Psikologji avatareske

b.k.

Primus registratum
Re: Psikologji Avatareske!

Fillimisht postuar nga Linos:
[qb] po mua, po mua :wave:

paret po t'i jap ne forme birrash /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Thinker flet shuem me teper se avatari. Por une nuk arrij te te ndaj nga ajo qe njohe ne jete, mgjths mendoj se ky emer shpreh shume mire ate qe ti ke dashur te shprehesh. /pf/images/graemlins/smile.gif

p.s. shoqeria sngaterrohet me pare /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga Triny:
Problemi eshte qe kur kalon ne nje shifer te konsiderueshme avataresh, dhe sidomos kur njeh personalisht personin nuk mund te analizosh me avatarin, por arsyen pse personi ka zgjedhur ate avatar.

Shume personazhe ne AF jane tashme te njohura, dhe kur is shikojme qe ndryshojne avatar thjesht nenkuptojme se humori i tyre ate dite/periudhe ka ndryshuar, ose se u ka lindur deshira te shprehin dicka tjeter.

Ka shume avatare qe behen te pafuqishem prane nje "nicku" te forte, sic ka shume emra dhe avatar qe jane te pafuqishem prane nje figure te njohur dhe dikujt qe shprehet me nota te forta.

Kur nje personazh i ri futet ne "skene" ajo qe thote kalon mijera avatare, por pasi lexojme ate qe thote fillojme te komentojme mbi avatarin.

.......
pergj. profesionale /pf/images/graemlins/smile.gif me pelqeu!

abs

nuk e di...

po futem pa rradh, ta analizoj vetem i cik /pf/images/graemlins/laugh.gif

ti se len kund boten tande, e ke marr n shpine me vedim n udhtim /pf/images/graemlins/wink.gif

na kallxo cfare ke mbren :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] po mua Triny /pf/images/graemlins/laugh.gif
e kam imagjinar avatarin...kam nje beb si rrush :wub: [/qb]
Sikur ske nevoje shume per imagjinate, perderisa po jeton realitetin.

p.s. pergjigjen e ke dhene vete

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] du edhe un me ma psikologjis avatarin.
triny, un po t'pushi se leket mi vjedh postjeri me ti nis /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
E kujt eshte ajo fotografija, mund te na thuash perse e ke zgjedhur /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

tesh a don me m'kalxu apo don me m'marr ne pytje???
ta shof si po ec, mandej te kallxoj vete a i ke ra ne te. shife shprehjen qe trasmeton fotoja, ngjyrat... ta shof iher si i komenton...

I love new york

Primus registratum

Moj Trini qenke bere dreq ti me shpjegimin psikologjik avataresk /pf/images/graemlins/laugh.gif
Si ke qene njhere?
Une embarova shkollen finally whofff :rockband:
Ti ke edhe shume?

Sorry per nderhyrjen moderatoret eeeee, qe mos dalim nga tema, a m'a analizoni dhe mua avatarin, mgjth aq te vogel qe n'a eshte bere tashi, jalla te shikohet tamam :devil:
Administrata eshte seriozuar shume kohet e fundit po c'e do qe ca te "birose" po njesoj mbeten dhe bejne diferencime fetare /pf/images/graemlins/tongue.gif

Pershendetje gjithe miqve te vjeter :wave:

iliriano

Primus registratum

eeeeee policave ja paskan hequr distiktivat :lol:
Nuk na thoni si e ndieni veten tani more grimcusha:p /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy:

Kurse per avatar,mos u lodhni kot,une e kam me t'mirin /pf/images/graemlins/tongue.gif jo vetem avatarin, kam dhe do gjera tjera t'mira po i mbaj sekret nuk ja tregoj te gjitheve /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil: /pf/images/graemlins/wink.gif

:rockband:

Florus

Forumium maestatis

bobooo ca pune te paskam hap Trin
hajt se po te jap nje dore edhe un, te pakten po provoj :book:

Linos:
po pergatitet shpirterisht per lojrat olimpike, ne fakt avatari saj duket tamam si nje ceremoni hapje /pf/images/graemlins/laugh.gif / ose thjesht i ka qejf festat ne pergjithesi dhe i kujtohen ato tubat qe pellcasin duke nxjerre letra shumengjyreshe

Blue:
duket qe kohet e fundit ka shume per zemer femijet e vegjel/ ose ai kalamoni aty ka marre pjese ne ndonje film shqiptar qe Blue e ka fiksim ose i kujton dicka :idea:

LR:
i pelqen te beje udhetime te gjata dhe te njohi njerez/ ose te behet sunduesi i botes /pf/images/graemlins/tongue.gif

Helena:
me siguri qe kohet e fundit ka filluar ta shohe boten me gjithcka brenda me nje sy tjeter :rolleyes: / ose para ca ditesh ka pare "scary movie 3" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Triny: (me e veshtira)
mund te duket si nje vajze qe i mbetet hatri shpejt dhe nuk do te flasi me njeri per tani por ne fakt nuk eshte ashtu... ajo po mendohet per dicka shuuume te rendesishme :devil:

Ilirian:
nuk ka ashu tigrash suedia (sic nuk ka kshu ujku italia) e nderrojm bashk e?

I love new york

Primus registratum

Ilirjano t'u hap goja ty eeee, kujdes s'e te han ai tigri qe ke per avatar pastaj /pf/images/graemlins/wink.gif
Pastaj c'ke ti me ne vlla, jemi brume i vjeter neve ketu, ku e di ti qe kjo nuk eshte nje "loje" psh :devil:

edhe sa per ato gjerat e tjera te mira qe ke, aman mos na i trego se sapo kemi hengre mengjes neve ketej dhe .... /pf/images/graemlins/tongue.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Triny:
[qb]
Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] tesh a don me m'kalxu apo don me m'marr ne pytje???
ta shof si po ec, mandej te kallxoj vete a i ke ra ne te. shife shprehjen qe trasmeton fotoja, ngjyrat... ta shof iher si i komenton... [/qb]
Shume vone qe te intepretoj avatarin

http://www.albforumi.com/cgi-bin/ultimatebb.cgi/ubb/get_topic/f/23/t/000004/p/11 [/qb]
besoj se avatari thote dicka qe prezantimi se thote. flobo i ka ra pak rreth e rrotull, por as ai si ka ra n'te.
avatari jem m'personifikon shume, t'pakten ai qe kam momentalisht.

ps: flobo, avatari jem mban seks femer jo mashkull si te duket ty /pf/images/graemlins/smile.gif

Florus

Forumium maestatis

e kush tha qe te ben te dukesh mashkull moj blue :confused:

tani e kapa :idea:
shkrimi poshte = light my fire
avatari + shkrimi poshte = baby light my fire
mungon dicka :rolleyes: duhet te nderrosh nikun ne "come on" dhe del: COME ON BABY LIGHT MY FIRE :wub:
e gjeta dicituren m'duket :devil:

bebi

Primus registratum

:lol:

afroje faqen :kiss:
kisha dasht me ta than, por po e la edhe pak nen deshifrim :wink:

gjithsesi m'ke ba me buzqesh /pf/images/graemlins/smile.gif

I love new york

Primus registratum

Blue, une do e shpjegoja shume thjesht:

Te mungon femijeria jote, te duket sikur te ikur neper shale (i thone nga anet tona /pf/images/graemlins/laugh.gif ).
gjithsesi, eshte thjesht nje pershkrim i momentit.

and and, you wana be famous (if you already are not somewhow :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif )

iliriano

Primus registratum

Moj Helene,do rrish urte ti apo...te jap nja shtate :kiss: te forta njera mbas tjetres un:) te cilat kane nje sinjifikim shume te madh, aty ne shtetin ku jeton ti /pf/images/graemlins/wink.gif interesohu c'kuptim kane dhe do me urosh :cool: raste tetilla nuk te vine shpesh ne jete /pf/images/graemlins/wink.gif

Flobo une Tigrin e kam per qejfin e Botes /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe nuk e nderoj me ate qenin tend,edhe pse me pelqjne shume si rrace,biles i kam dy qene te tille te vila ne Shqiperi,nje femer e nje mashkul,i kam marre aty ne Itali qe te vegjel /pf/images/graemlins/wink.gif
xhina dhe xhoni ja kam vu emrat, /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

Helene leni pershkrimet e te tjereve po me thuj sa u afrova ne kuptimin e avatarit tend /pf/images/graemlins/tongue.gif

per mu Blue e ka vene ate foto vetem per menyren e veshtrimit te atij personit. nje shikim qe ka brenda shume domethenie dhe qe mund te rrish me minuta duke e pare pa ja hequr syte :wub: se ca lidhje personale ka pastaj kte smund ta them, por mund te bej ca supozime... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ilirjano eshte ujk ere dreq :mad: mos e ofendo se behet agresiv pastaj /pf/images/graemlins/tongue.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] Blue, une do e shpjegoja shume thjesht:

Te mungon femijeria jote, te duket sikur te ikur neper shale (i thone nga anet tona /pf/images/graemlins/laugh.gif ).
gjithsesi, eshte thjesht nje pershkrim i momentit.

and and, you wana be famous (if you already are not somewhow :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif ) [/qb]
me mungon femijeria Helene, por jo per arsyen e masiperme, perkundrazi...
Kam patur nje femijeri shum te bukur e te plote, e asht ajo qe me ban sot personin qe jam...
Nuk tham ma teper, e qepa. :cool:
Du me pa se si e komenton ndokush tjeter.

Ps; un per ty tham se je unpredictable, nuk t'shof te ndalun asnjihere... :rolleyes:

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] per mu Blue e ka vene ate foto vetem per menyren e veshtrimit te atij personit. nje shikim qe ka brenda shume domethenie dhe qe mund te rrish me minuta duke e pare pa ja hequr syte :wub: se ca lidhje personale ka pastaj kte smund ta them, por mund te bej ca supozime... /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/qb]
Flobo, ke gjet piken ma te bukur...
Kur te mbaroni ju do ta tregoj se pse :angel: