Pse vajzat shqiptare jane me te mira (fizikisht) se djemte?

ere

Primus registratum
Re: Pse vajzat shqiptare jane me te mira (fizikish

ju marrte dreqi ju dhe avateret dukeni qe jeni te etur per seks. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif kjo nxjerr ne perfundimin se rralleher e beni /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_angel.gif
me falni se kalova si tek tema e erosit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Master Te Korrigjoj pak ... Kur Dalin ka Blloku veshin Tongat ne Takat. Kjo eshte e vertete qe vishen shumica pirdhi n te po ka ne Goca qe skane nevoje te vishen Fare se Vete Nena Natyre i ka kriju Perfekte Dhe mos m thuj jo se ste Besoj ... Ne Shqiperi jane me shume Origjinale t Bukra jo salloniste t bukra...

Kondrapedali

Kondrapedali

Problemi o se t'bukrat natyrale dun se s'bo me u bo t'bukra salloni ne menderosen krejt.

ere

Primus registratum

u dhe ju cuna po ne femrat ku ngopemi nga sallonellqet, /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif ne ska rendesi sa te bukura jemi gjithmon duam te behemi akoma me te bukura /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pickellonja.gif

TEDI

Valoris scriptorum

E KTu ju RRe Menja se mo mire blej i Barbi Silikon per tere noten me 300 euro sesa te harxhoj perdite ka 100 Euro ...

Hellena

Primus registratum

qyqa qyqa ca koherash kane ardhur /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

GJYSHI

Gjyshi

Une jam me Tedin me kte muhabet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yay.gif

Cleopatra

Forumium praecox

hmm duke ja fillu nga pytja se kuptova ne fakt...???
Vajzat me te mira se djemt fizikisht ?
"e shikuar nga djemt kjo gje sigurisht"
sikur do thoja anasjelltas per djemt.

Singapuras

Primus registratum

Megjithse un nuk nenshkruj te krahasushmerit,me ket qe ke than ti mundhunter ke kalu cdo limit te krahasushmeris. Ti nuk mund te krahasohesh prej asnji antare qe ka fol, flet ose do flasin nojher en ket forum. Djemt shqiptar te falenderojn! ahaha!

Cleopatra

Forumium praecox

"Jeni ju pa jam une"

Gjithsesi i qendroj asaj qe kam thene.
smile.gif

Jone

Primus registratum
Re: Pse vajzat shqiptare jane me te mira (fizikisht) se djemte?

Persa i perket kesaj teme..jam e te njejtit mendim al 100% me hapesen e temes....
Meshkujt shqiptare eshte shume e vertete qe lene shume per te deshiruar...o bark e bythe rrumullak dmth..e 1.50 cm em nallone...ose te holle e te gjate pa pike lezeti.Eshte shume e vertete qe te huajt thone...femrat shqiptare jane sh te lezetshme ndersa meshkujt vari...k....jane te rralle shume meshkujt qe dijne te vishen e te kene nje stil te tyrin origjinal..sepse...eshte ceshtje mentaliteti....eshte ceshtje paditurie..kopjojne e ende skane arrit te jene vetvetja...ky eshte problemi kryesor....
me vjen keq qe shprehem kshu...por ky fatkeqesisht eshte realiteti.........kam pershtypjen qe do kem shume mbeshtetese...(femra)jo per feminizem..absolutisht jo...por per realizem.....

scadarsko

Locus omnem
Pse vajzat shqiptare jane me te mira (fizikisht) se djemte?

Thoni c'te doni po kjo eshte gjeja e pare qe me bie ne sy kur kthehem ne Tirane... edhe dicka qe thone te gjithe te huajt kur vijne ne Shqiperi.
A jane vajzat shume me te kujdesshme per pamjen e tyre? Apo jane djemte qe nuk dine te mbahen?
Cuna mos e merrni per keq po kontrasti eshte shume i dukshem.... /pf/images/graemlins/wink.gif
A jam e vetmja qe mendoj keshtu.... :confused:
E vertete per fenomenin,por dhe femrat ne shqiperi jane skandal per arsye se nuk dijne te bejn dallim me veshje class dhe ato ditore.vishen me taka si prostituata n vitrina disa e jo gjitha.....dhe tjerat vishen me xhinse dhe kepuce te larta ku i thyejne gjunjet,sepse skan ekuiliber ne to os ejan te shkurtra...femra shqiptare eshte e bukur por jo extra sexy!meshkujt nuk bejn kujdes ne toilet me hygjenen dhe trupin,shumica kan bark vishen si kuqka me xhinse te ngushta dhe me triko shkel e shko....nuk bejn dallim paraditen me darken ku duhet smoking kostume.kemishat kur i veshin i veshin ngushte ju del barku ose qafa gjith lesh ...qelben n ere shumica.nuk perdorin hygjene orale apo ate vetjake.me nje fjal nuk kane edukate hygjene !ndersa fizikisht te dyja gjinite lene per te deshiruar...ne shqiperi!

Hektor12

Locus omnem
Per vete sdo flisja ne kete gjuhe ... sme pelqen te shaj veten ne rradhe te pare ... femrat shqiptare mjaftueshmerisht te mira ka ... varet kush te ka rastis dhe sa kohe kalon ne shqiperi, per mua mbas nje kohe te gjate ska si femrat shqiptare ... kam pa plot lloj lloj po ate mendim kam...

scadarsko

Locus omnem
Per vete sdo flisja ne kete gjuhe ... sme pelqen te shaj veten ne rradhe te pare ... femrat shqiptare mjaftueshmerisht te mira ka ... varet kush te ka rastis dhe sa kohe kalon ne shqiperi, per mua mbas nje kohe te gjate ska si femrat shqiptare ... kam pa plot lloj lloj po ate mendim kam...
OPINIONI ndryshon nga sejcili prej nesh!Une shikoj dhe ketu shqiptaret se si mbahen jo ma atje ne shqiperi .....

Hektor12

Locus omnem
Varet me csy i shef, per vete ate them dhe i rri ... jeta me ka rastis te shof te kem te bej me lloj lloj tipash por mbizoteron tek une ai mendim