take it easy! /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Gjithçka tregon personin ;
kur u rregjistrove kishe shum opcjone si ne imazhe/fjal etj etj : zgjidhja nuk esht indiferente . Mjafton te "lexosh"...te kerkosh. /pf/images/graemlins/winkwink.gif
Pastaj mos u trem...se ndoshta do ket dhe nej person qe t'lexoj imazhin tend , mjafton ta kerkosh pa dridhje syni dhe ne menyre direkte (jo ne male&amp;ne fusha!).
/pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

"çer don me dal?"???? Po te flasesh shqip ndoshta dhe gjej disa minuta te te kthej nje pergjigje. /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ps. Po te shohesh smile dhe ikona qe ve pas ndonje fjalie tregojne qe i marr easy dhe jo seriozisht temat. /pf/images/graemlins/wink.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

^Res-Cogitans^

Primus registratum

Dmth ato qe shkru ti + smile&amp;icona duhet te tregojn diçka...
-kurse ne lidhje me temen,avatari Jo dmth ! /pf/images/graemlins/eek.gif

Perseris, gjithçka perfaqson personin /pf/images/graemlins/wink.gif ;
ne ç'do germ-presje-pikçuditse etj etj.

Pergjigjien ma solle dhe e paske kuptu mire biles
+ autoironia tek shpija jote s'spaska habitat .

Koerenc ne ate qe je dhe shfaq tek te tjeret moj vajze...
Rikembej /pf/images/graemlins/wave.gif.

GrifshAAA

Primus registratum

Dmth ato qe shkru ti + smile&amp;icona duhet te tregojn diçka...
-kurse ne lidhje me temen,avatari Jo dmth ! /pf/images/graemlins/eek.gif

Perseris, gjithçka perfaqson personin /pf/images/graemlins/wink.gif ;
ne ç'do germ-presje-pikçuditse etj etj.

Pergjigjien ma solle dhe e paske kuptu mire biles
+ autoironia tek shpija jote s'spaska habitat .

Koerenc ne ate qe je dhe shfaq tek te tjeret moj vajze...
Rikembej /pf/images/graemlins/wave.gif.

[/ QUOTE ]

Vajza mos e merr sikur doja te dilja me e "qut" me shprehjen "beni te gjithe profesora:p" ishte thjesht nje nder shakate e shumta per temen.Dhe pse zihen shqipot pastaj duke henger petulla?!?! /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Per mua avatari nuk me duket se thote gje per personin...panvarsisht sa shaka etj. mund te behen duke tentuar te nxjerresh sensin e nje avatari. /pf/images/graemlins/smirk.gif Eshte thjesht nje "maske" e cdokujt. Mendimet qe dikush shpreh mbi tema te ndryshme dhe ne saje te ikonave, qe mundesojne te krijosh icik idene se ku e ka pasur fjalen personi (ngaqe intonacioni i zerit nuk degjohet), per mua personalisht flasin ca.

Nejse secili ka boten me mendimet dhe bindjet e veta.

ps. Nuk bera autoironi,thjesht nje shaka me teper. /pf/images/graemlins/wink.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

i_own_u

Primus registratum

kjo tem po m'pelqen nga dita n'dit... edhe se spo kuptoj si me thon trap*n

nejse,

Grifsha... çkuptim ka ai avatari qe ke...? pse pikerisht ate...?

mos je ve re Arores... se mer kot ajo ka qef te gricet per budalliqe /pf/images/graemlins/tonguee.gif

GrifshAAA

Primus registratum

Notorious do te besh psikologji avatareske ee? /pf/images/graemlins/tongue.gif
Emo mire ja ta thom une /pf/images/graemlins/wink.gif

Avatari im, syri im i perpunuar dhe vene ne kornize. Pse? Se une kam qejf syckat e njerezve plus them se njeriu flet shume me sy. /pf/images/graemlins/wink.gif so..... Nuk ka ndonje shkence jo /pf/images/graemlins/tongue.gif

Po ti cne ae avatar? Apo nuk gjete tjeter /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

i_own_u

Primus registratum

te pyta se me duket qe ti Grifshe ke perpunuar syrin tim /pf/images/graemlins/tonguee.gif

ate them dhe un qe syt flasin shum...

un me ket avatar...? knaqem me pak un akoma s'kam gjet identitetin /pf/images/graemlins/laugh.gif

imagjino çtip qe jam me pelqen vetja me ket gjon qe rotullohet /pf/images/graemlins/laugh.gif

GrifshAAA

Primus registratum

jo jo qe baba dorat qe nuk te kam vjedhur foto te syve te tu :d

Tipi ku rafsh mos u vrafsh se e dridhka shume b...barkun avatari /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif ????

Po aty sikur shkruan home page...Apo e ke enderr me pas nje? /pf/images/graemlins/tongue.gif

i_own_u

Primus registratum

nuk e shikon qe e kam Home Page...? dhe me stil do shtoja rrotullim 360° 24' ndit /pf/images/graemlins/laugh.gif

booooo ashtu m'duket sikur m'ke kopjuar syun tim sa her qe e shikoj them po kjo...?

^^MIA^^

Forumium maestatis

Noto po me rimel dhe laps i lyen syte ti? /pf/images/graemlins/lol.gif

ladouce2005

Primus registratum

Po ti ku je mcef tek ai mali qe ke ne avatar? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kaq kollaj bie sysh ti? /pf/images/graemlins/devil.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Po ti ku je mcef tek ai mali qe ke ne avatar? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kaq kollaj bie sysh ti? /pf/images/graemlins/devil.gif

[/ QUOTE ]

Aty jom por vetem se ka shkri bora, e ne vend te merem me ski po merem me blete, ja psh dje me pickuan dy cope. Thuaj cte duash por hallall e kom mjaltin e ri te ketij viti. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Si aq kollaj? Nuk e vune re sesi shikoj ai syni? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

Ju duket ju meshkujve sikur ju shikon me qellime po he... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mjaltin e ndani me shoqerine juve apo e shisni? /pf/images/graemlins/wink.gif
Regele, ke humbur /pf/images/graemlins/wave.gif

regele

Forumium maestatis

Jo,jo! Nuk kam humbur /pf/images/graemlins/smile.gif Sa e gjeta rrugen dhe do jem dhe ca kohe ketu /pf/images/graemlins/smile.gif
Ti akoma ne shishe?

ladouce2005

Primus registratum

Same old comfortable bottle /pf/images/graemlins/smile.gif
Mire ke qene ti? Kete luanin e ke shenje horoskopi apo kafshen e preferuar? /pf/images/graemlins/laugh.gif (qe te te psikollogjisim pak /pf/images/graemlins/wink.gif)

ladouce2005

Primus registratum

Po sikur te jene te dyja? Na duhet nje ekspert per psikollogjisjen tende...
Une them qe je cun i urte e i bute, po me zemer luani /pf/images/graemlins/smile.gif
Mundohesh mos ta ngresh zerin, por kur nxehesh, pasi je munduar gjate me njerzillek, di t'a ngresh eger zerin... /pf/images/graemlins/smile.gif
Duhet te jesh i duruar relativisht dhe s'te pelqen vemendja, dhe pse ke zgjedhur nje luan...se di pse me dukesh diskret...
Kaq per sot, se e kapa seriozisht shume /pf/images/graemlins/smile.gif