Pse vajzat shqiptare jane me te mira (fizikisht) se djemte?

Iness

Primus registratum
Pse vajzat shqiptare jane me te mira (fizikisht) se djemte?

Thoni c'te doni po kjo eshte gjeja e pare qe me bie ne sy kur kthehem ne Tirane... edhe dicka qe thone te gjithe te huajt kur vijne ne Shqiperi.
A jane vajzat shume me te kujdesshme per pamjen e tyre? Apo jane djemte qe nuk dine te mbahen?
Cuna mos e merrni per keq po kontrasti eshte shume i dukshem.... /pf/images/graemlins/wink.gif
A jam e vetmja qe mendoj keshtu.... :confused:

gjekec

Primus registratum
Re: Pse vajzat shqiptare jane me te mira (fizikisht) se djemte?

s'jemi kondra, ku esht e keqja /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Iness

Primus registratum

Fillimisht postuar nga SuperNigga:
[qb] s'jemi kondra, ku esht e keqja /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mire e ke ti, po e keqja eshte te vajzat qe u qan syri te shohin nje cun te bukur rrugeve.. /pf/images/graemlins/wink.gif

gjekec

Primus registratum

Po pra zgjidhe nje edhe merre zbukuroje ke shpia /pf/images/graemlins/tongue.gif

Iness

Primus registratum

Fillimisht postuar nga SuperNigga:
[qb] Po pra zgjidhe nje edhe merre zbukuroje ke shpia /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Hahaha... Jo ore... po cu pa pastaj?! :smash:

gjekec

Primus registratum

tashi ca te tthem un ty goce, keq na vjen po dem s'na ben /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ela_001

Primus registratum

Ku ta di une, kesaj rradhe kur vajta mu duk qe ish permiresuar njecik raca.

Nuk e di une do thoja qe jemi equally good. Edhe po mos ish ashtu me mire te me komplimentonte nje djal shqiptar se nje i huaj edhe po te ish ky i fundit teper i bukur. Se di po shqip kur te thone zemra shpirti, ylli sikur te tingellon me bukur, me reale. :rolleyes:

Futbollisti

Forumium maestatis

Ela, respekte /pf/images/graemlins/smile.gif
Besoj tha mjaftueshem per te gjithe....
Une

Ela_001

Primus registratum

Ja ku e ke shpirtin, ca do me teper ti e tha vet. Vdeksha une. /pf/images/graemlins/tongue.gif

llapaqeni

Primus registratum

vallai bilai ceshtja eshte se djemt e hajrit ne tirane jan bo si puna e vajti ne lakra....D.M.TH jan si perosant ne kerkim...ndersa venin e tyre e ka zon katnaria e modhe qe ka pushtu tironen...

ceshtja tjeter eshte se cunat skom pse me u pispillos kot me kot si fermat se nuk i gjemon njeri ka mprapa...fyret po qe i gjemojne....

Diavolessa

Valoris scriptorum

:rolleyes: :eek: :rolleyes: Nuk ka met asnje teme tjeter pa hap per cunat ene gocat e Shqiperise /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Une kam qenen ne plazh vitin qe kaloj.gjeja qe me beri me shume pershtypje ishte se te gjitha femrat ne plazh i kishin te ndenjurat e varuara dhe gjokse shume te c'rregullt.
kurse cunat trupat si mos me keq pa pike forme,dhe se c'na ka dale nje mode,floke te shkurtra fare dhe te ngritura te balli,veshet si pallaska.qaj nenoooooooo qaj moj neneeeeeee i thone asaj kenge.
e mira nuk ka fund.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

...boll majte shenime kur shko n'plazh..po shko shif ate posten!!!!!! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb] ...boll majte shenime kur shko n'plazh..po shko shif ate posten!!!!!! /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
... dhe meqe ra fjala ti qe paske qene ne plazh me robabanje - lapsin per shenime ku e majshe ???

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Iness:
[qb] Thoni c'te doni po kjo eshte gjeja e pare qe me bie ne sy kur kthehem ne Tirane... edhe dicka qe thone te gjithe te huajt kur vijne ne Shqiperi.
A jane vajzat shume me te kujdesshme per pamjen e tyre? Apo jane djemte qe nuk dine te mbahen?
Cuna mos e merrni per keq po kontrasti eshte shume i dukshem.... /pf/images/graemlins/wink.gif
A jam e vetmja qe mendoj keshtu.... :confused: [/qb]
Edhe une mendoj tamam si ty! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Iness

Primus registratum

Lerini llafet ju cuna po mblidhni mendjen dhe zbukurohuni nje cike... /pf/images/graemlins/laugh.gif Nderroni garderobe, mi zhdukni ato gjerat e zeza, bluzat najloni etj etj..
Merruni ca me shume me floket, mos i lepini mbas ballit dhe mos i prisni aq te shkurtra pleasee... Mos u beni si italiane se ata jane cope cope per vete....
Mos hani hamburgera gjithe diten dhe futjuni palestres sa jeni akoma ne kohe... /pf/images/graemlins/smile.gif
Edhe se mos tallet njeri me keto qe po them se e hengri :smash: :smash: :smash:
Une per mire po mundohem, qe ta permiresojme njecike racen dhe tju pelqejne me shume gocat, budallenj! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

llapaqeni

Primus registratum

une e kom venos qe sot do bohem cun i bukur sic me ka thon mami /pf/images/graemlins/tongue.gif

kshu qe sot vesah corape te kuqe si kryetari bashkise....pastaj arsyeja e vertet eshte ne tjeter ven....

Iness

Primus registratum

aaaaaaaaaaaaa po ma dredh o llapaqen??? :rolleyes: Po kaq shpejt? :mad: :smash:

llapaqeni

Primus registratum

jo mi yllo sjom tu ta dredh ne ato corapet e kuqe per ty i vesah qe te bohesah i bukuri majmun /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif