Psikologji avatareske

D-J

Forumium maestatis
Re: Psikologji Avatareske!

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] nje shikim qe ka brenda shume domethenie dhe qe mund te rrish me minuta duke e pare pa ja hequr syte [/qb]
:thumbsup: :wub:

Un pranej svej avatar se sdu qe ta kem the second best /pf/images/graemlins/laugh.gif

vetem se tittulli nen emer eshte such an anticlimax kur e krahason me foton. Change it Blue :cool:

I love new york

Primus registratum

Blue, you are kinda right, i guess i am a little unpredictable :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif
Femijria te mungon jo s'e nuk e ke patur te bukur, por sepse e ke pas pikerisht te bukur dhe sikur te rreshkitur nga dore, sikur ka ikur me shpejt se cduhet, ne kete sens.
une per vete e ndjej paksa te tille edhe per veten :book:

Flobo, hmmmmmmmmm film me horror hic nuk kam pare keto kohet e fundit, ndersa sa per ate tjetren, well maybe yes maybe no /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ilirjan, nuk kam me vend e kohe per puthje virtuale se i kam aq te shumta ne realitet saqe nuk kam ku i coj ato. Sinjifikativa eshte e rendesishme per mua, s'me duhet shume vendi ku jam /pf/images/graemlins/wink.gif

bebi

Primus registratum

vetem se tittulli nen emer eshte such an anticlimax kur e krahason me foton. Change it Blue

titulli nen emer nuk permban tekst, permban vetem nota muzikore.
ai nuk me prezanton mu, ai me kujton nji melodi ne vesh, e me bjen perpara kujteses teme ata syte si te fotoja... (t'fshehun pas tymit t'cingareve /pf/images/graemlins/tongue.gif )

....

bebi

Primus registratum

Blue, you are kinda right, i guess i am a little unpredictable
Femijria te mungon jo s'e nuk e ke patur te bukur, por sepse e ke pas pikerisht te bukur dhe sikur te rreshkitur nga dore, sikur ka ikur me shpejt se cduhet, ne kete sens.
une per vete e ndjej paksa te tille edhe per veten

Avatari jem tregon shum per mu. Paraqet ate qe un isha e vogel fizikisht, e personazhi me karakterizon shum...
Shprehja qe ka avatari ne pergjithsi flet per sot...
Pervec syve, flet edhe mungesa e ngjyrave. FLet se sa e afert edhe e brishte mundet me kene dicka edhe kur i mungojne ngjyrat...

D-J

Forumium maestatis

ato nota muzikore qe perfaqesohen nga ato fjale nuk paskan dhe ska se si te kene efektin e atij veshtrimi. I urge you again /pf/images/graemlins/laugh.gif

moj Blue si i behet qe ta download ate foto se du me vu wallpaper per celularin. se un futem qe futem ne forum dhe shushatem duke e pa, te pakten ta shof dhe kur sjam onlajn /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Triny:
[qb]
Fillimisht postuar nga Linos:
[qb] po mua, po mua

paret po t'i jap ne forme birrash [/qb]
Thinker flet shuem me teper se avatari. Por une nuk arrij te te ndaj nga ajo qe njohe ne jete, mgjths mendoj se ky emer shpreh shume mire ate qe ti ke dashur te shprehesh. /pf/images/graemlins/smile.gif

p.s. shoqeria sngaterrohet me pare /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
dmth emri thote me shume se avatari?!
hmmmmm
mendoj se thjesht ke bere nje anashkalim te vogel per te mos keqinterpretuar ylberin, qe ne boten moderne njihet per queer symbol.
Ne fakt
per mua nenkupton shumengjyreshmerine si edhe shkrirjen e ngjyrave me njera-tjetren te gjitha brenda se njejtes qenie. Fakti qe zmadhohen e zvogelohen gjithnje ne levizje tregon se ne shfaqim ane te ndryshme te karakterit tone ne momente te ndryshme, dhe disa ane te ketij karakteri njeheresh.
thinker sic me njef ti eshte /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

gjithashtu eshte e vertete se kur nje njeri nderron avatarin, i ka nderruar gjendja shpirterore ose ajo qe do te shprehe. Ladyvamp do te ishte me i kompletuari per mua, por eshte bere massproduction dhe kjo shkon kunder natyres time.

p.s. Shoqeria ngatarrohet me birra dhe humor te mire :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

sa mir qe mundem me ba be lirshem se mms mundem me cu vetem ne new zealand pervec vendit ku jetoj, kshtuqe, /pf/images/graemlins/tongue.gif s'mundem me t'ndihmu me te nis si ket versionin apo ate te blu'se te rritun, po ne bardh e zi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

melodia e kanges light my fire asht :wub: e me kujton nji ftyr t'habitun, qe nuk kishte lidhje me boten (si ajo vajza te piktura e monet, Bar at the Folies-Bergere e 1882-shit), and she's moving on... now... :angel:

D-J

Forumium maestatis

u pa puna do perdor internetin e celularit po do te nis ty billin me e pagu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blun e rritme e kom pa vetem nga mbrapa /pf/images/graemlins/laugh.gif

Titulli dhe fotoja qenkan si te degjosh Pucini me vargjet e Eminemit :lol: F u c k i n change it :smash:

D-J

Forumium maestatis

Moj Linos un thash se te kishin zene ethet e lojrave olimpike ty mi goc /pf/images/graemlins/laugh.gif

po paska qen i thell ky avatari jot /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga **** Darlington Delarge:
[qb] u pa puna do perdor internetin e celularit po do te nis ty billin me e pagu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blun e rritme e kom pa vetem nga mbrapa /pf/images/graemlins/laugh.gif

Titulli dhe fotoja qenkan si te degjosh Pucini me vargjet e Eminemit :lol: F u c k i n change it :smash: [/qb]
diksi, me lexon apo jo?
melodia s'ka lidhje me shprehjen, melodia ka lidhje me kohen...

-----------------
Prej Puccini-t adhuroj "o mio babbino caro", per te tjera vjen mbas kompozitorve te tjer.
Per eminem s'kam kohe, un bel di vedremo /pf/images/graemlins/tongue.gif

D-J

Forumium maestatis

e me mir se po me duket dhe mu sikur po du me te ndryshu kujtimet me zor /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe avatarin po e shof me sy tjeter tani :rolleyes:

bebi

Primus registratum

:lol:
ca kam qejf me t'ngatrru ee /pf/images/graemlins/laugh.gif

ke harru me m'kalxu se si ke qef me t'komentu at tandin, dmth avatarin se ke, me u marr me nick-un apo me post nickun /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

me emrin e middle name s'kam pune.
po merrem me mbiemnin se ai ka randsi /pf/images/graemlins/laugh.gif
m'duket vjen nnga nji familje e vogel, e ke deshire per rritje te metejshme :tipsy:
at punen e auto-s se marr vesht :confused:
mos bahet fjala per ndoj makineri? :rolleyes:

/pf/images/graemlins/laugh.gif

--------------
/pf/images/graemlins/tongue.gif

D-J

Forumium maestatis

:lol:

mbiemri tregon madheshtin e Zotit
middle name dashurine e tij

emri do me then qe jam kristian nudist /pf/images/graemlins/laugh.gif

imagjinata jote qe so cheap per pak /pf/images/graemlins/laugh.gif

D-J

Forumium maestatis

auto eshte self
icon eshte image

pra self-image :lol:

vjen nga jeremy bentham ja fshij portretin perdit /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

uhhh, shyqyr qe m'kallxove se ka mundsi qe kisha ndez cingare mbas cingares prej merzise.
ndij, po ty t'takoka me ken adami mor, pse s'thu?
sa keq me vjen se edhe pak te takon me dal me mbledh gjethe /pf/images/graemlins/laugh.gif

-------------------
:rockband:

D-J

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] uhhh, shyqyr qe m'kallxove se ka mundsi qe kisha ndez cingare mbas cingares prej merzise.
ndij, po ty t'takoka me ken adami mor, pse s'thu?
sa keq me vjen se edhe pak te takon me dal me mbledh gjethe /pf/images/graemlins/laugh.gif

-------------------
:rockband: [/qb]
Ah Blue Blue,

Adami ne fillim ishte lakuriq si Zoti po nuk ishte nudist pasi nuk ishte i ndergjegjshem per kete. Pas mekatit ai u mbulua...

Por une jam me naiv dhe me i paster sec me mendon ti pasi jam i bardhe si avatari im qe pasqyron ne unitet me dashurine per te dashurine dhe respektin per cdo gje ne gjendje hyjnore

Do beje mire te me kishe folur me pare po te kesh vuajtur per kaq kohe nga ky kompleks, po mqse sdua ta bej te dhimbshem zgjerimin e temes mund te flasim ne privat ku mund te tregoje me gjate dhe me gjere per nikun tim /pf/images/graemlins/laugh.gif . Ne shkembim te asaj qe sme tregove atehere :lol:

Blessing :kiss: