Psikologji avatareske

ana karenina

Primus registratum
Re: Psikologji Avatareske!

Vrojtoj me kenaqesi qe jam bere goxha transparente! /pf/images/graemlins/blush.gif

Jam shume krenare me veten qe nuk i mundoj hic te tjeret duke i hallakatur neper rrugica qorre ku as me kuptojne e as me shohin! Preferoj parqet me hapesira te medha ajri te paster e ere lulesh /pf/images/graemlins/smile.gif

Per vete e shijova shume veren bashke me embelsiren /pf/images/graemlins/wub.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown">Kusho /pf/images/graemlins/laugh.gif, ja te gjithe psikologjisin ketu, vetem mua jo. Un do i them Zhilalit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif , se ajo coc t'i nxorri ca gjera eeeee /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif </font>

ana karenina

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Kusho, ti je e bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

Kusho, ti je e bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

<font color="brown">Nuk te pyeti njeri /pf/images/graemlins/laugh.gif , te thashe gje une me psikologjis avatarin? /pf/images/graemlins/laugh.gif Jo, ncuq te thashe /pf/images/graemlins/laugh.gif. Tashi e kom gjet do pres Zhilalin /pf/images/graemlins/laugh.gif . Ty s'te kerkoj me gje se me ke prekur ne ndjenjat e avateresise /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

PS. Qe jam e bukur jam, atu ke te drejte /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
</font>

ana karenina

Primus registratum

Iola /pf/images/graemlins/smile.gif

Oooleee /pf/images/graemlins/goofy.gif shyqyr me erdhe ne shteg ti, se kam ca kohe qe dua ta them publikisht qe ke vene avatar nje foto timen /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

PS:per ate te meparshmin ta kam llafin /pf/images/graemlins/tipsy.gif Megjithese edhe ky i fundit po une jam, vetem se ne versionin bardhe e zi /pf/images/graemlins/lol.gif

eniad

Forumium maestatis

Eno mos ki merak se nuk je vetem jo /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

<font color="brown"> Jo mi jo, s'murxitem hic una gjersa ka mundsi t'reja /pf/images/graemlins/lol.gif . Hec ene ti me mu, presim sa t'zgjohet Zhilali /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif </font>

Admir

Forumium maestatis

abs zemen.

Rrofsh kushrine. Dekt kushrini per ty se t'kam yll t'kam. /pf/images/graemlins/kiss.gif Vetem ti i ke ra n'ta per kryt tem. /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

Indulgence

Primus registratum

<font color="brown">Kusho /pf/images/graemlins/laugh.gif, ja te gjithe psikologjisin ketu, vetem mua jo. Un do i them Zhilalit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif , se ajo coc t'i nxorri ca gjera eeeee /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif </font>

[/ QUOTE ]
Me raft pika muve qe te kam lon tu prit ty gjith diten /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wub.gif Kisha Punëëë! /pf/images/graemlins/frown.gif Me ty as nuk filloj dot sepse je e ngatarrushme me qellim /pf/images/graemlins/laugh.gif:

Disa mund te thone qe ke vene vetem portretin se je e ndrojtur dhe konservative dhe, ptu, ptu, larg qofte se tregohet haptazi pjesa tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif... Gabim!

Disa mund te thone se ishte per arsye vendi, por, ne fakt ti je mëse in-touch me pjesen tjeter te personazhit. Hmmmmm. Ndoshta!

Une them, zgjedhja e portretit nuk eshte per moralistic or utilitarian reasons!

Te vazhdoj mi, apo ia kam fut byqes deri tani? /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Zhilaliiiiii /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wub.gif . E dinja une qe s'do me linje ne lluce ti /pf/images/graemlins/laugh.gif . Vazhdo njehere. </font>

Indulgence

Primus registratum

Zhilali: ...Paske nje rruge, ja ketu ne te majte... e gjate duket, por paske nje pengese te vogel. Parate sic do t'i marresh dhe do t'i japesh. Kush eshte njeri me E?... Paske dhe nje hasem...

ENIAD: Huh?! /pf/images/graemlins/rolleyes.gif Ku filxhani?
/pf/images/graemlins/tonguee.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> /pf/images/graemlins/lol.gif Moj po c'paske qene mooojjj, e papare fare. Eeeee, parate mir e ke ti se kane bere lufte me xhepin /pf/images/graemlins/laugh.gif , nuk rrine qe nuk rrine /pf/images/graemlins/laugh.gif; o ne o ay me thone /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif . Rruge the zotrote eeee ? Pa te ulem te kujtonj njehere, se duhet te kem shumeee /pf/images/graemlins/laugh.gif . Pengesa kam shumeee, se me kane zili /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif , po une hic te lehurat s'm'i kap veshi /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif . Ato te tjerat leri, mo me nxirr thagma ketu mua mooooj /pf/images/graemlins/laugh.gif ... ej kush eshte ky me E moj? /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Kafene e pijme me pas te na mbledhe mendte, po vazhdo me surratin tim ne avatar njehere /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

</font>

ana karenina

Primus registratum

Mos beni kaq shume therrime se ju lashe pa darke, te shkoni te rremoni koshave /pf/images/graemlins/laugh.gif

Indulgence

Primus registratum

Jo, Jo, do te te mbaj dhe ca ne suspence. /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Dhis iz not fer Zhilaloooo /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Aj uoz uejting gjith diten qe ti te hapje syckat dhe ti ma ben keshtu /pf/images/graemlins/laugh.gif . Aj em dizepointid /pf/images/graemlins/laugh.gif . Kur mbaron suspensa? /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Geshtenjkeeeeee, rri ti se ta hoqa racionin /pf/images/graemlins/laugh.gif
</font>

Indulgence

Primus registratum

Te vjen keq ta vazhdoj me perzierje gjuhesh, se ca dhafka nuk i ndjej shume mire ne shqip? /pf/images/graemlins/blush.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Ne c'gjuhe te duash me, se ne ketej ploglote kemi lindur /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif . Vetem me gabelcen kam ca mangesi po do ia marr doren shpej edhe asaj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif .

Kusho, ti qepe, ncuq te pyeti njeri ty /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
</font>

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Leter-ankese per Zhilalin /pf/images/graemlins/laugh.gif :

Te prita moj te prita
Gjithe naten te prita
Pocin nga inati
me gure e godita
Poci m'u thye
Mendja m'u kthye
U nxeva pa mase
Sa mora dhe rashe
Prita per nje fjale
prita per nja dy
ti s'ishnje aty.
Te thirra sa shume
U be kosi lume
Ika se u thava
E nga shkova s'pava /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mire Zhilalo, me zemer te thyer me dergove ne shtepi /pf/images/graemlins/laugh.gif

</font>

Kordelja

Valoris scriptorum

Logos, give mine a try plz, I do not want to be analyzed and scanned by this Geshtenjeza anymore. She knows me too well to tell the truth.

/pf/images/graemlins/kiss.gif