Pse vajzat shqiptare jane me te mira (fizikisht) se djemte?

GJYSHI

Gjyshi
Re: Pse vajzat shqiptare jane me te mira (fizikish

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: I-NEV</div><div class="ubbcode-body">Ich habe viel nachgedacht ehe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif und habe keine Antwort gefunden woran das liegen könnte lol aber, qe femrat jane shume here me te mira jane /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/blush.gif...cunat koken me xhunga, te shkurter, hunden lere mos e pytet, barku NA ..s'di pse o keshtu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif dhe pastaj te can koken dhe fisi pse ngelsh beqare lol/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

po ka edhe ndonje te mire ka /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif </div></div>

Ku i paske zgjedh gjithe keto te shemtutit ti mi goc
Mos na bo me nxjerr my eight pack /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

ere

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: truth_hurts</div><div class="ubbcode-body">sa skupton edhe kjo pretty...
ai po te thot larg e larg...O PRETYY ME TA THON SI ME TA THON....UUUUNN EDHE TIIIIII NE TE DYYYYYYYYYYYYY...ho pra mo bohu icik e shkathet;) </div></div>

ua s'di..s'kuptoj gje... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif
mos u merrni me nje goce qe eshte sic e ka be nena /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_naughty.gif

dushk, dhelper une?! zakonisht kunadhe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

truth_hurts

Primus registratum

ua pretty edhe une sic em ak ber nena jam deri tani por ama ca gjoja i kupton robi..ahahahahah.se boj shaka po he...ne ketu jemi te gjtih vllezer edhe motra..ahahahahha:p
kete shprehjen e fundit ta thojn zyshat en klas en pergjithsi nderkoh qe brenda klases minimumi jan nja 4 a 5 cifte:)

ere

Primus registratum

ti mos je gje zysh?/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

truth_hurts

Primus registratum

jo mi jooooooooooo por me te degjuar e kam:p te qafsha avatarin pretty ..ndroje se ja kpute duart asaj te shkretes:p

truth_hurts

Primus registratum

PSE SI E KE HALLIN TI DUSHKU..HAJT HAPJA ZEMREN SHOQNISE..AHAHAHAHAA

nizzaboy

Primus registratum

ej gocat serbe jan NAMMMMMMMMMMMM FAREEEEEE lene ma kur te thojne OH DA OHHH DA DA ne ti kujto se mos a tu marr kongen DA DA DA DA OJ DA DUSH TI MA BONE ZEMREN PRUSH - Po sbesut shikoni

dragana%20rumunija.jpg

Ad

Nev

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Dushku</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: I-NEV</div><div class="ubbcode-body">Ich habe viel nachgedacht ehe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif und habe keine Antwort gefunden woran das liegen könnte lol aber, qe femrat jane shume here me te mira jane /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/blush.gif...cunat koken me xhunga, te shkurter, hunden lere mos e pytet, barku NA ..s'di pse o keshtu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif dhe pastaj te can koken dhe fisi pse ngelsh beqare lol/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

po ka edhe ndonje te mire ka /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif </div></div>

Ku i paske zgjedh gjithe keto te shemtutit ti mi goc
Mos na bo me nxjerr my eight pack /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif </div></div>

zgjedh? ach Dushk ta dije ti ca kam zgjedh une se boshe kte gabim /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

liri demokraci nxire po e pate ate mendje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

Ad

Nev

Costaq, sorry se sdu ta prish imazhin qe ke per serbet -po kjo si plak mer djal /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shrug.gif... si te vene i duken dhembet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

nizzaboy

Primus registratum

lol une jam patriot te dhjefsha serbet bashke me serbeeet por jane te mira ama

ere

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Dushku</div><div class="ubbcode-body"> U bete shoqe ju te dyja heee </div></div>
u bere xheloz ti baby :x?

truth_hurts

Primus registratum

serber jan te mira sepse jan race e gjate si puna e malazezve qe kan motrat 2 metro shale...ahahahah..te rrish shtremet te flasesh drejt i thon ksaj:p

GJYSHI

Gjyshi

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: pretty...</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Dushku</div><div class="ubbcode-body"> U bete shoqe ju te dyja heee </div></div>
u bere xheloz ti baby :x? </div></div>

Jo mi xheloz una /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_wall.gif

nizzaboy

Primus registratum

te hanksha malazezet un o Zot si jane kur isha ne Kotorr para disa kohesh kisha ngel gel me goje hap ishin si gjysme gjirafa e gjysme pela obobobobobo

Kondrapedali

Kondrapedali

Costa, vetën natën si vampir gju ti? Apo gjithmon me kokën posht? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

nizzaboy

Primus registratum

hahahahahha une vetem naten se diten jam tull gjum ej po dhe ti paske lan name 15000 postime paskan ngaterru datene postimit se ti je rregjstru ne 1944 dhe jo 2004 :)

master of puppets

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Costa Azzura</div><div class="ubbcode-body">lol une jam patriot te dhjefsha serbet bashke me serbeeet por jane te mira ama </div></div>

ta marrsha avatarin...me shperqendron nga tema,hipnotizues..
Per temen them se vajzat ne shqiperi kur dalin per te marre buken e qumeshtin te dyqani poshte shpise veshin takat e bejne permanent,per kete ndoshta krijohet pershtypja se femrat atje jane "bomba" fare!
ps.ku e gjej ket avatarin tat ta perdor si antistres??

nizzaboy

Primus registratum

lol

hahahaha te jep shoku ty avatar tjete qe te iken truri fare

e para por shume e rrezikshme eshte http://free-se.com/index-images/tits.gif
e dyta edhe me e rrezikshme
http://desunited.no.sapo.pt/tits.gif
e treta funny
http://www.gla.ac.uk/clubs/snooker/Arse.gif
SuperMario tuj be seks
http://www.tangalanga.com/foro/images/avatars/Fucking.gif

lol

futu ne google the kerko perhere per gjene qe do psh bythe ?

arse gif
dhe dalin avatare
ose don te shikosh ku njerezit rregjistrohen profilet e tyre ne net
psh ish dashnorja jote ka email putanamutit@yahoo.com ti shko ne google dhe fut emalin vetem dhe dalin tere vendet ku eshte rregjistruar po te dish te kerkosh ne google ca sgje une per pak gjeta ku ishte fsheh bin laden hahahahahaha