Pse vajzat shqiptare jane me te mira (fizikisht) se djemte?

regele

Forumium maestatis
Re: Pse vajzat shqiptare jane me te mira (fizikish

Pyetje e veshtire kjo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif Pse vajzat shqiptare jane me te bukura se djemte? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif Sipas mendimit dhe shijeve te mija, te gjitha vajzat jane me te bukura se djemte. Nuk kam pare ndonje djale me te bukur se sa nje vajze sot...E verteta eshte se mes vajzave ka vajza te shemtuara, te mira, te bukura, shume te bukura, por kjo eshte tjeter gje!

bobo

marksist-enverist

pse ska tregu ty mami kur ke qen i/e vogel, qe vajzen ka ble ke dyqani, kurse cunin e ka gjet ke materniteti?

menohu nashta tbi nmen tregimi!

carramba

antip

Primus registratum

Te kush dyqan mer t'shkojm e t'blejm ca? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Rrumbar</div><div class="ubbcode-body">Pastaj ja te marim si shembull te parin e Tiranes, jo vetem qe eshte dy metra burre, por sapo pa poplli fotografit e tij lakuriq e zgjodhi prap krietar. </div></div>

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

kot s'thone qe popujt zgjedhin ate qe meritojne, nejse se kjo eshte teme tjeter.

tola77

Primus registratum

une e them me pak fjale: sepse vajzat jane me te emancipuara se djemte, jane me te shkolluara, dhe eshte e padiskutushme qe nje njeri qe eshte me kulture dhe i emancipuar do mbaje dhe veten. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

bobo

marksist-enverist

hahahhaah...
ku stshkon menja, kukull...,
po si i bahet kur dilet lakuriq? pa pambuk, a catton si ja thojn emnin

rrofsh kukull per menimin, e kam majt shenim /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

GJYSHI

Gjyshi

Kjo Kuklla ja vuni vulen kjo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_naughty.gif
Nga dole me kto statistika mi zemer apo bjeri ti biem
Sipas kuklles duhet me pas shkolle te larte me qit breket jasht

Bofsh qef Kuklle /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

truth_hurts

Primus registratum

ja mbeshtes kuklles,,kam te njejtin mendim seps efemrat perderisa vejn krem,pjastrojn krehin flok,veshin taka normalisht qe do bien ne sy..cmund te bej mashkulli shkret qe maksimumi nje xhel flokve mund tju vej..ideja eshte qe femrat kan armet per te mbuluar difektet.mgjt dua te shtoj qe mashkulli shqiptar kam njemesatare gjatesia mesatare 1.75 prandaj ky esht goxha difekt sepse gocat jan me te gjata ose njesoj em cunat ne shqiperi,ke mall te shofesh nje te gjate.

GJYSHI

Gjyshi

Ka ka edhe me te gjate une jam 1 e 72 /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/cry.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/cry.gif

TheWanderer

Primus registratum

Qe kur i ka krijuar Zoti, vajzat jane me te bukura se djemte, por te te pyesesh pse vajzat shqiptare jane me te mira (fizikisht) se djemte i bie te thuash, pse vajzat kane me shume komplekse fiziku se djemte /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

truth_hurts

Primus registratum

PO THE WANDERER EDHE KJO KA TE BEJE SEPSE FEMRAT E VRASIN EM SHUME MENJEN SESA MESHKUJT...(FLAS PER EN SHQIPERI)SEPSE NE ITALI PER SHEMBULL ME KA BER PERSHTYPJE KUJDESI TEPRUAR I MESHKUJVE PER TE HEQUR VETULLAT..:)

ere

Primus registratum

tani dhe meshkujt shqiptar po i heqin vetullat jo me italionet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif
Si duket kane hyre ktu tek forumi dhe kan pa temen e tani si e si te behen me te bukur /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

GJYSHI

Gjyshi

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: pretty_girl</div><div class="ubbcode-body">cfare baby? </div></div>

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

ere

Primus registratum

c'dmth kjo? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

truth_hurts

Primus registratum

sa skupton edhe kjo pretty...
ai po te thot larg e larg...O PRETYY ME TA THON SI ME TA THON....UUUUNN EDHE TIIIIII NE TE DYYYYYYYYYYYYY...ho pra mo bohu icik e shkathet;)

GJYSHI

Gjyshi

E di ajo e di, ca ledhpre eshte ajo Trutho ske per ta marre vesh kurre

Ad

Nev

Ich habe viel nachgedacht ehe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif und habe keine Antwort gefunden woran das liegen könnte lol aber, qe femrat jane shume here me te mira jane /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/blush.gif...cunat koken me xhunga, te shkurter, hunden lere mos e pytet, barku NA ..s'di pse o keshtu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif dhe pastaj te can koken dhe fisi pse ngelsh beqare lol/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

po ka edhe ndonje te mire ka /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif