Psikollogjia e fuksit!

S6T6N6

Forumium maestatis
Psikollogjia e fuksit!

... nje paranteze do te ishte e tepert, flet titulli nderkohe qe ju ftoj ne diskutim

M

Mortal

Guest
Re: Psikollogjia e fuksit!

C'do te thote 'fuksi'?

Na cuditet mendjen me kete gjuhe dialektore.

Kondrapedali

Kondrapedali

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
... nje paranteze do te ishte e tepert, flet titulli nderkohe qe ju ftoj ne diskutim

[/ QUOTE ]

Shif e shkruj hapsin e temës. I jep llapës ven e pa ven e mo mrapa jep informacionet e mledhme me nji përpunim t'leht ka menia vet!

S6T6N6

Forumium maestatis

fakti qe e them menimin tim, jap informacionin X, apo bej interpretimin e nje ceshtje te caktuar ne vende publike bie ne kundershtim me rrugicen ne te cilen do ta futesh ti ket temen. nese pastaj ti e sheh me te vertete keshtu sic shprehesh i bie qe te keshe nje vizion miop mbi fuksllikun apo me keq akoma te jesh i pa imformuar mbi kuptimin real te fjales "fuks" /pf/images/graemlins/shrug.gif

gurax

Pan ignoramus

/pf/images/graemlins/eek.gif Kuptimi real i fjales fuks. Shpjegimi ne fjalor duhet te jete me te njejten "gjuhe" si dhe shpjegimi i fjales shk***at.

notorious

Primus registratum

Shqiptarit i del natyrale spiunlliku apo shkerdha*lliku...

shpjegimin e ksaj fjale Fuks vetem zog... mund te na ndicoj, nga e ka prejardhjen etjera /pf/images/graemlins/smile.gif

notorious

Primus registratum

ka mundsi... po zog i ka me t'bukra shpjegimet...

ai ja fillon qe tel latinishtja /pf/images/graemlins/smile.gif

Qerratai

Primus registratum

Une qe e kam studiuar 5 vjet latinishten, te garantoj qe kjo fjale nuk e ka origjinen ne latinisht.

Presim zogun sdq, packa se ketu flitet per psikologji dhe jo per etimologji fuksash.

Kondrapedali

Kondrapedali

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
fakti qe e them menimin tim, jap informacionin X, apo bej interpretimin e nje ceshtje te caktuar ne vende publike bie ne kundershtim me rrugicen ne te cilen do ta futesh ti ket temen. nese pastaj ti e sheh me te vertete keshtu sic shprehesh i bie qe te keshe nje vizion miop mbi fuksllikun apo me keq akoma te jesh i pa imformuar mbi kuptimin real te fjales "fuks" /pf/images/graemlins/shrug.gif

[/ QUOTE ]

Nuk e kisha për veprimtarinë tënde forumore /pf/images/graemlins/laugh.gif.

S

Scorpion

Guest

Ne fakt kete teme une s'po di nga ta trajtoj, eshte e re ne llojin tone... /pf/images/graemlins/laugh.gif Por do ta analizoja ne lidhje me hetimet,investigimet sesa spiunimet apo fuksat... /pf/images/graemlins/tonguee.gif

maxper

Primus registratum

Psikollogjia e Fuksit?

C'kemi, ca ben, c'ne ti ketej, nga po shkon, ku ishe, ca bere?

Ju duken pyejtje familiare? Ia beni njerezve te pa/njohur gjate dites? Po cdreqin ju duhet se ku ishin, ku po shkojne apo ca kane bere?
Na vjen keq tju informojme se ju keni psikologji FUKSI.

ados

Primus registratum

Harry Fulz...ai ishte spiun i anglezeve para luftes..
Fulz= Fuks..pse jo ka ngjashmeri /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fukslliku eshte pisllik. Fuksi eshte njeri i dobet e i paskrupullt qe shtyhet nga qellime te ulta per fuksuar e demtuar dike tjeter.

Fuksi ndjehet mire duke bere keq.

Vals

Primus registratum

LR, ketu s'jam dakort me ty. Kam njohur ca fuksa qe spiunonin sepse mendonin qe po benin nje gje te drejte e te mire. Sipas tyre, personi qe po gabonte kishte nevoje te ndihmohej qe ta kuptonte gabimin dhe duke ju teguar "autoriteteve" ata do ta ndihmonin personin ne fjale. Keta nejrez nuk mendojne se cfare ju shkaktojne te tjereve ose te shofin punen e tyre sepse ne princip shtyhen nga motiva te drejta shoqerore per ta, per te arritur the greater good for the society. Nejrez te tille jane tipa pedante, i shofin gjerat vetem bardh e zi dhe marrin vendime radikale pa i konsideruar rrethanat e nje tjetri.

Le_Routard

Forumium maestatis

Tani keto gjona me radh jon, i her je ti dakort me mu, e i her jam une dakort me ty. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ateher le te themi qe ka dy lloj fuksash, ca fuksa "t'mire" e ca te kqij.

Deshira me fut hunet ne punet e tjetrit eshte deshire kombetare ke ne, nuk ke ci bo. Me rregull treshi i bi t'jena komb fuksash. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Deshira per te bere mire dhe pa kuptuar ben keq eshte deshire nobel, por ja qe ndodh qe bejme keq duke dashur te bejme mire.

Mendoj se kjo ndodh shpesh, mendoj se pamvaresisht nga pershtypja e mire qe le dikush qe mundohet, copetohet tu beje mire te tjereve ne fund te fundit ky dikushi arrine te njejtin rezultat si ai qe niset me qellim per te bere keq.

Pra, fuksi mire a fuksi keq, mbeten fuksa qe te dy dhe viktima do ishte me e lumtur pa ta!