Psikologji avatareske

GrifshAAA

Primus registratum
Re: Psikologji Avatareske!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
nuk e shikon qe e kam Home Page...? dhe me stil do shtoja rrotullim 360° 24' ndit /pf/images/graemlins/laugh.gif

booooo ashtu m'duket sikur m'ke kopjuar syun tim sa her qe e shikoj them po kjo...?

[/ QUOTE ]
rrotullim 360 grade? dmth prape ne vend /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sa nuk e perdorke mire rimelin se te jane ngjitur icik qerpiket ke cepi po ta shofesh me kujdes. /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Ej po ka dale mode e re tani qe paske hequr dhe vetullat e? /pf/images/graemlins/shocked.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

GrifshAAA

Primus registratum

Per Blendin : Mendoj qe je nje njeri qe ke shume respekt per njerezit,qe nga i vogli deri te me i madhi.Ke dhembshuri brenda vetes,mendoj qe e di mire se cfare eshte vuajtja dhe ke nje shpirt shume te mire brenda teje.Je shume xhentil dhe ke deshire shume te madhe per te mesuar e per te ditur sa me shume.Ke vullnet,je njeri qe mban pergjegjesi per ato qe thua dhe di mire cfare thua.Je spontan dhe i thjeshte ( kjo gje te bukur sh te bukur shpirterisht). /pf/images/graemlins/smile.gif .Po e mbyll se shume shkruajta per ty /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

[/ QUOTE ]

iiiii Lips dua dhe une psikologjine e avatarit...dhe pse jam icik si shume e sigurt qe do thuash gjera negative. /pf/images/graemlins/crazy.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

eee eeee tento njehere dhe pse nuk di hic mbi mua as nga postimet. /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

S

Scorpion

Guest

Ju qe me "akuzoni" qe nderroj shpesh avataret ne Forum, po te shihni mire jam i vetmi user i AF qe nuk kam nderruar asnjehere emrin publik dhe titullin ne 2 vjet /pf/images/graemlins/laugh.gif Keshtu qe.... /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Blendi

Primus registratum

...jam i vetmi user i AF qe nuk kam nderruar asnjehere emrin publik dhe titullin ne 2 vjet /pf/images/graemlins/laugh.gif Keshtu qe.... /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

Po me po, i bone llogarit me gishta. /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Pse paska dhe tjeter keshtu /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Prit Lara, se kam nje ore ketu une qe po them te njejten gje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Edhe une i vetmi jam, vetem niknajmi m'ka hy i cik n'uje. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Si rrush me ere! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po ty si te kam?

Hajt te puth i cik sa nuk ka meremedore neper kome /pf/images/graemlins/laugh.gif se me ka more malli /pf/images/graemlins/kiss.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Qafsha i pjese te mire te albforumistave qe nga halli e kom pas! /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

iiiii Lips dua dhe une psikologjine e avatarit...dhe pse jam icik si shume e sigurt qe do thuash gjera negative. /pf/images/graemlins/crazy.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

eee eeee tento njehere dhe pse nuk di hic mbi mua as nga postimet. /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

Je tip vezhguese dhe qe kerkon vemendjen e te tjereve.Mundohesh te krijosh hapesiren tende por e ke te veshtire sepse sje vetvetja.Kur te jesh vetvetja do tregosh qe je shume me interesante sa cdukesh tani.Je tip qe te leshon pe me njerezit por me pas e terheq direkte dhe kerkon te kesh situaten ne dore.Se di,kaq munda te te shkruaj ,uroj te kem gjetur gje /pf/images/graemlins/wave.gif

bebi

Primus registratum

un te kjo faqja shof :

perqafim intim, dashni, blendin q1 zgerdhihet, cifti prep dashni nen pem' /pf/images/graemlins/laugh.gif maje maleve /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: ahh, edhe nji sy femnet q1 vezhgon me afsh... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

Per syrin e pa stervitur, duket sikur ti sec kerkon mi goce, dicka teper te rendesishme, partnerin ideal te bjere nga qielli ndoshta /pf/images/graemlins/laugh.gif, or "The Big Opportunity" of your life.

Hmmmmm. WRONG! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ne fakt, Avatari jot eshte "The Big Opportunity" vete qe rri gjithmone vigjilente te gjeje castin e duhur per te te rene ne preher!

Ika se e qelba /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]
Indu /pf/images/graemlins/laugh.gif

S'po komentoj hic me mire /pf/images/graemlins/kiss.gif

ladouce2005

Primus registratum

Mua me duket sikur kerkon liri ,hapesire pa fund,kerkon driten dhe aty ku drita te jepet ti kthen koken tende per ti kushtuar gjithe vemendjen tende e per te kapur momentin e duhur.Me duket sikur je sh e vemendshme ne cdo gje qe te rrethon dhe sle gje te te shpetoje. /pf/images/graemlins/rolleyes.gif Uroj te te kem gjetur gje Shiraz.

[/ QUOTE ]
Ke gjetur goxha /pf/images/graemlins/smile.gif
Jam e vemendshme ne fakt, dhe atehere kur s'ta merr mendja /pf/images/graemlins/smile.gif
/pf/images/graemlins/kiss.gif fenk u

i_own_u

Primus registratum

shi shi LiPS... paske bo nomin ti ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif

shpejt me fol içik per kte timin... avatarin kuptohet /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

ai i joti sbo dy lek /pf/images/graemlins/laugh.gif avatari kuptohet /pf/images/graemlins/laugh.gif

irene

Primus registratum

lips me shenoje dhe nickun tim ne axhende kur te kesh kohe ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. cash apo cek ??? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

lips me shenoje dhe nickun tim ne axhende kur te kesh kohe ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. cash apo cek ??? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

Po mundohem...Je femer e shperqendruar...Kerkon klas tek njerezit.. dhe ke dinjitet.Je e forte dhe e guximshme,ke pasion dhe mendoj qe ke vuajtur nga nje dashuri shume e madhe,qe tani te bere te jesh cinike me njerezit,dhe shume skeptike ne raporte.Per momentin kaq /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wave.gif