Re: Pse vajzat shqiptare qe jetojne jashte shqiper
perfundimi tend eshte RELATIV, ai mbeshtetet VETEM nga eksperienca tende.
ndersa dukuria "perse vajzat shqiptare preferojne te huajt" eshte e vertete, dmth e konstatuar edhe pse eksperienca tende nuk e mbeshtet.
sidoqofte kjo nuk te LEJON ty, tu tregosh te tjereve qe mbeshteten ne te ndryshme ekpserience e sidomos VEZHGIME, seç duhet te bejne me temen apo me postet e tyre.
kur nuk ke gje me shtu, e as me rregullu, epo kalohet tej mik i dasht pi shkodret.
Une mendimin tim (bashke me perfundimin)e kam dhene me kohe.Sa per kronike , kam thene, ne baze edhe te eksperiences time si nje vajze shqiptare ne vend te huaj,mendoj se s'eshte normale te pergjithsoj.Si kam kerkuar pasaporten atij qe me pelqente!Kur nje njeri te pelqen , te pelqen, edhe maroken te jete.Nqs flasim per kushte te barabarta, po te mund te zgjidhja do zgjidhja nje shqiptar.Por kushtet s'jane asnjehere te barabarta!
Ti ke ndonje mendim per temen apo jo?
perfundimi tend eshte RELATIV, ai mbeshtetet VETEM nga eksperienca tende.
ndersa dukuria "perse vajzat shqiptare preferojne te huajt" eshte e vertete, dmth e konstatuar edhe pse eksperienca tende nuk e mbeshtet.
sidoqofte kjo nuk te LEJON ty, tu tregosh te tjereve qe mbeshteten ne te ndryshme ekpserience e sidomos VEZHGIME, seç duhet te bejne me temen apo me postet e tyre.
kur nuk ke gje me shtu, e as me rregullu, epo kalohet tej mik i dasht pi shkodret.