Psikologji avatareske

Guest
Re: Psikologji Avatareske!

/pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

dua te bie dhe une ne :wub: . ma tregoni si i behet /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

Guest

po te jap i avatar...shkruji noj llafe dashnie ene fuup ne :wub: ene ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

kush nga ju o i zoti me komentu avatarin e ri te hotes /pf/images/graemlins/blush.gif :tipsy:

Rambla

Primus registratum

aaa ate se marr persiper, pastaj thashe qe une nuk e beja me ate pune /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga InLove:
[qb] kush nga ju o i zoti me komentu avatarin e ri te hotes /pf/images/graemlins/blush.gif :tipsy: [/qb]
35210hott_.gif

po provoj zotsine /pf/images/graemlins/laugh.gif
so, hottg. me kte avatar, i mush mendjen vedit se ka nje vere te fort e te nxehte = sh.te ngrohte atje ku jeton,
kshtu ka rastin me i nxjerr `sferat` n diell :devil: e se ban kursim stofi, dmth rrobash me kte rast :rockband:

he, e gjeta? :idea:

-----------------------

ne udhetim... :wave:

pippo

Primus registratum

Mah per mendimin tim ka nje nostalgji te madhe per femijrine e vete ku mund te rrinte lakuriq gjithe diten e se vriste mendjen ......... :cool:

Kujdes fjalorin /pf/images/graemlins/smile.gif

belle

Primus registratum

po mua? nje psikollogjisje te vogel :angel: /pf/images/graemlins/smile.gif

belle

Primus registratum

Fillimisht postuar nga faithless:
[qb] Ti vuan shume duket mjafte qarte :cool: [/qb]
:confused: me mua e kishe?
mund te shprehesh me qarte se ku e dallon vuajtjen time? une do e thoja kete per avatarin tend te zymte, por jo per engjellin e avatarit tim /pf/images/graemlins/wink.gif

pippo

Primus registratum

Ja ketu gabohesh jota eshte thjesht kerkim i kote i kenaqsise qellim te cilin nuk e harrin dot kurre une per vete nuk kerkoj asgje e keshtu jam i lumtur

belle

Primus registratum

:lol:
jam e lumtur per ty, qe e pasqyron kaq qarte ate qe kerkon
flm qe shpenzove kohen tende per nje psikollogjisje aq te mprehte qe i bere avatarit tim :thumbsup:

pippo

Primus registratum

Pse ça prisje ti zemra se mos jam psikolloge une e se mos pagove ti, une jam tu prit oren 7 30 o goze.

renata

Forumium praecox

Per mua zgjedhja e avatari ka qene e kufizuar.Zgjodha nje nga ato te albforumit...ka qene zgjedhje e momentit,ndoshta me personifikon pak,kurse emri publik eshte zgjedhje e menduar...Do me pelqente te quhesha keshtu ne jeten e perditshme...(sikur te kisha pasur mundesi qe emrin ta zgjidhja vete!)

gjekec

Primus registratum

kjo femra ktu me duket e vjeter edhe e shemtuar.. duhet ta ndryshosh mepatjeter

hot

Hotgirl

du ene un nji psikollogjisje t'avatarit :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

William Wallas

Forumium maestatis

Hoto ... te analizosh ate avatarin tend ... e' come sparare sulla croce rossa !!! /pf/images/graemlins/wink.gif

MLK

Primus registratum

Per mendimin tim hot ka dashur te tregoj me avatarin se ka punuar ne ansamblin e operas dhe te baletit :lol: :lol: