Pse vajzat shqiptare jane me te mira (fizikisht) se djemte?

scadarsko

Locus omnem
djemte te lejne alkolin dhe pispillosjen e tepert me xhinse te ngushta e floke perpjete .... te vishen me origjinal barkun ta heqin s enuk ju shkon..
kam ven re ne shqiperi kur dobesohesh ose je elegant te konsiderojn jo normal ..

scadarsko

Locus omnem
fizionomia tek shqiptaret nuk ka lartesin e duhur ne disa rrethe et shqiperise,perse ndoll kjo?ne veri ka njerez shtat larte ne shqiperin e mesme dhe jugut shume te vegjel dhe ndryshojn ngjyre nga te bardhe esmere deh flok zinj...

Hektor12

Locus omnem
hahahahah sa vezhgues interesant je ... ka plot ezmere edhe ne veri gjerat gjenetike jane gjenetike, ka shtagjate ne shqiperi te mesme te jugut seshte e thene ajo ...

scadarsko

Locus omnem
hahahahah sa vezhgues interesant je ... ka plot ezmere edhe ne veri gjerat gjenetike jane gjenetike, ka shtagjate ne shqiperi te mesme te jugut seshte e thene ajo ...
po sa kam njohur une vetem te shkurtra jane dhe djemt ashtu ....cdo dit ndeshem me shqipetar jan te vegjel shumica ....

scadarsko

Locus omnem
ja prsh nga berati dhe fieri ka plot ketu nuk gjej nje te gjate si femer e si mashkull...te gjithe shtat shkurter nuk jam rracist por i krahasoj me kurdet.

scadarsko

Locus omnem
Per mua ska rendesi gjatesia ka rendesi kush jane ...
nuk di zotni si eshte emundur ne nje shtet komb te kemi gjithfar fizionomie...ja prsh hollandezet te gjith biond dhe te gjate ,po ruset te bardh bionde e nje mase...tuqia te gjith te shkurt flok zinj esmere..serbet te gjat te bardhe dallohen direkt ndersa shqiptaret ndryshojn nga qyteti me qytet...

Hektor12

Locus omnem
nuk di zotni si eshte emundur ne nje shtet komb te kemi gjithfar fizionomie...ja prsh hollandezet te gjith biond dhe te gjate ,po ruset te bardh bionde e nje mase...tuqia te gjith te shkurt flok zinj esmere..serbet te gjat te bardhe dallohen direkt ndersa shqiptaret ndryshojn nga qyteti me qytet...
Thojn nga ne shtepi e adet, katund e marifet ...