Ermal Lamcaj
Primus registratum
Re: Pse vajzat shqiptare qe jetojne jashte shqiperise nuk preferojne djemt shqiptar
Ku jetoni ju mi goca???
Kjo teme s'eshte e vlefshme sipas mendimit tim.
Une njoh shume cifte shqipetar.
Bile, kam vene re se sado qe te dyja gjinite shqipetare kan deshire/kuriozitet te lozin me te huaj, kur vjen fundi me njeri tjetrin perfundojne sepse vetem aty u gjen zemra rehat.
Te fillosh te akuzosh femren ose mashkullin se nuk shkojne me njerez brenda shtetit eshte injorante.
Pyetja/Tema vjen nga ndjenja e disa shqipetareve se femra shqiptare ka per borxh te shkoje me ta vetem sepse ata jane shqipetare.
Kjo s'ka per te ndodhur ndonjehere, dhe as nuk duhet te ndodhi.
Nesi ti je i/e zoti/nja per te erotizuar nje shqiptar/e atehere erotizoje.
Ankimi ne forum nuk punon.
Si pike te fundit do perdor faktin se ne te gjithe mblidhemi ketu ne forum sepse kemi deshire te shkembejme ide me njeri-tjetrin si shqipetare qe jemi.
Perndryshe nuk do shkruanim ketu, por do shkonim ne nje forum amerikan/europian/kanadez etc etc.
Per ata qe kane nevoje, jam ne proces te hapjes se nje kursi te avancuar - "Shkenca e gjuetise se Femres Shqiptare - Si te mos ua marrin te huajt"
Sugjerohet njohja e shkrimit dhe kendimit meqe libri ne versionin AUDIO nuk eshte prodhuar akoma.
Shqipetare te te gjitha gjinive bashkohuni.
O Bo Bo.Fillimisht postuar nga daviela:
[qb] FEMRAT SHQIPETARE PREFEROJNE TE HUAJT....?????????????
Mos rastesisht eshte per faktin qe meshkujt shqipetare jane "k**e kanari".Nuk kane piken e kultures(kulture vetiake),jane egoiste,arrogante kush e di çu duket vetja.
Per mos te thene qe shumica po shumica fare ama nuk jane te shkolluar e ata 2-3 kokrra qe duken mbi dhe lere fare [/qb]
Ku jetoni ju mi goca???
Kjo teme s'eshte e vlefshme sipas mendimit tim.
Une njoh shume cifte shqipetar.
Bile, kam vene re se sado qe te dyja gjinite shqipetare kan deshire/kuriozitet te lozin me te huaj, kur vjen fundi me njeri tjetrin perfundojne sepse vetem aty u gjen zemra rehat.
Te fillosh te akuzosh femren ose mashkullin se nuk shkojne me njerez brenda shtetit eshte injorante.
Pyetja/Tema vjen nga ndjenja e disa shqipetareve se femra shqiptare ka per borxh te shkoje me ta vetem sepse ata jane shqipetare.
Kjo s'ka per te ndodhur ndonjehere, dhe as nuk duhet te ndodhi.
Nesi ti je i/e zoti/nja per te erotizuar nje shqiptar/e atehere erotizoje.
Ankimi ne forum nuk punon.
Si pike te fundit do perdor faktin se ne te gjithe mblidhemi ketu ne forum sepse kemi deshire te shkembejme ide me njeri-tjetrin si shqipetare qe jemi.
Perndryshe nuk do shkruanim ketu, por do shkonim ne nje forum amerikan/europian/kanadez etc etc.
Per ata qe kane nevoje, jam ne proces te hapjes se nje kursi te avancuar - "Shkenca e gjuetise se Femres Shqiptare - Si te mos ua marrin te huajt"
Sugjerohet njohja e shkrimit dhe kendimit meqe libri ne versionin AUDIO nuk eshte prodhuar akoma.
Shqipetare te te gjitha gjinive bashkohuni.